[color=#FF0000]мнението е цезнурирано[/color]
Модератор: Общи модератори
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Re: В кой голям град шофирането е най-лесно и приятно?
RSxRacer написа:Това е много вярно... София е единствената европейска столица в която успях да се изгубя...
а аз и в други съм се губил...

а иначе по темата...този град не е в България със сигурност...

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
в момента в софия е прекрасно стигнах от люлин 3 до враждебна без да давам газ 40-60 за 15-20 мин.Толко празни и хубави улици не бях виждал от години изкефих се и дори забравих за дупките
какво ли ще стане кат се върнат сички "софиянци" след 4ти 

bedrock city racing
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i

То и в Пловдив днес беше все едно е паднала бомба.
- borislav
- младши ентусиаст
-
Най-лесно ми е да шофирам в моя град,поне познавам улиците и дупките по тях

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
За мен най добре се кара в Плевен,Пловдив и Русе
И в София лесно се кара но просто там с тия задръствания не е работа но пък вечер след 10ч става много приятно за каране по големите булеварди
И в София лесно се кара но просто там с тия задръствания не е работа но пък вечер след 10ч става много приятно за каране по големите булеварди

В задръстванията също е интереснo да се кара , особено когато някой бърза. В такива случаи някои хора стават много идейни , как могат да преминат по бързо през задръстването. 

\MITETO\ DSB написа:В София си е екстра само един път да претръпнеш.

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
VesoPesa написа:незнам къде е най-добре, ама в софия е най-зле![]()
![]()
В Сливен в момента е доста по-зле от София.
Иначе от скромния ми опит от изброените градове във Варна ми е направило най-добро впечатление за спокойно и приятно шофиране.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
В Стара Загора ми е най-приятно да карам-много еднопосочни, успоредни улици и в Търново е добре, само дето като спра на пешеходна пътека и ме гледат учудено и на кръстовището на Искра никой не знае кой е с предимство...!
В София е лесно, за такива като мен дето се качват в колата в 9.00 и слизат към 15.00 ч. -притръпваш!:confused:

В София е лесно, за такива като мен дето се качват в колата в 9.00 и слизат към 15.00 ч. -притръпваш!:confused:

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
///ivanE30 написа:в момента в софия е прекрасно стигнах от люлин 3 до враждебна без да давам газ 40-60 за 15-20 мин.Толко празни и хубави улици не бях виждал от години изкефих се и дори забравих за дупкитекакво ли ще стане кат се върнат сички "софиянци" след 4ти

- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
В Благоевград ми е много приятно да шофирам в София не толкова явно заради задръстванията 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
В Сливен-НЕ! Коли много, дупки много, ремонти много-и на тротоарите не е безопасно- 

Никой не мое ма връне на селу!
В София се кара най-лесно, особено когато ги няма софиянци, както е днес.
Иначе за областните градове:
Велико Търново - отвратителен град за шофиране. Няма едно предимство, което да продължава по улицата напред, никаква колегиалност и от време на време трябва да дебнеш да не ти налети някое БМВ, излитащо от някоя уличка с вратите напред.
Габрово - тотална липса на колегиалност, там имам чувството, че трябва да караш танк, за да те пусне някой. Тази област ми води класацията "Как не се кара".
Плевен - нормално движение, прилична колегиалност, сравнително безопасен за шофиране град.
Русе - и движението е както и животът там - на бавни обороти, за да те видят по главната. Добре се кара, малко трудно се паркира в центъра, но е значително приятно.
Силистра - какво може да бъде движението по три улици - спокойно.
Разград - бива, спокойно е. Само да не се наложи да търсиш някой адрес там, няма такова упътване, все едно никой не е местен.
Варна - най-подобен е до София като каране: много нахалници, умерена колегиалност и възможна поява на пернишки, пардон, дОбрички джигити.
Добрич - варненският Перник по каране.
Бургас - добре се кара, прилична колегиалност, задръствания има само на някои ключови кръстовища, но те са далеч от софийските, освен това на светофара на Меден Рудник.
Сливен - спокойствие и здрава храна, само да не бяха многото ремонти и дупките.
Стара Загора - няма особени проблеми.
Пловдив - прилично се кара, само да не бяха малоумните кръгови, колегите са прилично спокойни. Задръстванията не са толкова фатални.
Пазарджик - същото като в Пловдив, с една идея са по-бесни шоферите.
Хасково - идеалният асфалт. Няма една дупка в цялата област, обожавам да карам там.
Благоевград - има какво да се желае. Срещат се невероятни коли и изразено селско каране, но не пречат много поне.
Перник - като изключим някакви си 10 % от шофьорите в града, няма особени проблеми там.
Враца - ако нямаше толкова дупки и околовръстното не минаваше през центъра на града, всичко щеше да му е наред на този град
Монтана - селянията по колите леко започва да дразни окото, иначе се кара спокойно и приятно в града.
Видин - накичените возила със сини диодчета, тук са мнозинство. Като прибавим факта, че няма градски транспорт в града и няма друга алтернатива освен коли или ходене пеша, очакванията от движението не са добри, но затова пък изненадата от обратното е още по-голяма - кара се спокойно и приятно.
Иначе за областните градове:
Велико Търново - отвратителен град за шофиране. Няма едно предимство, което да продължава по улицата напред, никаква колегиалност и от време на време трябва да дебнеш да не ти налети някое БМВ, излитащо от някоя уличка с вратите напред.
Габрово - тотална липса на колегиалност, там имам чувството, че трябва да караш танк, за да те пусне някой. Тази област ми води класацията "Как не се кара".
Плевен - нормално движение, прилична колегиалност, сравнително безопасен за шофиране град.
Русе - и движението е както и животът там - на бавни обороти, за да те видят по главната. Добре се кара, малко трудно се паркира в центъра, но е значително приятно.
Силистра - какво може да бъде движението по три улици - спокойно.
Разград - бива, спокойно е. Само да не се наложи да търсиш някой адрес там, няма такова упътване, все едно никой не е местен.
Варна - най-подобен е до София като каране: много нахалници, умерена колегиалност и възможна поява на пернишки, пардон, дОбрички джигити.
Добрич - варненският Перник по каране.
Бургас - добре се кара, прилична колегиалност, задръствания има само на някои ключови кръстовища, но те са далеч от софийските, освен това на светофара на Меден Рудник.
Сливен - спокойствие и здрава храна, само да не бяха многото ремонти и дупките.
Стара Загора - няма особени проблеми.
Пловдив - прилично се кара, само да не бяха малоумните кръгови, колегите са прилично спокойни. Задръстванията не са толкова фатални.
Пазарджик - същото като в Пловдив, с една идея са по-бесни шоферите.
Хасково - идеалният асфалт. Няма една дупка в цялата област, обожавам да карам там.
Благоевград - има какво да се желае. Срещат се невероятни коли и изразено селско каране, но не пречат много поне.
Перник - като изключим някакви си 10 % от шофьорите в града, няма особени проблеми там.
Враца - ако нямаше толкова дупки и околовръстното не минаваше през центъра на града, всичко щеше да му е наред на този град
Монтана - селянията по колите леко започва да дразни окото, иначе се кара спокойно и приятно в града.
Видин - накичените возила със сини диодчета, тук са мнозинство. Като прибавим факта, че няма градски транспорт в града и няма друга алтернатива освен коли или ходене пеша, очакванията от движението не са добри, но затова пък изненадата от обратното е още по-голяма - кара се спокойно и приятно.
- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- Кара: с натегнат шпер
- Мечтае да кара: ///M3 E36