Нагло копеле изнасилва !
Модератор: Общи модератори
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Re: Нагло копеле изнасилва !
ivan1590 написа: Закона си е закон и няма такива филми, нервен бил, не бил спал и не знам си какво.Провинение -наказание, но според закона.
Закона си е закон ,ама не е еднакъв за всички .Неотдавна беше случая с осъдения полицай за нанесен побой над циганин при който се оказа ,че циганина е с фалшиво медицинско и е дал неверни показания .И какво полицейския служител с 3 години ефективно .За шест години практика не знам за друг такъв случай на толкова висока осъдителна присъда за гражданин - дори на рецидивисти дават по-малки наказанията .
Далеч съм от мисълта ,че в полицията всички заслужават уважение най-малкото защото ги виждам всеки ден ,но не мога и да си помисля някой пикло като този да няма уважение на репресивен орган .В България не е демокрация , а е слободия и докато е така ще ни разбиват колите ,ще ни бият по улиците ,ще ни ограбват и ще сме на принципа -"бития бит ,е*ния -е*н " .За мен не е нормална държава в която защитавайки себе си , дома си или семейството си ,ако направиш нещо на боклука влезнал у вас после те съдят теб

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
SKISA написа:така стана-прав си! аз видях как един полицай бие и обижда един човек. каквото и да е направил тоя човек преди снимането -не е тва начина. ако го е хванал на мястото на извършването на престъплението-да го е .....респектирал ,ма в управлението е тъпо и безсмислено точно по тая причина ,поради която стана разправията и полицая пострада-не че мангала е невинен или за жалене...
Ами ако не беше станало така и полицаят не го беше бил а действал по етапният ред?
Щеше ли да получи героят ефективна присъда за хулиганство, излежана от-до в затвор, или щеше да е поредният с висящо дело, условна или пробация? Само може да се гадае, но аз за себе си знам отговора....
Никой не мое ма връне на селу!
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Полицая е длъжен, да събере доказателствата, да оформи документите и да ги предаде по веригата.Какво може да стане или да не стане, не е оправдание самия той да нарушава закона.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
saleen написа:SKISA написа:така стана-прав си! аз видях как един полицай бие и обижда един човек. каквото и да е направил тоя човек преди снимането -не е тва начина. ако го е хванал на мястото на извършването на престъплението-да го е .....респектирал ,ма в управлението е тъпо и безсмислено точно по тая причина ,поради която стана разправията и полицая пострада-не че мангала е невинен или за жалене...
Ами ако не беше станало така и полицаят не го беше бил а действал по етапният ред?
Щеше ли да получи героят ефективна присъда за хулиганство, излежана от-до в затвор, или щеше да е поредният с висящо дело, условна или пробация? Само може да се гадае, но аз за себе си знам отговора....
ми по същата логика полицая трябва да набие тебе или мене като ни хване с превишена скорост,щото може да не си платиме акта и да завлечем държавата! няма оправдание за това ,което направи полицая ,а за вината на мангала си е съвсем отделен въпрос и той няма нищо общо с вината на полицая....
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Никой не се замисля, че изнасилената може да е била майка, сестра, баба и т.н. на някой от вас. Тогава щяхте ли да сте толкова либерални? Щяхте ли да казвате- изнасилил я е, нека сега да го съдят. Като му дадат 2- 3 години условно пак ли щяхте да кажете- чудесно, справихме се законово?
То иначе всеки пищовлия и каратист тука ама полицая като му ударил 2 шамара ревнахте като вдовици за *** щото видиш ли му бил нарушил правата. Кви права за тоя циганин мръсен? Видя се, че имало закво да го шамари и пак не отбирате, сега като го пуснат и утре направи убийство пак ще го защитавате сигурно?
То иначе всеки пищовлия и каратист тука ама полицая като му ударил 2 шамара ревнахте като вдовици за *** щото видиш ли му бил нарушил правата. Кви права за тоя циганин мръсен? Видя се, че имало закво да го шамари и пак не отбирате, сега като го пуснат и утре направи убийство пак ще го защитавате сигурно?
- SKISA
-
-
защитаваме закона,не заради циганина ,а заради нас! ако жената е била майка,а ако полицай набие брат ти ,щото изглеждал по-черен след морето на улицата требва да го разцелувам тоя полицай!???? никой тук не защитава циганина и циганина ,като докажат че е виновен трябва да го турат за 15г зад решетките,но и полицай не трябва да нарушава закона ,още повече ,че е пазител на закона.
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Bella написа:ivan1590 написа: Закона си е закон и няма такива филми, нервен бил, не бил спал и не знам си какво.Провинение -наказание, но според закона.
Далеч съм от мисълта ,че в полицията всички заслужават уважение най-малкото защото ги виждам всеки ден ,но не мога и да си помисля някой пикло като този да няма уважение на репресивен орган .Айде стига ,че се отплеснах
Уважението не идва наготово с униформата , а трябва да се заслужи.Иначе можем да вземем няколко чучела и да им наденем униформи и проблема е решен, а между другото проблема с уважението точно от там се е появил.
Когато повечето служители заслужат уважение с действията си , тогава и пиклЬовците ще им имат респект.
bum_bum написа:Никой не се замисля, че изнасилената може да е била майка, сестра, баба и т.н. на някой от вас. Тогава щяхте ли да сте толкова либерални? Щяхте ли да казвате- изнасилил я е, нека сега да го съдят. Като му дадат 2- 3 години условно пак ли щяхте да кажете- чудесно, справихме се законово?
Да допуснем за момент, че полицая е в правото си да го пребие...и какво постига? Обясни ми?
Ако смяташ, че това ще превъзпита престъпника, е много наивно.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:защитаваме закона,не заради циганина ,а заради нас! ако жената е била майка,а ако полицай набие брат ти ,щото изглеждал по-черен след морето на улицата требва да го разцелувам тоя полицай!???? никой тук не защитава циганина и циганина ,като докажат че е виновен трябва да го турат за 15г зад решетките,но и полицай не трябва да нарушава закона ,още повече ,че е пазител на закона.
Черни братя нямам аз

Аз лично помня твои теми в които се хвалиш как си бил тоя или оня, че даже и кучета. Що не постъпи тогава според закона и правилата, а с бой? Кучето го спука от бой, а защитаваш циганина...

- SKISA
-
-
никой от писалите в тая и предната тема не коментира виновен ли е циганина и колко трябва и дали трябва да бъде наказан. има закон-той трябва да се приложи и този,който трябва да го приложи прави точно обратното и не работи по закона ,а по някакви си негови си разбирания ,както и повечето,защитаващи полицая. в едно престъпление винаги има две страни и не е начина едната ако е по-силна и репресивна да наложи своето виждане над другата.... за това и мутрите винаги бяха прави,за това и въоръженият е по-прав от невъоръженият. ако закона е да се прилага на улицата и да се наказва по усмотрение на присъстващите ,то ние трябва да сме не във феодализма, а в родовообщинния строй. не може да се съди на мига и за тва някакви умни хора преди много години са измислили съдилищата и законите....
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
krystal написа:bum_bum написа:Никой не се замисля, че изнасилената може да е била майка, сестра, баба и т.н. на някой от вас. Тогава щяхте ли да сте толкова либерални? Щяхте ли да казвате- изнасилил я е, нека сега да го съдят. Като му дадат 2- 3 години условно пак ли щяхте да кажете- чудесно, справихме се законово?
Да допуснем за момент, че полицая е в правото си да го пребие...и какво постига? Обясни ми?
Аз реално бой не видях, но ако го беше бил както трябва преди да изнасили щеше да се замисли дали няма се срешне пак с тоя полицай в районното, щото страха му от боя ще е много по-силен от страха от закона, който дефакто не действа.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
krystal написа:bum_bum написа:Никой не се замисля, че изнасилената може да е била майка, сестра, баба и т.н. на някой от вас. Тогава щяхте ли да сте толкова либерални? Щяхте ли да казвате- изнасилил я е, нека сега да го съдят. Като му дадат 2- 3 години условно пак ли щяхте да кажете- чудесно, справихме се законово?
А кое ще го превъзпита? Пробацията ли? Нещо спомена за наивност...
Никой не мое ма връне на селу!
- SKISA
-
-
bum_bum написа:SKISA написа:защитаваме закона,не заради циганина ,а заради нас! ако жената е била майка,а ако полицай набие брат ти ,щото изглеждал по-черен след морето на улицата требва да го разцелувам тоя полицай!???? никой тук не защитава циганина и циганина ,като докажат че е виновен трябва да го турат за 15г зад решетките,но и полицай не трябва да нарушава закона ,още повече ,че е пазител на закона.
Черни братя нямам аз![]()
Аз лично помня твои теми в които се хвалиш как си бил тоя или оня, че даже и кучета. Що не постъпи тогава според закона и правилата, а с бой? Кучето го спука от бой, а защитаваш циганина...
не се хваля да съм бил някой. ако някой ме нападне се браня и ако мога ще го набия ако видя зор,ако куче ме нападне ще го ритам ако мога и ше го спукам и циганин ако ме нападне и мога да се оправя ще го направя. аз не прилагам някакъв закон-аз се браня и тва е позволено от закона . не съм полицай и не прилагам закона над някой в околийското....
и аз нямам черен брат,даже и зелен нямам ,ма много зелени братя ми скачат напоследък...
комсомолският почин: да извадиме кирлив чорап на спорещият ,а да не гледаме кирливото одеало на закононарушилият -в случаят полицая,е отдавна известен. може да напишеш ,че пиша и на сленг за по-убедително ,за да нямат стойност мненията ми в спора...
Последна промяна SKISA на 19 Яну 2010, 17:25, променена общо 1 път
- SKISA
-
-
saleen написа:А кое ще го превъзпита? Пробацията ли? Нещо спомена за наивност...
а дали познаваш цигани ,които връткаха на халите с фалшиви долари пред чейнчовете и колко бой са изяли направо не е за описване ,но го считат за трудова злополука и продължават да работят... боя е оправдан ако го арестува и оня се опитва да избяга и да се изскубне ,не на пейката в околийското. и ако така се прилагат някакви закони ,дето наистина не се прилагат както трябва в страната ни -ми да вземем всички по една секира и да прилагаме законите където ни падне....!?
bum_bum написа:Аз реално бой не видях, но ако го беше бил както трябва преди да изнасили щеше да се замисли дали няма се срешне пак с тоя полицай в районното, щото страха му от боя ще е много по-силен от страха от закона, който дефакто не действа.
Къде отиват нашите права на свободни граждани...?

По мое мнение, насилието поражда по-голямо насилие и в голям процент от случаите, насилникът се явава нечия жертва.
Затова и съм За прилагането на закона, както и трябва да бъде.
Ако...ако-та много.., последствията същите. И да не бъркаме нещата. Тук не виждам някой да защитава насилника, а полицая.