Made in Bg :)
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Made in Bg :)
flame написа:Е.Димитров написа:Добре де,едно дете рисува много по-хубаво,как може такъв дизайн,от стъклопаст и с 2 ръце в цъзъ ще я направя по-хубава,никаква толерантност не трябва по отношение на ТАКОВА Българско производство!!!
Колега, всички знаем, че ти би направил всичко на света по-добре от всички - но все пак това е прототип на първата БГ кола
Е.Димитров написа:Освен това ,аз мисля че това недуразомение ще започне некакво производство за да се наложат мита и акцизи на колите които се вкарват от чужбина под предлог "защита на родното производство"
В ЕС вече нема мита и акцизи
Това че нема мита и акцизи...що не им го споделиш в румъния че те нещо не са компетентни колкото теб.
Освен това си леко неосведомен,но както съм казвал многократно,АЗ,понеже съм пич ще те "светна"
Първата Българска кола се казваше "София"
Никой не може да бъде толкова компетентен или толкова пич колкото теб - то тва е закон божи (и евродирективите не важат пред него)!

Аз по принцип нищо не знам, но едно пиленце ми каза, че имало некви евродирективи, според които продажбите на коли вътре в ЕС били освободени от мита и акцизи

Аз по принцип нищо не знам, но едно пиленце ми каза, че имало некви евродирективи, според които продажбите на коли вътре в ЕС били освободени от мита и акцизи

- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Хм, аз си мисля че тва наистина изобщо не е новина-тая кола отдавна седи точна на входа на ректората на технически-аз знам че е там поне от март-април някъде(за преди това не знам откога щото съм 1 курс
). И доколкото знам наистина си е само студентски проект..

Абе треа да дойдат китайците да инвестират в проекта
Тогава индийската Тата Нано ще е леко скъпичка на фона на нашата

Тогава индийската Тата Нано ще е леко скъпичка на фона на нашата

- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
Само не знам как е първият, след като NAMCO е първата изцяло българска ако можем да наречем това изчадие "кола" , по-скоро прилича на тухла четворка отпред и дръжка на чук отзад... отначало е трябвало за namco-то да се правят у нас брони, стъкла, седалки, окачаване .. абе всичко без двигател да се прави в България, но официално 1994 излиза първата изцяло българска кола
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
flame написа:Никой не може да бъде толкова компетентен или толкова пич колкото теб - то тва е закон божи (и евродирективите не важат пред него)!![]()
Жмуци

Е.Димитров написа:има закон за защита на производството
...
у България доматите летоска са по-скъпички
...
странно как румъния прескача некаква евродиректива
1 - Има едни чаршафи - евродирективи им викат гражданята у Брюксел дето разпраат, че имали по-голяма сила от всички национални закони

2 - Тук говорим за автомобилостроене, а не за доматопроизводство

3 - Всяка евродиректива и всеки закон може да се наруши - просто се плащат некви там милиони ли бяха, милиарди ли санкции

ПС Ма както винаги си прав де, да не си помислиш, че оспорвам компетентността ти

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
flame написа:Е.Димитров написа:има закон за защита на производството
...
у България доматите летоска са по-скъпички
...
странно как румъния прескача некаква евродиректива
1 - Има едни чаршафи - евродирективи им викат гражданята у Брюксел дето разпраат, че имали по-голяма сила от всички национални закони![]()
2 - Тук говорим за автомобилостроене, а не за доматопроизводство![]()
3 - Всяка евродиректива и всеки закон може да се наруши - просто се плащат некви там милиони ли бяха, милиарди ли санкции![]()
ПС Ма както винаги си прав де, да не си помислиш, че оспорвам компетентността ти![]()
Добре де,и така да е,ти би ли си купил подобно недуразумение на цената на автомобил от марките примерно шевролет,опел,сеат колкото и национални пориви да те тресат???
Ц! Аз съм скромен член на пролетариата и нови коли не си купувам!
Като минат няколко години, като им паднат цените и ако видя, че са надеждни - може и да си купя
Едно нещо е сигурно - при еднакви параметри/качество - винаги ще предпочета българското пред останалото

Като минат няколко години, като им паднат цените и ако видя, че са надеждни - може и да си купя

Едно нещо е сигурно - при еднакви параметри/качество - винаги ще предпочета българското пред останалото

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
flame написа:Ц! Аз съм скромен член на пролетариата и нови коли не си купувам!![]()
Като минат няколко години, като им паднат цените и ако видя, че са надеждни - може и да си купя![]()
При еднаква параметри и германец ще избере Българското,ей ся ми носят едни анцузи на адидас дето ги шиели на ишлеме (не знам какво значи тая дума,ама не питах) и са качествени,казват че са върнали цяла пратка заради един дефектен,естествено ще си взема един я за сватба я за фитнес
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Тая "кола" прилича на женски аксесоар.....грозничка е,въпреки че е с малко по хубава от Дачия
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Не съм съгласен новата Дачия Сандеро е 10 пъти по хубава от "това"georgymk написа:Тая "кола" прилича на женски аксесоар.....грозничка е,въпреки че е с малко по хубава от Дачия
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
N.Mihaylovski написа:Не съм съгласен новата Дачия Сандеро е 10 пъти по хубава от "това"georgymk написа:Тая "кола" прилича на женски аксесоар.....грозничка е,въпреки че е с малко по хубава от Дачия
не съм цитирал новата дачия,казвам по принцип дачиите са грозни
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Са тука не става дума дали е Дачия или кочина, стига сте се карали. Важното е, че след толкова години има някакъв шанс да се започне производство и барем мааалко по-привлекателни станем за чужденците. Че колата е прототип и като такъв не е много изпипана е едно на ръка - живот и здраве да видим серийно производство. Аз стискам палци.
И кво толкова имате срещу Дачия - говорете каквото си искате ама румънците избиха всичко в най-ниския сектор на автомобилопроизводството. Следователно - Дачията е добра кола.
И кво толкова имате срещу Дачия - говорете каквото си искате ама румънците избиха всичко в най-ниския сектор на автомобилопроизводството. Следователно - Дачията е добра кола.
Si non confectus, non reficiat.
Zagy написа:Важното е, че след толкова години има някакъв шанс да се започне производство и барем мааалко по-привлекателни станем за чужденците. Че колата е прототип и като такъв не е много изпипана е едно на ръка - живот и здраве да видим серийно производство. Аз стискам палци.

Zagy написа:И кво толкова имате срещу Дачия - говорете каквото си искате ама румънците избиха всичко в най-ниския сектор на автомобилопроизводството. Следователно - Дачията е добра кола.
Абе има логика, ама... Дачия - добра кола -

Давайте да й се смеем докато нашата не е излязла, че тогава може на нас да ни се смеят

42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3