"Paranormal activity"
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Re: "Paranormal activity"
fedoracore написа:само 5 мин. го загледах и беше изтрит
Толкова ли е зле

или се постресна малко ?!
Че съм го свалил и не съм го гледал още

///M

Супер зле е , аз се заблудих по високата оценка в imdb, даже не погледнах за какво става въпрос. 

- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
dimithur написа:Супер зле е , аз се заблудих по високата оценка в imdb, даже не погледнах за какво става въпрос.
Абе не е зле бе хора,нагледал съм се на някакви филми пълни с компютърни анимации,класически сценарии на психо трилъри и тем подобни.Филма дава едно малко по различно усещане от стандартните психо-трилъри,по непринуден е и т.н.Недейте да мислите че този жанр(психо,ужаси,хорори) е само ефекти и сцени от "Родопа",кланета,кръв,червата навън и т.н.За мен филма е интересен и най важното по-различен,ама различни хора-различни вкусове!
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Големи критици сте всички тук, но що вие не заснемете нещо с малко пари и от него да направите милиони?
Заснет с 15 000 щатски долара и донесъл печалба от 9,1 милион пак щатски долара за първата седмица..
Филма е въздействащ и си заслужава гледането, за разлика от много други филми, заснемането на които е струвало милиони.
Филма има 3 възможни края, като аз съм гледал 2 от тях. Разликите са единствено в самия край на филма.
Пуснете си го по тъмно (да кажем сега), усилете си звука или ползвайте слушалки и.. приятни сънища
Filmed for USD$15,000 and grossed USD$9.1 million in its first week in the US, breaking the record of highest-grossing weekend ever for a movie playing at less than 200 theaters.
Заснет с 15 000 щатски долара и донесъл печалба от 9,1 милион пак щатски долара за първата седмица..
Филма е въздействащ и си заслужава гледането, за разлика от много други филми, заснемането на които е струвало милиони.
Филма има 3 възможни края, като аз съм гледал 2 от тях. Разликите са единствено в самия край на филма.
Пуснете си го по тъмно (да кажем сега), усилете си звука или ползвайте слушалки и.. приятни сънища

- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
///M3-E36 написа:Големи критици сте всички тук, но що вие не заснемете нещо с малко пари и от него да направите милиони?Filmed for USD$15,000 and grossed USD$9.1 million in its first week in the US, breaking the record of highest-grossing weekend ever for a movie playing at less than 200 theaters.

Като замисъл не е лошо филмчето, но Мика на моменти попрекалява да се прави на безстрашен
Евала им правя, че са вложили 15к, а първата седмица само са дръпнали 9,1 млн
А относно това колко е страшен и тн, според мен на всеки ще повлияе по различен начин. На мен не ми се стори стресиращ, при все, че комшиите правят ремонт и са дрелки, почуквания и тн
Къде може да се види друг край на филма освен този с ножа

А относно това колко е страшен и тн, според мен на всеки ще повлияе по различен начин. На мен не ми се стори стресиращ, при все, че комшиите правят ремонт и са дрелки, почуквания и тн

Къде може да се види друг край на филма освен този с ножа

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Абе момчета Филма хич не е зле на няколко пъти потскочих
дасто ужаси гледам този найстина е доста силен според мен !!

В трейлара на финала лети труп към камерата

дасто ужаси гледам този найстина е доста силен според мен !!

European написа:Къде може да се види друг край на филма освен този с ножа
В трейлара на финала лети труп към камерата

///M

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2