На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Re: Аватар - впечатления от филма.

Мнение от Spit-Fire » 05 Яну 2010, 18:34

Ако ще си говорим за персонажи, за мен пилотката на хеликоптера беше страшна .. :mhihi:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 05 Яну 2010, 18:36

Абе филма веднага след като свърши изобщо не бях впечатлен...ама на сутринта вече се бях впечатлил малко, сега 3 дена след като го гледах съм си бая впечатлен и бих го гледал пак.
:OT: Абе да ви питам, понеже нещо останах разочарован от 3D някакси не ми беше много реалистично или поне както си го представях. Виждах редовете пред мен, виждах как образите излизат от екран, а не от моя поглед, виждах крайщата на екрана и залата...
Та къде да седна, че да се гледа най-добре 3D? На прожекцията бях на 8-ми ред 19-то място - сиреч баш У цетърО!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
Мечтае да кара: F10

Мнение от R_Lakov » 05 Яну 2010, 18:46

Казват че за 3Д е хубаво да си от 2 до 4 ред.

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 05 Яну 2010, 18:56

Ха,оставаше филм с бЮджет 580 000 000 да не може поне двойно да направи оборот от приходи.И това не го прави най-печелившия.
Но ако това ще е бъдещето на филмите с рисувани персонажи,къде отиде истинската актьорска игра,къде са Големите съвременни актьори.Все повече се разчита на ефекти,звук и фентъзи елементи.Остава по един джойстик да раздадат на публиката след няколко години,та всеки в кинозалата да си управлява по един персонаж.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 05 Яну 2010, 19:12

Да му се не знае и Аватар-а... отиваме да го гледаме преди няколко дни ...йок ... за няколко прожекции подред само по 2-3 места свободни... зае*и... и все пак продължавам да се надявам, че ще го гледам скоро... :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 05 Яну 2010, 19:19

За какво се разказва точно ще ме светне ли някой :oops:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 05 Яну 2010, 19:33

Bavarcho написа:За какво се разказва точно ще ме светне ли някой :oops:

Това е резюмето на филма :
Филмът проследява историята на Джейк Скъли, парализиран бивш морски пехотинец, който е изпратен в красивия, но опасен свят на Пандора да помогне на минна корпорация да събере минерал, наречен "унобтаниум"! Хората не могат да дишат въздуха на Пандора, така че те пътуват и работят в специални метални кислородни костюми. Пандора има местно население от нейвита - раса представляваща шестметрови хуманоидни сини същества, които нямат никакъв интерес да помагат на хората, в тяхното начинание на Пандора.

Корпорацията създава хибридно същество от ДНК-то на човек и нейви, което се контролира от съзнанието на оператор-човек. Новополученото същество се наричат АВАТАР! Проблемите идват, когато всички същества на планетата Пандора, животни, растения, нейвита, осъзнават, че хората трябва да напуснат техния свят и започват да използват всички сили за осъществяването на тази цел.

Хората са принудени да се борят за оцеляването си на Пандора и насред тази борба е захвърлен Джейк Съли (Сам Уортингтън "Терминатор Спасение" ). Докато живее сред местните на Пандора Съли сменя позициите и и помага на нейвитата да поведат революционна борба за премахване на хората и Аватарите от лицето на Пандора!

Уловката е, че когато Съли е в своя Аватар, той е напълно мобилен, когато е под формата на човек, той е прикован за инвалидна количка. Това е една морална дилема, с която ще трябва да се справи, а неговото пътешествие през светът на Пандора, ще реши съдбата и на двата свята!

Не съм превърженик на комедийте,и за това колкото и приятели да ме убеждаваха да го гледам не съм,и няма,много глупав ми изглежда без смисъл...както и да е..
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 05 Яну 2010, 19:34

jordanpar написа:Ха,оставаше филм с бЮджет 580 000 000 да не може поне двойно да направи оборот от приходи.И това не го прави най-печелившия.
Но ако това ще е бъдещето на филмите с рисувани персонажи,къде отиде истинската актьорска игра,къде са Големите съвременни актьори.Все повече се разчита на ефекти,звук и фентъзи елементи.Остава по един джойстик да раздадат на публиката след няколко години,та всеки в кинозалата да си управлява по един персонаж.

Нали не мислиш, че 3Д героите от Аватар са само плод на компютърна анимация? Всичко това е заснето с истински актьори, и всяка една тяхна мимика или жест е предадена на 3Д героите...
Иначе това е първия филм от много години насам, който имам желание да гледам повече от един път на кино...

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 05 Яну 2010, 19:35

Надявам се да не се намери никой който да ти развали кефа от гледането.Отиди и със сигурност няма да съжаляваш!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp

Мнение от devil_vas » 05 Яну 2010, 19:43

Spit-Fire написа:Ако ще си говорим за персонажи, за мен пилотката на хеликоптера беше страшна .. :mhihi:

Много ме хвана яд, че е взривиха, а как само тичаше нагоре-надолу по бяло потниче :angel:

Иначе за филма... честно, но очаквах повече, като сюжет може би, а може би заради прекалено многото информация преди това, както и отзиви. Но то е така - по-добре да отидеш с нормална нагласа, а не със свръх очаквания.
3Д-то ми дойде в повече, 2 часа и половина и то до 02:00 (късната прожекция). после всички от залата гледахме като заварчици 3-ти разряд.

Уникално пресъздадена атмосфера, планетата с всичките и животни и растения, просто уникално. Заслужаваше си 11-те лева отвсякъде. Не мисля, че това е филм, който можеш да го преживееш по същия начин седейки у вас пред монитора :yes:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 05 Яну 2010, 19:49

georgymk написа:

...

:bowdown:

Mpower84 написа:

Надявам се да не се намери никой който да ти развали кефа от гледането.Отиди и със сигурност няма да съжаляваш!

Абе ще го гледам то е ясно, ама да знам с каква компания...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: за аватар-а

Мнение от Fenka85 » 05 Яну 2010, 20:17

Teogop написа:Принципно не харесвам фантастики, но този филм ми хареса.
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

Мнение от djvisage » 05 Яну 2010, 20:36

Филма е уникален
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 05 Яну 2010, 20:49

R_Lakov написа:Ами за 17 дена прожекции, над 1 милиард приходи. Дали е добър :dunno:

Това не е гаранция за хубав филм ;)
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 05 Яну 2010, 20:54

Zapa написа:
R_Lakov написа:Ами за 17 дена прожекции, над 1 милиард приходи. Дали е добър :dunno:

Това не е гаранция за хубав филм ;)

Баш това ако не е гаранция па те нА! :mrgreen: Нали се сещаш, че ако беше някой залюхан филм нямаше да предизвика толкова коментари и емоции :angel:
Si non confectus, non reficiat.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата