Пияна шофьорка блъсна депутат в Перник
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Пияна шофьорка блъсна депутат в Перник
Направо си представям в обратната ситуация, как патрула догонва депутатката, слага и белезници и я задържат в районното, а партийният ръководител внася предложение незабавно да и се свали имунитета след което и налагат максимална санкция от 1 година лишаване от свобода за престъпление по транспорта и съобщенията.
Но не-депутатите НИКОГА, ама НИКОГА не карат пили, само поради тази причина описаното от мен няма как да се случи
Но не-депутатите НИКОГА, ама НИКОГА не карат пили, само поради тази причина описаното от мен няма как да се случи

Никой не мое ма връне на селу!
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Е.Димитров написа:Ogi написа:Е.Димитров написа:Ogi написа:...сериозно ли сте такива хейтъри бе колеги... тъпа пияна крава блъска жена която пресича с детенцето си... бяга от местопрестъплението а вие и поддръжавате само защото е блъснала депутат... а ако не я беше блъснала само с огледалото а с фара примерно... кво щеше да стане? а ако беше блъснала детенцето ? 1.47 промила алкохол а вие я изкарахте герой!
ЕВАЛА ВИ![]()
![]()
![]()
Щото много мразя депутати,те за тва,а иначе такива катастрофи стават през 2-3 часа и ако не бутнат некой известен-никой нищо не научава,пък за мерки-абсурд,а тая са я фанали за 2 часа,те за това ме е яд
продължаваш да ме очароваш...
яд те е че пияна блъска жена на пешеходна пътека и след това я хващат???
представете си това да се случи на вас или на ваш близък... ще има едни дълги постинги в които ще осъждате всички пияни и всички правоимащи жени... не ми се мисли просто... като сетя как ревете като 13 годишни когато някой голфаджия ви е засекъл... или някой мерцедес ви е изпреварил на магистралата...
нямам думи просто...
Май не четеш правилно,ама аз понеже съм пич ще поясня
Яд ме е че заради деПУТатката ,провинилата се шофьорка веднага е намерена и направо цялата милиция се е вдигнала,а за обикновенните хора,че стават през 2-3 часа подобни инциденти-никой нищо не прави,моля те,зачети се пак в по-горното,не знам защо се налага да си пиша мнението 2 пъти да обяснявам на голем човек
разбрах те и 1-вия път и съм съгласен донякъде с теб но все пак шофьорката си го заслужава и се радвам за развързката на случая...
просто всички ме изненадахте как реагирахте на новината...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ogi написа:
разбрах те и 1-вия път и съм съгласен донякъде с теб но все пак шофьорката си го заслужава и се радвам за развързката на случая...
просто всички ме изненадахте как реагирахте на новината...
Виж сега,аз много мразя пияни хора,независимо дали карат или не карат,един ден по стария път за летището се разминавам с една кола на косъм,тоя не можа да вземе завоя и по тревата и колата се обърна на една страна,спряхме няколко коли с които също на косъм се размина този,отидохме да видим какво става и да го вадим от колата,в един момен излиза некакъв военен на възраст поне 45-50 години като танкист от колата и вика "разотивайте се,всичко е наред" е тогава аз не започнах първи,просто някой даде "старт" и всеки се включи по наказанието на въпросния военен,отнесе неколко шамара и неколко шута,идеята ми е че такива индивиди (пияни шофьори) трябва да се линчуват първо от хората,но тук има нещо друго,как този случай ,само едно огледало я е подпрела,но вече е в медиите,просто май някой са по-важни от тези дето хранят тези някой-сбъркано общество ебаси
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Странно.. мен като ме блъсна и избяга на пешеходна пътека някъв и го гоних после, спряха го полицаи от там-Пирогов, жалби и т.н. В резултат лявото ми коляно е тотал шаден и получих становище от съда, че няма да повдигат обвинение, щото съм нямал телесна повреда, въпреки, че имах заключение от некъв там независим съдебен лекар и от Пирогов..
Депутатите са явно некъв рядък вид по-крехки люде и трябва с трепет да им пазим здравето и животеца.
Депутатите са явно некъв рядък вид по-крехки люде и трябва с трепет да им пазим здравето и животеца.
Ако не беше депутат пострадалата - оперативно-издирвателните мероприятия нямаше да се развият така бързо. Ако въобще се бяха развили... Това и на мен не ми харесва, но ако трябва да бъдем честни - за "известните" хора винаги усилията и натягането са повече - и така е по целия свят
Иначе щом жените на дивите селски бекове почнаха да правят такива изпълнения - представете си самите бекове какви ги вършат!
Ама то май няма смисъл - като се сетим, че съдийка от Перник беше хваната в същото провинение...

Иначе щом жените на дивите селски бекове почнаха да правят такива изпълнения - представете си самите бекове какви ги вършат!

Ама то май няма смисъл - като се сетим, че съдийка от Перник беше хваната в същото провинение...

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
bum_bum написа:Странно.. мен като ме блъсна и избяга на пешеходна пътека някъв и го гоних после, спряха го полицаи от там-Пирогов, жалби и т.н. В резултат лявото ми коляно е тотал шаден и получих становище от съда, че няма да повдигат обвинение, щото съм нямал телесна повреда, въпреки, че имах заключение от некъв там независим съдебен лекар и от Пирогов..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
flame написа:за "известните" хора винаги усилията и натягането са повече - и така е по целия свят
Не е баш така, в щатите за такова нещо си влизаш в затвора, тука получаваш "пробация" най- много, или условна, или нищо не става. И понеже за пияндурниците не се взимат мерки, но дейност трябва да се отчита дупетатите обмисляха да се взема книжката и при 0,1 промила и така - за едни ножа е дървен, за други-само откъм дръжката.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Е.Димитров написа:павката написа:.. който я е ударил със страничното огледало
,това голям удар ще да е било
Епа задника ако и е 2 декара...
то тогава няма го усети, ще помисли че пчела я е жилнала

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
flame написа: Инцидентът е станал около 18.30 ч. ........
Тестът за алкохол, на който е била подложена, е отчел 1.47 промила.
Таа се е подкарала от обед сигурно и е бързала да сготви на мъжо си

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
plradev написа:flame написа: Инцидентът е станал около 18.30 ч. ........
Тестът за алкохол, на който е била подложена, е отчел 1.47 промила.
Таа се е подкарала от обед сигурно и е бързала да сготви на мъжо си![]()
![]()
Пернишка му раота ...
И явно видяла глиганско на пътя и рекла да го чукне

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:И явно видяла глиганско на пътя и рекла да го чукне
Мноо тънко е минала, само с огледалото, пък какъв дивеч..
- saleen
- старши ентусиаст
-

Ех, в началото не прочетох добре заглавието и си казах: "Почнахме ги най-накрая, тяхната мамица!"
Пък то какво се оказа...
Пияната шофьорка трябва да си понесе наказанието, но както много от колегите са казали - ако беше обратното, можеше пострадалата да я изкарат виновна, че се е мотала пред колата на депутата...
България, с една дума.

Пък то какво се оказа...
Пияната шофьорка трябва да си понесе наказанието, но както много от колегите са казали - ако беше обратното, можеше пострадалата да я изкарат виновна, че се е мотала пред колата на депутата...
България, с една дума.

И к'во - като е депутат да и козирувам? Законите трябва да важат за всички! Една интересна ситуация - някой олигарх чуква леко депутат. К'во прайм? Като нямаме правосъдна система някои хора ще се възползват, за сметка на други, които ще го ядат.
- saleen
- старши ентусиаст
-
Ryapoff написа:Една интересна ситуация - някой олигарх чуква леко депутат. К'во прайм?
Господин депутата по нисък от тревата поднася извинения, че е одраскал возилото на г-н олигарха....
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2