РЕАЛНА интересна история

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мафиозо!
Аватар

Re: РЕАЛНА интересна история

Мнение от rado_rf » 26 Дек 2009, 15:26

Eliana написа:Реална и интересно написана наистина, НО тази тема изобщо не е за този подфорум колега съжалявам. За мен историята нито е страхотна (напротив, отразява скапаната действителност), нито има нещо общо с автомобилна тематика и затова ще я заключа. Трябва да е ясно за всички, че в този подфорум не трябва да се пускат теми от всякакъв род, защото по скоро прилича на изповедалня отколкото на място за истории били те реални или не, но все пак свързани с нашата любима марка.
Всяка тема, която ще се пусне след твоята и която е вън от контекста ще я последва същото.
Ако имаш възражения относно действията ми, моля да се обърнеш към администрацията и ако те преценят да я отключат. :)

В интерес на истината си могла просто да я преместиш вместо да я заключваш, както е направил Алекс. Както и да е, вече е факт. Колкото до статията дали е копирана от Замунда или не, на кой му пука. Много от нас които са в чужбина нямат достъп до Замунда. Е, това означава ли, че не трябва да прочетат една добра статия. Важното е, че Мечката е споменал автора. Колкото до статията - :yes:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 26 Дек 2009, 20:55

Мечка = Андреев ....
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 26 Дек 2009, 21:30

Темата трябва да се заключи защото е силно депреснаткса с ясна политическа насоченост . Доколкото знам , форум не толеирара политически ПР (по-скоро черен ПР) и на АЛХ правилно му е дошло на ум да я заключи , още повече ,че е крадена тема . Мечку или там как се казва оня пич, не е сложил нищо от него , просто си е кръстил темата и нямам на редстава от къде зане , че историята е истинска :idea:
С две думи - смърди отвсякъде , най-малко е тъпото , че на връх Коледа я пусна , ама луд уморя няма .
Мечка = Андреев ....

дори и да не е така , 2те теми си приличат адкси много и двете трябва да им се сложи един мноооого голям КАТИНАР !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 26 Дек 2009, 22:29

klintan66 написа:Мечка = Андреев ....

Това какво трябва да значи?
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 26 Дек 2009, 22:42

Zubcho написа:
klintan66 написа:Мечка = Андреев ....

Това какво трябва да значи?

Някакв си Андреев пусна най-комунистическата статия , пускана някога във форума . Сега виждам , че я няма , явно са я изтрил тази брутална глупост :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 26 Дек 2009, 22:44

Аха станало е съвпадение на фамилиите явно.

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Потребител
Аватар
Кара: Всичко

Мнение от jenyb » 27 Дек 2009, 12:17

......но ние пък дори и не направихме опит да ги спрем......"замазват очите" на полувината народ с по 20 лв. и с по 2 кебапчета за всички избори, купуват си гласове- гласове на "гладни хора"......то тоя народ само това и чакаше......картинката е толкова жалка, че даже не си струва и да се разглежда, а какво остава пък и да се обсъжда.....тъпо, банално и елементарно е колеги!!!! :ranting:
ИзображениеИзображение
Всяко начало има край, безкрайно е само нищото. Всичко, което си заслужава, се случва само между началото и края.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 27 Дек 2009, 18:47

jenyb написа:......но ние пък дори и не направихме опит да ги спрем......"замазват очите" на полувината народ с по 20 лв. и с по 2 кебапчета за всички избори, купуват си гласове- гласове на "гладни хора"......то тоя народ само това и чакаше......картинката е толкова жалка, че даже не си струва и да се разглежда, а какво остава пък и да се обсъжда.....тъпо, банално и елементарно е колеги!!!! :ranting:

:wave: те май само атака не купуваха - те само с пупулизъм :mhihi: Всички купваха и БКП и ДПС и РЗС и тн :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 30 Дек 2009, 18:34

Е.Димитров написа:Какво като е автомобилен форум,аз е виждам причина някой да сподели какво е написано някъде в нета и чрез това писане да изкаже собстеното си мнение...
Или като е автомобилен форум,всички сме лумпени и дай ни едно кило семки и ни постави до един отворен капак на БМВ и слушай какви ще ги надробиме,а за задно vs предно направо пяна ще излиза...

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
така де, по4нах да се притеснявам , 4е съм :kuku:сбъркан. под форума се казва ИЗВЪН ТЕМАТА ; има си техни4ески раздел, модели и тн, там се обсъжда задно ВС предно, двг, диф, и про4ее автомобилна насо4еност. и на мен ми заклю4иха темата за евридейката, а аз ре6их да споделя с вас, колегите, с кого друг ???
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 30 Дек 2009, 23:05

е това е голям ... бе не знам как да я нареча тази статия... която всъщност е от дарик радио... което радио има за шеф едно "добро" ченге, казващо се радосвет радев :evil:
преди ги слушах, сега почти не...
както и да е, дига се пара и пушилка по въпроси, които са си решени и сега по този начин... и днес, и миналата година с прокурорско разпореждане могат да ви следят, подслушват и прочитат глупостите и мейлите в нета... въпроса е какво имате да криете всъщност :roll: ...
все повече ме обхваща чувството, че пак ексченгеджийницата слага определени слова на определените хора :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 30 Дек 2009, 23:16

Свободата е хубаво понятие! ;) Да си свободен, означава да си ограничен! Да имаш задръжки, или морални или законови!... Не знам какво искате вие - да сте свободни като в Африка, тоест да сте родени на този свят...И нищо друго, или да сте свободни в една модерна правова държава, което значи да сте контролирани през целия си житейски път....Англия, САЩ и Израел са най-наблюдаваните държави в света...Сестрата на Джордж Буш преди 1 година каза на майка ми в частен разговор - Enjoy your freedom...Е, благодаря! Наслаждавам се в момента! :bowdown: :bowdown: :bowdown: :mhihi:
Без страх, без спирачка!

Предишна

Назад към Извън Темата