Св. Валентин vs. Трифон Зарезан
Модератор: Общи модератори
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Re: Св. Валентин vs. Трифон Зарезан
ивчо написа:А?! Нали?! Сега чакам 4 момичета от форума да отговорят смислено!!!!!
Топката е във вас мили дами,както се казва![]()
Щото правим през цялата година и без повод

п.с как си представяш да се прибера и да подаря на мъжа ми плюшена мечка дето вика Ай лов ю с балон и китка

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Bella написа:
п.с как си представяш да се прибера и да подаря на мъжа ми плюшена мечка дето вика Ай лов ю с балон и китка![]()
![]()
Хи-хи, трябва да се опита

П.С Модерно било да се подарява "розов слон"

По въпроса поставен от Ивчо - от жената обстановката, от вас - подаръка

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
ние подаряваме мечки/глигани/нерези и други плюшени изчадия като универсално лекарство против главоболие... много ги харесвате по някаква причина...
Щото историята познава няколко случая, в които се отива някъде... изкарва се приятна почивка, всичко си е супер... и няколко месеца по-нататък: "Идиот... нищо не ми купи...".
Щото историята познава няколко случая, в които се отива някъде... изкарва се приятна почивка, всичко си е супер... и няколко месеца по-нататък: "Идиот... нищо не ми купи...".
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
аз 2-ра година ще празнувам Зарезан
нещо не се харесвам на мацките явно 

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Трифон Зарезан.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
[/quote] Щото правим през цялата година и без повод
п.с как си представяш да се прибера и да подаря на мъжа ми плюшена мечка дето вика Ай лов ю с балон и китка
[/quote]
Това онова ли е,или е друго
Неее,друго имах впредвид! Всичко разбирам,ама всички жени са свикнали на тях да им се дава,и като не получат ..... Чек да не спамим,ама ми беше любопитно просто(винаги съм правил подаръци,ама ответната страна я нямаше нещо,добре че последните 4 години е по-добро положението)
Liloff,ей ся ща подхванат че е по-добре нещо друго,щото това е комерсиално и изтъркано .... И в действителност е по-добре друго нещо,ама много зависи от случая!

Liloff,ей ся ща подхванат че е по-добре нещо друго,щото това е комерсиално и изтъркано .... И в действителност е по-добре друго нещо,ама много зависи от случая!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Щото правим през цялата година и без поводивчо написа:

Liloff,ей ся ща подхванат че е по-добре нещо друго,щото това е комерсиално и изтъркано .... И в действителност е по-добре друго нещо,ама много зависи от случая![/quote]
Друго е

п.с Има 365 дни в годината ,в които да правиш подаръци и да показваш ,че обичаш човека до теб .Защо да му купя някаква простотия за да се "отчета " за Св.Валентин ,като мога да го изненадам с нещо желано от него на следващия ден ?
Как може да не ви правя подаръци ?

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Друго еBella написа:Щото правим през цялата година и без поводивчо написа:![]()

п.с Има 365 дни в годината ,в които да правиш подаръци и да показваш ,че обичаш човека до теб .Защо да му купя някаква простотия за да се "отчета " за Св.Валентин ,като мога да го изненадам с нещо желано от него на следващия ден ?
Как може да не ви правя подаръци ?

Правилно ... Точно затова написах че зависи!!! И аз съм на този принцип,и ако не всеки ден,то поне през ден нося нещо на моето ангелче ... Но явно с теб и приятелката ми мислим по един и същ начин,ама има хора дето се засягат като не им дадеш нищо точно на тоз ден

Ей поздрави

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Баси, на мен никога жена не ми е подарявала нищо
Явно все на цънцърки случвам
Аз не празнувам нито едното нито другото, ако ще да имам 3 мацки с мен, или 2 бъчви до мен. Еб"м ти и глупавите празници, аман! Един рожден ден и една Нова година ми стигат
П.С. Ма моя си рожден ден, другите не ги отчитам

Аз не празнувам нито едното нито другото, ако ще да имам 3 мацки с мен, или 2 бъчви до мен. Еб"м ти и глупавите празници, аман! Един рожден ден и една Нова година ми стигат

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Spit-Fire написа:Баси, на мен никога жена не ми е подарявала нищоЯвно все на цънцърки случвам
![]()
Аз не празнувам нито едното нито другото, ако ще да имам 3 мацки с мен, или 2 бъчви до мен. Еб"м ти и глупавите празници, аман! Един рожден ден и една Нова година ми стигат![]()
Макя и аз съм на тоя принцип

Само на нова годиня изпуквам арсенала после като казак и си легам

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
А бе Трифон Зарезан си е баш най - удобния повод да зарежеш жена си на Свети Валентин

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU