MP4-ките????
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
[quote="TheBoss"]...
:banghead:...[quote]
Недей така, че ще те заболи главата
то е ясно, че занят всички, или по-голямата част от "тарикатлъците" дето могат да се измислят....
това което следва най-вероятно ще е игра на котка и мишка, или пък ще се измисли няква вратичка в закона..
аз лично не съм го чел ама ако пише примерно "забранено е да се съхраняват музикални и аудио файлове" можем да ги зипваме - тва вече не е нито мпг, нито ави, нито мп3 и т.н. , както и не може да се ползва в това му състояние
а ако сменяме разширенията - има мноооооого възможности за комбиниране на трите букви (не могат да разберат кое ще се избере - пък и те лесно се сменят), да не говорим че могат да бъдет и 4 (справка *.мпег4 ).. също така могат да ги променят и на тхт или док или хлс файлове, които не са забранени (даже ако се отвори с нотепад ще излезят разни иероглифи - тва си е чист текстови файл, само с тая разлика че като го отвориш с винамп-а и ще пее
... и въобще - има мноооооооого вариации за ъндърграунд сървъри и скрито теглене на файловете + евентуални вратички в закона...
да не забряваме поговорката "Всяко чудо за 3 дена" до месец-два всичко ще отшуми и масовите проверки ще спрат..
така че съм 99.999% сигурен че сървъри с филми и музика отново ще има! Само, че може да са под различна форма...

Недей така, че ще те заболи главата

това което следва най-вероятно ще е игра на котка и мишка, или пък ще се измисли няква вратичка в закона..
аз лично не съм го чел ама ако пише примерно "забранено е да се съхраняват музикални и аудио файлове" можем да ги зипваме - тва вече не е нито мпг, нито ави, нито мп3 и т.н. , както и не може да се ползва в това му състояние

да не забряваме поговорката "Всяко чудо за 3 дена" до месец-два всичко ще отшуми и масовите проверки ще спрат..
така че съм 99.999% сигурен че сървъри с филми и музика отново ще има! Само, че може да са под различна форма...
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Дефлепард само не ми стана ясно как ще мога да намеря песента на Стиефка Хаджи Пръцкова - Тиез Зилени Думати като тя в сървава ще е под името йдблгхйфг.зип или рар ?! 

- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
Също така ще можем да притежаваме марихуана стига тя да е в кутия за обувки.
Притежанието на кутия за обувки не е незаконно.
Притежанието на кутия за обувки не е незаконно.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2