Каква е професията ви?
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- Azrail
- UFO Pilot
-
ре
Оръжеен магазин и стрелбище
! Иначе помагам на брата в компютърния магазин , а за това лято ще си отворя басейн да има къде да ви посрещам! Дори уредих общината с проект за обмовяване на пътя към басеина та да лъзгаме здраво ! Май май ще направим здраво откриване както се каня!
Дано е скоро !!! 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Техник по поддръжката на бензиностанции и автосервизи ,официален сервиз на Шел ,ОМВ, ЕкоЕлда и ОПЕТ вериги ,квалифициран за ремонт на средства за измерване - бензино и газ колонки ,спирачни стендове ,квалифициран за ремонт на касови системи и фискални принтери ,квалифициран за работа във взривоопасна среда ,метролог ,компютърен техник , 3та група ел.техник 

аз съм овчар.. имам около 80 овце и се грижа за тяхното добруване... а те се грижат да ме хранят.
през останалото време консултирам други овчари как да подхождат към овцете, как да си градят оборите за овцете и как да смятат колко мляко и вълна дават, как да планират колко мляко и вълна ще дават и как да се вписват във пейзажа на икономиката (търсене/ предлагане) за мляко и вълна. допълнително седя на няколко овчарски борда където се учиме едни други как да блееме оптимално че да не ни вземат (или се разбягат) овцете.
през останалото време консултирам други овчари как да подхождат към овцете, как да си градят оборите за овцете и как да смятат колко мляко и вълна дават, как да планират колко мляко и вълна ще дават и как да се вписват във пейзажа на икономиката (търсене/ предлагане) за мляко и вълна. допълнително седя на няколко овчарски борда където се учиме едни други как да блееме оптимално че да не ни вземат (или се разбягат) овцете.
Последна промяна alx на 20 Апр 2005, 20:48, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- niko_first
- младши ентусиаст
-
аз ачкам яко в една фирма за дограма/ма ше гледам да бягам на некаде
иначе сум работил като мебелист и пада по некоя поръчка от време на време в къщи да побачкам
ама съм завършил жичкаджия

иначе сум работил като мебелист и пада по некоя поръчка от време на време в къщи да побачкам
ама съм завършил жичкаджия

само гасссс на ИС-ката
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми аз бачкам в Германос, много загубена фирма ама за сега имам само висше, отлична компютърна грамотност и знам английски което явно не стига за никъде в разбитата ни държава 

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Е айде и моя ред дойде... :-)
Кат бях малък тренирах: Хвърляне на сърп и Чук, после пробвах... Бягане през граница, и накрая завърших на последната дисциплина 400 метра с припадаци!
Vassilen-чо добре знае какво работя, че откакто се открихме не моим да се разделим :-)
Сериозно: Работя в най-големия частен VoIP и интернет доставчик в технически отдел. Или с други думи казано... чупя наети линии на клиенти после им карам трафика с количка или го пращам по СитиЕкспрес :-), тургам антени по покривите с помощта на Карлсон (който там си живее), Обезпаразитявам въшлясали компютри и още един куп такива гадости...
P.S. Като Ви тормозя по ICQ-то запомнете че като видите NICK: ViPeR то това е = на NICK : turboto от форума.
10х за вниманието!
Vassilen-чо добре знае какво работя, че откакто се открихме не моим да се разделим :-)
Сериозно: Работя в най-големия частен VoIP и интернет доставчик в технически отдел. Или с други думи казано... чупя наети линии на клиенти после им карам трафика с количка или го пращам по СитиЕкспрес :-), тургам антени по покривите с помощта на Карлсон (който там си живее), Обезпаразитявам въшлясали компютри и още един куп такива гадости...

P.S. Като Ви тормозя по ICQ-то запомнете че като видите NICK: ViPeR то това е = на NICK : turboto от форума.

10х за вниманието!
Основно се zанимавам със сваляне на жени
, а преz свободното си време се иzявявам професионално като "шефче"
на една малка група програмяги (вече даже свикнаха че шефа е набор 85
) и когато остане време уча във Виена.
Иначе май и аz се водя "програмист" (zвучи обидно ама...), правя софтуерчета и други шукарийки, в момента главно zа DHL Austria GmbH.
Но професионалната ми мечта е в бъдеще да вляzа в биzнеса с кокаин на едро, ако чуете zа отворени поzиции свиркайте.
Имало хляб в тая работа ми каzаха

Но професионалната ми мечта е в бъдеще да вляzа в биzнеса с кокаин на едро, ако чуете zа отворени поzиции свиркайте.

65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5