Търся отстъпка за продукти на DELL
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ventostz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вече не кара такива талиги
Re: Търся отстъпка за продукти на DELL
Процесора поддържа intel64, слагаш си 64 bit OS по избор и си свиркаш...
In Ban We Trust!
- ventostz
- кандидат ентусиаст
-
eraziel написа:Процесора поддържа intel64, слагаш си 64 bit OS по избор и си свиркаш...

да де, това инах напредвид. Със 64 битов ок, ама винаги има шанца да не ти вървят всички приложения.......
Та избора от самосебе си води до 32 битов виндоус, а там 4гб не вървят
Та избора от самосебе си води до 32 битов виндоус, а там 4гб не вървят
Кои са въпросните някои приложения, толкова критични, дето не вървят на 64 битова ОС?
In Ban We Trust!
eraziel написа:Кои са въпросните някои приложения, толкова критични, дето не вървят на 64 битова ОС?
Pentaho Castle
- ventostz
- кандидат ентусиаст
-
Е, доколкото виждам е open source java based app, кво повече да говориме...
ПС Сори за спама на автора на темата, малко се отплеснахме...
In Ban We Trust!
Дам, дано автора не се сърди
Ще по-късно ще пост-на пълната конфигурация.

eraziel написа:Е, доколкото виждам е open source java based app, кво повече да говориме...
Мда

Та да се върна на въпроса - поне за мен дори и 1 приложение да има което не върви на 64 битова ОС означава че не мога да разчитам на 100% на нея. За 90% от потребителите това може да е ок - примерно баджанака ползва компютър за филми + музика + чат. Ама за мен дори наличието на 1 програма която ми трябва а не тръгва е причина да НЕ си инсталирам 64 битова ос. Клиентите не им дреме че има проблем с ОС-то ...... и обяснения от рода "ама аз такова не можах да подкарам продукта" не вървят. Затова.... 32 битова ОС + 3гб рам (при 4 Гб сложени) и 100%-на сигурност

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Колеги, човека питаше за дилър на DELL, отстъпки и т.н., вие за какво говорите тука? Ако нямате какво да кажете на конкретния въпрос, не се чувствайте задължени да пишете, никой няма да се сърди. Сори за моето писание колега, тотален off е, ама не се сдържах.
P.S. Добре си се насочил, ся ти пиша от Inspiron 1521, a жената чати на XPS M1530.
P.S. Добре си се насочил, ся ти пиша от Inspiron 1521, a жената чати на XPS M1530.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
ventostz написа:колега ти си сигурно единствения човек който не харесва делл, това са може би най-добрите лаптопи на пазара
Колега......ти сериозно ли.....???

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Сериозно... Дел са много добри машини, а next business day гаранцията е уникална.
Колегата се е спрял на силен модел, ще видим утре каква цена ще кажат
Колегата се е спрял на силен модел, ще видим утре каква цена ще кажат

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
feel написа:ventostz написа:колега ти си сигурно единствения човек който не харесва делл, това са може би най-добрите лаптопи на пазара
![]()
да, сериозен е.
Имал съм няколко - последния ми е на 2 години и в общи линии съм го носил къде ли не - работил е на открито от температъри 5 градуса, до 35 с 90% влажност. Падал е 2 пъти от масата на земята....по клавиатурата има поне разливани поне 3 кафета, коли и какво ли не.
И още работи безпроблемно

Escape написа:feel написа:ventostz написа:колега ти си сигурно единствения човек който не харесва делл, това са може би най-добрите лаптопи на пазара
![]()
да, сериозен е.
Имал съм няколко - последния ми е на 2 години и в общи линии съм го носил къде ли не - работил е на открито от температъри 5 градуса, до 35 с 90% влажност. Падал е 2 пъти от масата на земята....по клавиатурата има поне разливани поне 3 кафета, коли и какво ли не.
И още работи безпроблемноза мен поне това са най-добрите лаптопи на пазара
Разбира се,Мак и ХП са нищо в сравнение с Дел

38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3