Защо вече няма такава музика?
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Защо вече няма такава музика?
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
прави сте,но според мен за жалост не е само при музиката,и с техниката е така,филми пак се правят яки но се размиват с останалите които се бълват постоянно,във авто индустрията е същата работа нови модели се вадят всяки сезон ебаси, просто след 90г. света стана много по грандомански и комерс,всеки вади броика за сметка на качеството,
но както сами виждате пак хубавото и изтинското си се слуша,качествената техника които се интересува знае как да си я намери, Е30 ките още си се търсят ,всичко си ок значи
и кат сме почнали със поздравите
http://vbox7.com/play:68ebb970
но както сами виждате пак хубавото и изтинското си се слуша,качествената техника които се интересува знае как да си я намери, Е30 ките още си се търсят ,всичко си ок значи

и кат сме почнали със поздравите

Защо няма такава музика не мога да ти отговоря. Да си призная, няма стил, който да не слушам, но главно рап. Повечето "рапери" слушат комерса - уейн фифти и т.н., но истинския рап - това не мога да го опиша. Да чуваш как някой си излива душата, как казва какво е преживял, какво вижда всеки ден - а ако и ти си го преживял - отново не мога да опиша аз как се чувствам.
Иначе е вярно това, че рок-концертите, даже и в България, винаги се радват на голяма популярност. Рок културата е тук и никога няма да умре, друг е въпроса до колко ще се продължи да се правят нови парчета, и по-точно - стойностни такива. Действително е тъжно, но и днес има млади хора, които слушат такава музика, което гарантира това, което написах един ред по-нагоре.
Със здраве
Иначе е вярно това, че рок-концертите, даже и в България, винаги се радват на голяма популярност. Рок културата е тук и никога няма да умре, друг е въпроса до колко ще се продължи да се правят нови парчета, и по-точно - стойностни такива. Действително е тъжно, но и днес има млади хора, които слушат такава музика, което гарантира това, което написах един ред по-нагоре.
Със здраве

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Абе,пак не са малко феновете на Метъла и Хард Рока,миналата година,лятото беше ходих в Каварна на Концерта на "Manowar" имаше хора но по миналата година беше фул от сякъде....ходих и на "WhiteSnake" в София,нищо че валя дъжт стоях и киснах,ама си срах на ината и всички останали стояхме и ги слушахме,беше жестото не съм пропускал концерт на "Manowar" и "WhiteSnake" от както съм се запалил по тех.....не мисля и да пропусна
НАЗДРАВЕ
НАЗДРАВЕ

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Ето и от мен малко "УайтСнек"
http://www.youtube.com/watch?v=9OQTiKyjgOg
http://www.youtube.com/watch?v=eTzbu6Z5sH8
http://www.youtube.com/watch?v=9OQTiKyjgOg
http://www.youtube.com/watch?v=eTzbu6Z5sH8
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
Музиката е изкуство, а днешното "изкуство" е лишено от чувство. Всичко се прави за пари и като по учебник. Движещият въпрос е един - какво ще увеличи продажбите. И всичко друго е на заден план. Аз лично обичам различни стилове музика и харесвам много групи и изпълнители, повечето от които в момента по една или друга причина ги няма на музикалния пазар. Да, конкуренцията е жесткоа, интернет е враг на тези, които имат талант и се опитват да спечелят от това. И концертите остават единственото мерило - единственото, за което хората ще се бръкнат в джоба, за да видят и чуят някой изпълнител. Вече никой не прави песни като July morning, Smoke on the water, Crying in the rain, Paranoid, Breakin the law, Unforgiven, November rain... и много други
п.п: аз много обичам сърдити негърчета да ми се карат и ми е болно от това, което се случва с негърската музика след смъртта на някои от иконите в рапа - Тупка, Ноториъс, Биг Ел, Ийзи И....
п.п: аз много обичам сърдити негърчета да ми се карат и ми е болно от това, което се случва с негърската музика след смъртта на някои от иконите в рапа - Тупка, Ноториъс, Биг Ел, Ийзи И....
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
sharksfin написа:Музиката е изкуство, а днешното "изкуство" е лишено от чувство. Всичко се прави за пари и като по учебник. Движещият въпрос е един - какво ще увеличи продажбите. И всичко друго е на заден план. Аз лично обичам различни стилове музика и харесвам много групи и изпълнители, повечето от които в момента по една или друга причина ги няма на музикалния пазар. Да, конкуренцията е жесткоа, интернет е враг на тези, които имат талант и се опитват да спечелят от това. И концертите остават единственото мерило - единственото, за което хората ще се бръкнат в джоба, за да видят и чуят някой изпълнител. Вече никой не прави песни като July morning, Smoke on the water, Crying in the rain, Paranoid, Breakin the law, Unforgiven, November rain... и много други
Ами не си прав. Израстнал съм с песните, които цитираш, но през последните години съм намерил други, правени 30 години по-късно, които са ми въздействали не по-слабо. Да, не са същите. Използват други изразни средства и като цяло са на друга тематика. Но това е нормално. Светът непрекъснато се развива и музиката го следва за да е актуална.
За интернет също не си прав. Интернет прави много по-лесно за малките и талантливи изпълнители да стигнат до повече хора. Без да им трябва скъп маркетинг. Това им е шансът да спечелят достатъчно почитатели, които да ги подкрепят - било с посещения на концерти, онлайн продажби или дори с дарения.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
Feanor, донякъде съм съгласен с теб. Не казвам, че всичко, което излиза днес, е лошо. Има и наистина хубави неща, но вече стават все по-малко. За интернет - и ти си прав. Но ако разчиташ на таланта си, за да печелиш пари, то торентите и безплатното сваляне на албуми и песни са твой враг номер едно. Аз откак имам интернет, дискове не съм купувал. А преди това си купувах почти всеки ден. Сигурно и не само при мен е така. Верно, че от маркетингова гледна точка е по-добре, ама нали всеки, който е на пазара, е там с цел да инкасира парички. И как да отида да дам 10-15 евро за диск като мога да го изтегля без пари от замундата, примерно? И следователно приходите на някой талантлив младеж намаляват. И така се завърта колелото на индустрията.
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
krystal написа:Жалко но факт. Комерса преди всичко.
Все едно да питаш, защо няма вече качествена техника, качествена храна..и тн..

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
Feanor написа:Ами не си прав. Израстнал съм с песните, които цитираш, но през последните години съм намерил други, правени 30 години по-късно, които са ми въздействали не по-слабо. Да, не са същите. Използват други изразни средства и като цяло са на друга тематика. Но това е нормално. Светът непрекъснато се развива и музиката го следва за да е актуална.
За интернет също не си прав. Интернет прави много по-лесно за малките и талантливи изпълнители да стигнат до повече хора. Без да им трябва скъп маркетинг. Това им е шансът да спечелят достатъчно почитатели, които да ги подкрепят - било с посещения на концерти, онлайн продажби или дори с дарения.
И ти си прав до някъде, но не съвсем..

Така както глобалната мрежа, дава шанс на многото талантливи изпълнители да изгреят, така е пълно и с бълвоч, който в противен случай няма как да изплува.
Благодаря.

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
sharksfin написа:Feanor, донякъде съм съгласен с теб. Не казвам, че всичко, което излиза днес, е лошо. Има и наистина хубави неща, но вече стават все по-малко.
Вярно е, mainstream-a се премести.
sharksfin написа:За интернет - и ти си прав. Но ако разчиташ на таланта си, за да печелиш пари, то торентите и безплатното сваляне на албуми и песни са твой враг номер едно. Аз откак имам интернет, дискове не съм купувал. А преди това си купувах почти всеки ден.
Да де, ама имаш ли представа къде отиват парите от диска, който си купуваш? И по-точно, каква част от тях стигат до авторите на музиката?

П.П. krystal, естествено. Покрай всяко добро нещо, което се е появило, винаги е пълно с доста други, които са от посредствени до направо ужасни. Така стават нещата просто.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
Feanor написа:Да де, ама имаш ли представа къде отиват парите от диска, който си купуваш? И по-точно, каква част от тях стигат до авторите на музиката?Издателите прибират по-голямата част от печалбата, така че ти всъщност финансираш предимно тях, т.е. - индустрията.
Ами 1% от 15 евро е нещо, а 100% от 0 евро е нищо, нали така. И финансирайки предприятията, ти косвено финансираш и изпълнителите, защото от тези големи проценти от продажбите, които те гушват от всеки диск, плоча, касета и пр, с тези пари те плащат сумите по договорите на изпълнителите. И за да се върнем на темата: в договора на един изпълнител е заложено примерно да има в една календарна година три златни сингъла или един златен албум. Вече самият изпълнител не го е*е колко години ще му слушат песните и колко поколения ще се радват на музиката му. Интересува го само да си изпълни договора (щото новите джанти наБентлито и те пари струват...). Има един доста интерес филм (особено за любителите на рап музиката) - Rhyme and reason. Струва си да се гледа.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
от днешно време БГ. група номер1 за мен е гравити ко
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5