С какво Nokia XpressMusic се различава ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Re: С какво Nokia XpressMusic се различава ?

Мнение от Vlados » 27 Дек 2009, 21:35

///peter написа:
Spoony написа:Защо не прегледате предложенията на Самсунг в същия ценови клас? Аз от дълго време използвам Nokia E51 и преди няколко месеца реших да си взема точно 5800, но след като в магазина разгледах Samsung Omnia повече за Нокия не ща и да чуя. Нито офиса и офис, нито браузъра и браузър нито нищо.

Ама за 16 годишен, който не използва бизнес функциите става с тези светкащи диодчета.

Готин, ти ако взимаш 5800 за бизнес телефон, баш попадаш в групата на 16 годишните :mhihi:

А ти като сравняваш 5310 с 5800 в коя група попадаш? Или викаш Е36 и Е60 е едно и също?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 27 Дек 2009, 21:41

Chapai написа:С какво Nokia XpressMusic се различава от другите Нокий ?

като горд притежател на 5320 мога да кажа че всички експрес мюзик нокии имат допълнителен чип за изчистване на звука, както и унверсален 3.5мм жак . Аз например съм свързвал директно телефона за усилвател и вади перфектно качество звук
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 27 Дек 2009, 21:42

ineedmoney написа:

като горд притежател на 5320 мога да кажа че всички експрес мюзик нокии имат допълнителен чип за изчистване на звука, както и унверсален 3.5мм жак . Аз например съм свързвал директно телефона за усилвател и вади перфектно качество звук

:mhihi: :mhihi: един преходник към 3.5 е 2 лева :dunno: кво му е специалното ЗА АБСОЛЮТНО ВСЕКИ телефон има :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Дек 2009, 21:56

Vlados написа:
///peter написа:
Spoony написа:Защо не прегледате предложенията на Самсунг в същия ценови клас? Аз от дълго време използвам Nokia E51 и преди няколко месеца реших да си взема точно 5800, но след като в магазина разгледах Samsung Omnia повече за Нокия не ща и да чуя. Нито офиса и офис, нито браузъра и браузър нито нищо.

Ама за 16 годишен, който не използва бизнес функциите става с тези светкащи диодчета.

Готин, ти ако взимаш 5800 за бизнес телефон, баш попадаш в групата на 16 годишните :mhihi:

А ти като сравняваш 5310 с 5800 в коя група попадаш? Или викаш Е36 и Е60 е едно и също?

Къде видя сравнение? Или не правиш разлика между мнение за конкретен модел и сравнение :mhihi:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 28 Дек 2009, 1:27

ME4KY написа: :mhihi: :mhihi: един преходник към 3.5 е 2 лева :dunno: кво му е специалното ЗА АБСОЛЮТНО ВСЕКИ телефон има :dunno:

Айде изкарай ми за N93i или N97 такъв преходник,който да не изкривява звука или да не се налага да почна да го "намествам" или въртя след първия месец употреба,заради шума който се е появил и ще те почерпя една бутилка от това в подписа ти с дозатор :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 28 Дек 2009, 7:41

///MapTo написа:
ME4KY написа: :mhihi: :mhihi: един преходник към 3.5 е 2 лева :dunno: кво му е специалното ЗА АБСОЛЮТНО ВСЕКИ телефон има :dunno:

Айде изкарай ми за N93i или N97 такъв преходник,който да не изкривява звука или да не се налага да почна да го "намествам" или въртя след първия месец употреба,заради шума който се е появил и ще те почерпя една бутилка от това в подписа ти с дозатор :winky:

:OT: :mhihi: :mhihi: И теб ли са излъгали :dummy: Сигурно и от хенди си си го купувал :dummy: :dunno: Има си "преходници" и преходници :!: Аз преди 2-3 телефона съм си ги зимал директно с кутията от магазина (неотворена кутия) и вътре е имало оригинално хендсфри с преходник :!: За нокиа N93 или N97 не съм се интересувал,щото съм ги имал :winky: ама за телефон който съм имал 100% гарантирам(Sony Ericsson к700,Sony Ericsson к750,Sony Ericsson к800,NOKIA N71,NOKIA 6280,MOTOROLA v3x,LG KE 970 и на още сумати телефони.Друга работа е ако самото хендсфри е било бъгаво и после си си зел от "хубавите" в хенди :mhihi: :mhihi: За сони ериксон ся гледах едни много удобни :winky: Само букса :guitarist: Ето ти и за нокиа същото Изображение
На N93 и N97 не знам какви са им буксите но 100% ако имаш желание ще си намериш качествен преходник :winky:
(Изображение
:mhihi: :mhihi:
п.с. ето ти и един онлаин магазин в който има избор http://www.tpetrov.com/search.php?mainc ... %D0%98&p=0
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 28 Дек 2009, 11:14

ME4KY написа:
ineedmoney написа:

:mhihi: :mhihi: един преходник към 3.5 е 2 лева :dunno: кво му е специалното ЗА АБСОЛЮТНО ВСЕКИ телефон има :dunno:

баттее качествен преходник дето викаш че има преходник и преходник за 2 лева няма + тва колкото и да е качествен преходника пак има заглушаване.
но пак казвам (почнах като любо пенев :mhihi: ) специалното на ХМ-серията е не жака 3.5 мм а качеството на звука щото и аз съм имал и ериксон и други нокии ама такъм саунд не съм получавал ;)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: без книжка :P
Мечтае да кара: Е30 М3

Мнение от mim3 » 28 Дек 2009, 12:54

Ако гледаме само звука ... аз съм супер доволна от звука на мойта 6234 :roll:
Дори смея да кажа, че я сравнявах с 5800 (една и съща песен, с еднакво качество и т.н.) и моята се чуваше по-силно и качествено ;)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Дек 2009, 14:58

///MapTo написа:

:OT: Сори за оффа,ама какво означава ако има дозатор-гаранция за оригиналност ли е или нещо друго? :roll: Питам от либопитство
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 28 Дек 2009, 16:08

Bogat-Beden написа:
///MapTo написа:

:OT: Сори за оффа,ама какво означава ако има дозатор-гаранция за оригиналност ли е или нещо друго? :roll: Питам от либопитство

Принципно да

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 28 Дек 2009, 20:07

ME4KY написа:
georgymk написа:

с нищо....имам една Nokia XpressMusic 5310...пълен ташак...като ше си вземаш нещо...събере кинти и си купи некоя хубава,марак че Нокиа много хора я плюят...мене ми върши работа и до сега не се повреждала,само се отърка,ама то постояно в мене стой....ама не ми харесва и си купих едно LG тип "плъзгач" ии си къпя с него...мислех да го продавам ама се отказах когато ми казаха че повече от 50 лв. нема му зема,пък миналата година го взех за 300 та сега съм с два тел. едният на глобул другият на мтел....но от цялата работа излезе качествен...не ми е правил проблеми до сега

освен музикални бутони и разни празни приложения(който могат да се изтеглят от интернет),няма нищо особено :winky:

Да така си е аз съм с ЕкспресМюзик и нищо особенно

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 28 Дек 2009, 20:12

Аз съм твърдо за Нокия Е-серия. Вече ползвам трети такъв и съм страшно доволен ;)
Ако Е50-ката имаше уай-фи , нямаше да го махна никога, няма такъв железен телефон.
Е51 е вече най-железния и як телефон правен някога, не познавам някой да е казал лоша дума за него и да не е доволен.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: опел

Мнение от Spoony » 28 Дек 2009, 20:46

мнението е цезнурирано
Последна промяна Spoony на 05 Юли 2010, 20:23, променена общо 1 път
.

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 28 Дек 2009, 23:17

kriso85 написа:Аз съм твърдо за Нокия Е-серия. Вече ползвам трети такъв и съм страшно доволен ;)
Ако Е50-ката имаше уай-фи , нямаше да го махна никога, няма такъв железен телефон.
Е51 е вече най-железния и як телефон правен някога, не познавам някой да е казал лоша дума за него и да не е доволен.

принципно е51 е железен и е страшно удобен,но не носи на алкохол...един месец го чакам да изтрезнее :mhihi: Проблема на е51 е мрежата на слушалката,защото е неква супер гадна с времето задържа прах и боклучета от джобовите и започваш да чуваш супер трудно другата страна... най-лесното решение е нов панел :bchug:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 28 Дек 2009, 23:50

Някой да има мнение за Е52? :help:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата