Застреляха Боби Цанков!
Модератор: Общи модератори
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Re: Застреляха Боби Цанков!!!
След Георгие Стоев и Боби Цанков... И двамата пишеха в Уикенд. В крайна сметка за съжаление се очакваше...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Това е положението , той че беше завлякъл много народ > така беше ,отделно много негови статии за "знакови фигури" в нашето общество беше изписал и ето ,че го застреляха. След Георги Стоев (лека му пръст) сега и той ...
А за държавата няма какво да пишем ,няма смисъл да пълним базата данни.Само в момента не мога да се сетя кой от нашите велики писатели по време на някое от Великите народни събрания в края на 19 век бил станал и напуснал демонстративно залата с възклицанието "Това не са хора , това са маскари' ... Колеги , нищо не се променя ,нищо няма да се и промени
На отиване към Цюрих самолета беше пълен а на връщане полу-празен ... С една жена която лети често случайно се заговорихме на новия терминал във Флюгхафен и тя ми каза ,че постоянно е така и нищо чудно
Георги Пенчев
А за държавата няма какво да пишем ,няма смисъл да пълним базата данни.Само в момента не мога да се сетя кой от нашите велики писатели по време на някое от Великите народни събрания в края на 19 век бил станал и напуснал демонстративно залата с възклицанието "Това не са хора , това са маскари' ... Колеги , нищо не се променя ,нищо няма да се и промени

На отиване към Цюрих самолета беше пълен а на връщане полу-празен ... С една жена която лети често случайно се заговорихме на новия терминал във Флюгхафен и тя ми каза ,че постоянно е така и нищо чудно
Георги Пенчев
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
прердаванията по радиото ми бяха интересни,ама след интервюто в Горещо,и няколко статии нямаш как да не се слу4и това.Про4етох версиите на полиция за проблемите му сас Сако,ма някой помни ли какво каза за Мето илиенски при Вената 

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Penchev написа:Това е положението , той че беше завлякъл много народ > така беше ,отделно много негови статии за "знакови фигури" в нашето общество беше изписал и ето ,че го застреляха. След Георги Стоев (лека му пръст) сега и той ...
А за държавата няма какво да пишем ,няма смисъл да пълним базата данни.Само в момента не мога да се сетя кой от нашите велики писатели по време на някое от Великите народни събрания в края на 19 век бил станал и напуснал демонстративно залата с възклицанието "Това не са хора , това са маскари' ... Колеги , нищо не се променя ,нищо няма да се и промени![]()
Георги Пенчев
Ами то не е само към Цюрих тоя наплив... аз февруари месец заминавам с още 3ма далече от тук... не виждам смисъл да се връщам...
п.п Жоре ще си праим опен дейове на ринга скоро

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
bavareca_86 написа:прердаванията по радиото ми бяха интересни,ама след интервюто в Горещо,и няколко статии нямаш как да не се слу4и това.Про4етох версиите на полиция за проблемите му сас Сако,ма някой помни ли какво каза за Мето илиенски при Вената
ей го де е http://www.youtube.com/watch?v=37mtqMvI ... re=related
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

hemicharger написа:Доста почна да си отваря устата за нещата от "кухнята". Явно не му стигнаха няколкото атентата и сплашвания че да млъкне.
евала че не му дремеше, мен ме кефеше човека, лека му пръст

www.bmwпрофесори-bg.net
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Искам сега Цецко пак да излезе и да се похвали за акцията срещу наглите.Една акция превърната във сапунен сериал тип Gumuz и леко граничеща с комерса за новото правителство и прайм министъра.
Нелепо е в центъра на столица на бяла европейска държава пълна с камери и видеонаблЮдателна техника,в това време където уж София била задръстена а движението блокирано ,нагли килъри да се измъкнат.Не е в случая важно и кой е убития,а самият факт че всичко това се случва.Айде,нали закона за предплатените карти е в сила вече,нали искаха да следят в реално време кореспонденцията между хора,чакам резултати до довечера,какво ще стори милото ни МВР.
Нелепо е в центъра на столица на бяла европейска държава пълна с камери и видеонаблЮдателна техника,в това време където уж София била задръстена а движението блокирано ,нагли килъри да се измъкнат.Не е в случая важно и кой е убития,а самият факт че всичко това се случва.Айде,нали закона за предплатените карти е в сила вече,нали искаха да следят в реално време кореспонденцията между хора,чакам резултати до довечера,какво ще стори милото ни МВР.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
току-що изгледах гостуването му при венета...
Ето един коментар от Вбокса-

Ето един коментар от Вбокса-
Joro Stoev pisheshe istini i zaradi tova go ubiha.
Bobi Cankov pishe,zashtoto Zlatko Baretata go kara i ako go ubiqt tova shte sa vragove na baretata na koito shte im pisne ot glupostite koito pishe toq maloumnik
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
benzin написа:hemicharger написа:Доста почна да си отваря устата за нещата от "кухнята". Явно не му стигнаха няколкото атентата и сплашвания че да млъкне.
евала че не му дремеше, мен ме кефеше човека, лека му пръст
Не че не му дремеше, по скоро беше нагло самодоволно парче, което се мислеше за безсмъртно, след два неуспешни опита и защото познаваше някоя и друга мутра. Ако беше питал дедо си, да му каже лафа за стомничката... И ако се замисли човек, двата опита за убийство бяха преди да се "разприказва", както мислят повечето. Защото моето мнение е, че той знаеше за Карамански, Луканов и прочее, колкото аз знам за ядрената физика - чувал съм това онова... По ми се чини, че някой "доволен" измамен от него най-накрая е успял...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Добре,а някой има ли идея за какви суми става въпрос-тези ,които е завличал? 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе колеги,какво ви става,тоя си беше чист измамник,буклук и какво ли не,просто е невероятно че има някой които го защитава,едно време като започна в радио вива,към 2001 година имаше едно предаване и като се обадиш,може и да спечелиш безплатна реклама,обаждам се аз и разговарям с него,тоя ме пита,хипотетично ако спечеля,трябвало да платя некакви такси за изготвяне,некакви чудеса и сметката набъбна към 600 лева,накарах и друг колега да се обади,всичките тия такси=250 лева,просто си беше измамник,после започна масово да мами де що намери,обаждаха се хора в полицията,жалваха се-никакъв ефект,очевидно го покровителстваха разни мутри,започна после и по телевизия същата измама и така,чак започна да се движи с бронирана кола-селяк прост,на всякъде разправяше че познава и е приятел с най-големите ганстери,еми получи си го,че май си повярва че е голям-утрепали са го тея дето го покровителстваха едно време.
Радвам се че един буклук е по-малко в тая държава,а хубавото е че сами се избиват
Радвам се че един буклук е по-малко в тая държава,а хубавото е че сами се избиват
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
jordanpar написа:Искам сега Цецко пак да излезе и да се похвали за акцията срещу наглите.Една акция превърната във сапунен сериал тип Gumuz и леко граничеща с комерса за новото правителство и прайм министъра.
Майсторе, чудя се на акъла ти, или по-точно на тея килъри дето ще бягат с коли

Както казаха по-горе, в коя страна не стават такива убииства и то точно в центъра на големи градове?
За справка дадоха Италия, аз ще дам САЩ, където на случаен принцип мъж и дете стреляха по хора със снайпер. Трябваха им месеци за да ги открият и то в САЩ, където камера има на всяка лампа за уличното осветление

А за Цанков, кой може да го е убил.... не знам прекалено нагло и безотговорно би било това да бъде мангала. По-скоро друг използващ разказаната история от Цанков, за Сако.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Bogat-Beden написа:Добре,а някой има ли идея за какви суми става въпрос-тези ,които е завличал?
50 000лв на оная Червенкова ли ква беше, останалите са дребни суми сумарно около 30 000лв.
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Bogat-Beden написа:Добре,а някой има ли идея за какви суми става въпрос-тези ,които е завличал?
От 1000лв. примерно до 50, 000. Но доста хора се бяха вързали, включително познавам такива, които изгоряха.
Фандъкова "изчисти" улиците,
Цветанов хвана наглите,
А Симеон Дянков "даде" пари на лекарите, здравната каса, прокурори ли, кво беше

А, да, чакаме и винетки

Ситуацията е

Legends may sleep...but they never die!
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Бог дал,Бог взел измамник си беше ама ме кефеше като водеше по канал 3 една игра и като почне и сега 10 000 хил лева награда и сега и сега и сега,пич беше ама....
за съжаление се знаеше че така ше стане