Добре дошли в матрицата...
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Re: Добре дошли в матрицата...
Абе има един лаф - ако някой е решил да ти краде колата, никаква аларма не може да го спре...
Без страх, без спирачка!
то хубаво ама трябва и лична свобода да имаме не след 10г кат стана депутат примерно
да ми извадът некой кадър как хода по витошка и си чопла в носа
нали така?

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
AGT написа:Не е чак толкова скъпо.Целта оправдава средствата.Зареждането става и през нета а има и други начини.Все пак сме 21 век.Който не е решил той не го е направил.Вратички винаги ще има за "богоизбраните" престъпници.Тях не ги мислете.Единствено кокошкарите ще го отнесат.
За вратичките- съгласен съм, но с простата рег. на предплатените карти се затваря поне една много широка порта... Кокошкарите наистина ще го отнесат най-много- ама в крайна сметка тея дето лъжат баба ти, че си блъснал дете са точно такива...
И на мен ми е ясно, че не е трудно да заредиш карта през нета, ама май се искат кредитна карти, банкови сметки и разни такива зад които седи името на някой

Към автора на темата:
Що си мисля, че леко си объркал "Права" със "Свободи"

- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Въпрос на време е да ни вградят по некой чип в нас с GPS и така всеки да се следи... Представяте ли си 

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Пънат се, ама накрая пак нищо няма да стане. 

Никой не мое ма връне на селу!
99% от пишештите тук не представлявате интерес ...
но да знаете, че кривнете ли ще има много информация за вас
но да знаете, че кривнете ли ще има много информация за вас

- diplomanta
-
-
liloff написа:И аз нямам нищо против. Барем тарикат-цървулите в тая погранична територия изчезнат...ms написа:...
Значи, комунизмът идва отново.
И всички пак ще бъдем с равни възможности. Равно ограничени възможности. И права.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
специално за предплатените карти беше голяма глупост, веднаха му хванаха цаката и на това 

www.bmwпрофесори-bg.net
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
benzin написа:специално за предплатените карти беше голяма глупост, веднаха му хванаха цаката и на това
И тя е ??
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- ms
-
-
Първото което ми идва наум е да хванеш някой мангал и да я регистрираш на негово име, но 100% има и други начини...
ms написа:Първото което ми идва наум е да хванеш някой мангал и да я регистрираш на негово име, но 100% има и други начини...

www.bmwпрофесори-bg.net
- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
ms написа:Първото което ми идва наум е да хванеш някой мангал и да я регистрираш на негово име, но 100% има и други начини...
Мангалите не са толкова прости... Може и да се връзват в началото, но след няколко побоя в РПУ-то и те няма да искат да си дават данните за регистрация.
Начинът е друг, ама няма да отварям очите на бандюгите.

- ms
-
-
Не се притеснявай- бандюгите ако ще чакат някой като теб или мен да им отвори очите за тая работа значи за нищо не стават... Който иска- намира начин за всичко...
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Единият начин вече е открит,та даже действа.човек с връзки при който и да е мобилен оператор си урежда да му дадът срещу съответната сума сим-карти дубликати с вече съществуващи и регистрирани номера.И двете карти си работят едновремено,само че истинския да го наречем чистия собственик на картата не подозира че и Митко-Бандитко говори от същия номер.Да не говорим колко данни на починали се използваха още преди тоя така наречен закон да влезе и дори да бъде предложен,за да се направят фиктивни договори към операторите.Да не говорим как с фалшиво пълномощно написано от удобен нотариус могат да се регистрират и по 20 карти на едно и също име,не забравяйте че нотариусите ще са едни от хората които ще имат достъп до общия масив от данни за всяко лице.И не на последно място с една добре направена фалшива лична карта колко сим-картички могат да се регистрират.
Абе само да иска и да може да си плати много работи може да направи човек.
Абе само да иска и да може да си плати много работи може да направи човек.

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3