Много спам

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Колеги с Нокия Х6

Мнение от rado_e30m40b16 » 30 Дек 2009, 20:58

Sharo написа:Мене HTC-то ме разочарова много като телефон. Сега ползвам iphone-a и пак не съм кой знае колко очарован от него ама е доста по-добре от HTC-то ... Това говоря като чиста проба телефони за разговори...

зависи от ХТЦ-то .. ако са едни пари ХТЦ-то и аифона гарантирам че Хтц-то е поне 20 пъти до добър .. и държат цена http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1841 http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/v ... 7&sub=spec тръгнали са на почти една и съща цена ХТЦ-то е и с две години по стар и пак е по скъп :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 30 Дек 2009, 21:05

Има тема: "Празничен спам" моля спам бандата да се насочи към нея!

Темата е за Нокия Х6!!!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e60 & ML320CDI

Мнение от Transporter.e60 » 30 Дек 2009, 21:20

Аз от 2 седмици съм с Nokia n97-mini и съм изключително доволен ;) Няма да сгрешиш, ако си вземеш такъв.
burnout

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 30 Дек 2009, 21:33

diplomanta написа:Не зная какво точно не му харесвате на симбиан, при условие че всички съществуващи напредничави приложения са писани за него. Със софтуера за симбиан можете да напълните два сървъра. което не е баш така при другите ОС. Сигурно и защото са твърде нови? Ако просто купувате телефон и искате да може всичко, симбиан не е най - лесната операционна система. Но ако ще го позлвате действително за повечко неща... За момента е най - доброто.
В далечно бъдеще виндовс мобилето може да стане аналог на нормалния уин, н отова ще е по - нататък. Вярно, някои джипиес програмки вървят само на него. Други пък само на симбиан.
А андроид ше стане лидер при телефоните веднага след като линукс стане лидер на пазара.
В заключение: харесвам ХТЦ ХД2, но см по - скоро за нокиата.
Близки са много двата, но предпочитам ако дам 1000 лв за телефон да ми направи живота по интересен отколкото само да се пъча с него а да не мога да ползвам даже това коеот има.
Не ми харесва в нокиата отпадането на инфраред единствено.

Но колегата с нокия и рестартиращият се браузър.
Колега, прблемът вероятно не е в нокията. Имаш софтуерен проблем.
Смени си браузъра или преинсталирай стария ак одържиш на него.

Не му харесвам нестабилността на симбиана, не че винмоб къса, все пак е майкрософт, но все пак е по-добре.
Това, че могат да се напълнят 2 сървъра софт за симбиан, незначи автоматично, че е по-добрата система.
Симбиан е разпространен до тази степен благодарение на Нокиа и това, че се предлага в техни сравнително евтини телефони, за разлика от даречем аналогичните им при ХТЦ, които винаги са били по-скъпи.
Напротив симбиан е може би най-лесната ОС за телефони с отворен код.
Какво ще рече, че за ползването на повече неща симбиан е най-доброто?
За един истински, функционален смартфон е необходим тъчскрийн, а това ХТЦ го правят доста отдавна и се справят добре, за разлика от Нокиа, изключвам недоразуменията 7700, 7710, вече 6307 със UIQ Symbian 2.X е малко по-добре.
Слагах навигаций на няколко 5800 нокии и на една Н97, ужас, отвратен съм. Бих предпочел Qtek S100 най-вероятно.
Не мисля, че хтц-винмоб имат за цел да правят с-ма доближаваща се до вина за настолните пцта. Напротив, точно с новата си серия телефони снабдени с Андроид ще се стремят към него, което само по себе си значи, че развиването на винмобиле ще бъде доста забавено, усилията към развиването на ОС утиват към Андроид, за който също грешиш, че няма да бъде популярен, правейки връзка с линукс. Да, системата е базирана на линукс(което я прави изключително стабилна, досега не ми е забивал телефон с андроид в ръцете, а съм го позлвал прилично), но е разработена за Гугъл и гугъл приложения, които са изключително разпространени. В момента ми се разхожда едно HTC Tattoo, което може би не е най-добрия представител на Андроид, но дава ясна представа затова какво представлява системата.
Мога да кажа, че е много добре потребителски ориантирана, не е сложна за използване, напротив. Изключително fingerfriendly е, не случайно няма стилус. Те първа предстои тази С-ма да се развива и набира нови почитатели, което е въпрос на време. Сигурен съм в това!
Изображение
E34, E38

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 30 Дек 2009, 21:45

rado_e30m40b16 написа:
Sharo написа:Мене HTC-то ме разочарова много като телефон. Сега ползвам iphone-a и пак не съм кой знае колко очарован от него ама е доста по-добре от HTC-то ... Това говоря като чиста проба телефони за разговори...

зависи от ХТЦ-то .. ако са едни пари ХТЦ-то и аифона гарантирам че Хтц-то е поне 20 пъти до добър .. и държат цена http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1841 http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/v ... 7&sub=spec тръгнали са на почти една и съща цена ХТЦ-то е и с две години по стар и пак е по скъп :winky:

Е ти ми гарантираш ама аз и двата ги имах и споделям мнение за мен ... никой не задължавам с това си мнение ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 30 Дек 2009, 22:20

:yes:
Различни хора, различни потребности, нали затова го има разнообразието на пазара :)
Изображение
E34, E38

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 31 Дек 2009, 0:46

Пачо_Инджов написа:Аз от 2 седмици съм с Nokia n97-mini и съм изключително доволен ;) Няма да сгрешиш, ако си вземеш такъв.

С какво е по-добър от Х6?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Слави
Аватар

Мнение от © » 31 Дек 2009, 7:59

а мен вече ме е страх от сензорни екрани :mhihi:
то за да набереш някой трябва да си вземеш отпуска

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 02 Яну 2010, 20:44

Какво и харесвате на N97 mini.Тя обикновената не става,а вие боготворите минито...
Свири гадно,а интерфейса на камерата е същия като на N80(2005).
Ще видим Х6,очертава се да е с един от най-добрите дисплей на пазара(и много добър дизайн според мен).

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 04 Яну 2010, 9:35

Истината е една - HTC HD2. Поинтересувайте се
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 05 Яну 2010, 1:56

BMWPetar написа:Истината е една - HTC HD2. Поинтересувайте се

+1 за ХТЦ това е телефона
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus IS200

Мнение от Mind_Control » 05 Яну 2010, 12:02

Next написа:
BMWPetar написа:Истината е една - HTC HD2. Поинтересувайте се

+1 за ХТЦ това е телефона

Е точно тука грешиш. HTC е всичко друго, но не и хубав телефон. Може да кажеш- Ей това е мини компютъра и ще си прав, но ей това е телефона, просто не е вярно :)

Специално за телефонията ако си говориме Нокия са и си остават номер 1. Говориме за качество и простота на телефонирането. Вече ако си взимаш телефона, за да си играеш с него, тогава съм съгласен, че ХТЦ е по- добро.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306

Мнение от prel » 05 Яну 2010, 12:57

Хора, кажете ми честно, наистина ли ви е удобно да ги ползвате тези телефони с тъч-екрани?
Имах такъв, купих го с голям мерак и след 2 седмици ползване го зарязах и още си стои в кутията и събира прах. Това нещо ме побърква мен - все внимавам да не го изцапам, да не натисна нещо друго по погрешка, като натисна да се чудя дали съм натиснал.
Като гледам обаче май взеха да се налагат тия телефони в последно време и тия обикновените с копчета изостават много.
По темата - вземи си телефон с Android!
Ако ще ползваш телефона за работа, тогава си вземи телефона с Windows Mobile.
Nokia и Symbian според мен са много изостанали откъм софтуер. Иначе обикновените им телефончета са супер.

Слави
Аватар

Мнение от © » 05 Яну 2010, 13:32

prel написа:Хора, кажете ми честно, наистина ли ви е удобно да ги ползвате тези телефони с тъч-екрани?
Имах такъв, купих го с голям мерак и след 2 седмици ползване го зарязах и още си стои в кутията и събира прах. Това нещо ме побърква мен - все внимавам да не го изцапам, да не натисна нещо друго по погрешка, като натисна да се чудя дали съм натиснал.
..

подкрепям .. :yes: :mhihi:
доста нежелани обаждания имах, а понеже беше с win да натисна този Х да затворя програмата се изпотявах
превъртането на контактите също е приключение :mhihi:
вярно е че всички нови телефони са с тъч скрийн екрани, но явно ще минавам в ниските класове на нокия със симбиан евентуално и ще го ползвам само като телефон

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 05 Яну 2010, 18:32

Тоя прехвален андроид (линукс мобайл) ще надмине по популярност и функционалност симбиан и уиндолс мобайл когато линукс надмине уиндолс по популярност(никога).

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата