Кой е колегата от Русе с бялата е36тица ? ? ?
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Re: Кой е колегата от Русе с бялата е36тица ? ? ?
xpl0d написа:LuBo1 написа:...
Просто ми е интересно кои е ? ...
И кво ше стане като разбереш? Ще го биеш ли кво? Нямаш ли си друга работа си седнал цяла тема да отваряш за подобно нещо?
според тебе тази тема е по малко смислена от
World Racing 2 BMW MoD
Да ти се изплъзва мечтата заради Форд?!?
Автомобилно маркиране в "Кейт"ООД
значи гледах оня ден "дистрикт 9" и си зададох въпроса...
Live For Speed
Честит да ми е рожденния ми ден
Mtel+ Skype- Съдействие?
и т.н. и т.н.
и да ти кажа другото... сега заради това лайно ще страдат всички бмв-джии в русе... а некой препили гуми стой и глей кво става... ако не ми вярваш питай Търновци какво стана след като излъчиха 2-та репортажа за търновките дрифтъри...
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Ogi написа:xpl0d написа:LuBo1 написа:...
Просто ми е интересно кои е ? ...
И кво ше стане като разбереш? Ще го биеш ли кво? Нямаш ли си друга работа си седнал цяла тема да отваряш за подобно нещо?
според тебе тази тема е по малко смислена от
World Racing 2 BMW MoD
Да ти се изплъзва мечтата заради Форд?!?
Автомобилно маркиране в "Кейт"ООД
значи гледах оня ден "дистрикт 9" и си зададох въпроса...
Live For Speed
Честит да ми е рожденния ми ден
Mtel+ Skype- Съдействие?
и т.н. и т.н.
и да ти кажа другото... сега заради това лайно ще страдат всички бмв-джии в русе... а некой препили гуми стой и глей кво става... ако не ми вярваш питай Търновци какво стана след като излъчиха 2-та репортажа за търновките дрифтъри...
Абе то едно на ръка, че половината теми, ако не и повече трябва не само да се заключат, ми направо и да се изтрият. На мен мисълта ми е друга - какво е целта не темата? Щото аз лично не виждам смисъл. Нито ще помогне на хората в болницата, нито на пишман дрифтъра ще му се набие нещо в главата, нито ще спомогне за НЕзатягането на мерките в Русе. Еее? За къв чеп тогава? Ще го хранят лапето известно време и после кво?

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Мъмренето е доказан метод за назидание!
И служи добре като превантивен пример...
И служи добре като превантивен пример...
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Да се беше сетил да се учи да дрифти през нощта? Тогава поне като се набие в спирката ще има още една тема в продава.

- paco_sp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 I Touring
- Мечтае да кара: Самолет
според мен не е виновно само малкото ла*но но и бащаму или там които му е купил колата или муя е дал дасе изфука на даскало "вижтеме какво карам".И аз имах един съученик дето му прибирахме колата след училище защото се беше покатерил на един сталб,но това непопречи на баща му дамуя оправи и пак да излезе на улицата дасе прави на шофыр. 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тоз не е от форума, няма ейнджъли, няма М броня, с оранжеви мигачи, гадни е46- цови джанти.. няма как да е форумен ентусиаст 

- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Кво се палите бе ?! Темите ви били безмислени !?
Нима тоя раздел специално не е за безмислените теми ? Дайте за ядрена физика си приказваме като сте много умни .
Кво му се палите на тоя пръдльо с бялата Е36-ца , нима вие не си позволявате волности на пътя , на повечето от вас може да се случи да отрепе някой докато си дрифти и се мисли за господ . Нека се научи ся тоя "дрифтър" като умре бабата ше яде малко пишки в затвора и да го видим след някой друга година дали ще е дрифтър .....
Нима тоя раздел специално не е за безмислените теми ? Дайте за ядрена физика си приказваме като сте много умни .
Кво му се палите на тоя пръдльо с бялата Е36-ца , нима вие не си позволявате волности на пътя , на повечето от вас може да се случи да отрепе някой докато си дрифти и се мисли за господ . Нека се научи ся тоя "дрифтър" като умре бабата ше яде малко пишки в затвора и да го видим след някой друга година дали ще е дрифтър .....

- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
да и аз го гледах в обедните новини, кофти случка. Казаха , че водачът е на 18 години и имал книжка едва от 6 месеца, както и че не е употребил алкохол.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
vvaskoo написа:Кво се палите бе ?! Темите ви били безмислени !?
Няма да е дрифтър а 'дрискър'

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
b.bonev написа:да и аз го гледах в обедните новини, кофти случка. Казаха , че водачът е на 18 години и имал книжка едва от 6 месеца, както и че не е употребил алкохол.
кво говорехме за закона да ги ограничат тия лапетии да не карат силни коли....май всее пак така тряя да стане, ама иначе бяхте голямата упозиция!
САМО СМАРТ И ФВ ЛУПО ЗА ТАКИВА КАТО ТВА ЛАЙНЦЕ

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Ogi написа:Еми тва беше момчета... който дрифтил из града дрифтил... край с уличните дрифтове... ето сега вече ще затегнат наистина положението заради някъв малоумен идиот с на баща си колата тръгнал да ходи на училище![]()
![]()
![]()
дано поне си го осъдат както трябва и да си понесе всички последствия!!!![]()
има писти за тая работа... отиваш на пистата караш един месец без да спираш за да си много по сигурен в действията си и тогава се пробвай... а не да се учиш направо на улицата и да разчиташ изцяло на късмета си...
Бърдин преди беше написал една реплика която е много много вярна...
един ден на писта може да те научи много повече от колкото цяла седмица на улицата...
П.П.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как не те беше срам да го напишеш този пост, точно ти смешкото, който само всява смут с пробития компот, опитвайки се да направи впечатление на заблудените селяндури в областта!

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Е тоя как сега да напише че е от форума като го шибат в ареста
Ама неколко пъти съм писал как най-горе в една тема има за някакво момче дето се утрепал с колата,но и повлякъл още негови приятели към отвъдното,ама в темата е като герой паднал в борбата против врага
Ама неколко пъти съм писал как най-горе в една тема има за някакво момче дето се утрепал с колата,но и повлякъл още негови приятели към отвъдното,ама в темата е като герой паднал в борбата против врага
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Projektzwo написа:...
бе незнам колко е пробит компота ама сестра ти се радваше докъто я пробивах на задната седалка
не че те знам кой си и дали имаш сестра ама ако има нещо пиши ми на л.с. не се прави на големия баровец пред всички защото ще накажат и 2-ма ни заради спор който неможеш да спечелиш

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Смятам, че достатъчно нахейтихте...
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2