Пак катастрофа,пак на Цариградско!
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
Re: Пак катастрофа,пак на Цариградско!
аз не съм съгласен със колегата "ивчо" че селяци и от провинцията карат зле
шофйорлъка нети ли идва от вътре макар и да си кореняк софиянец или от по големите градове да си,по добре се качвай във автобус или такси 

не е знаел,че е насрещно и се е излил или от светофара на локалното или макдоналдс.
аз не съм съгласен със колегата "ивчо" че селяци и от провинцията карат зле шофйорлъка нети ли идва от вътре макар и да си кореняк софиянец или от по големите градове да си,по добре се качвай във автобус или такси
Само ще кажа ,че преди да падне софийското жителство такива,а и много други неща просто не се случваха.Не е лошо да си селянин по рождение,лошо или ужасно е да си по манталитет.
Само ще кажа ,че преди да падне софийското жителство такива,а и много други неща просто не се случваха.Не е лошо да си селянин по рождение,лошо или ужасно е да си по манталитет.
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Селянин -гражданин да не го е искал човека.Ако беше софиянец в провинциален град какво щеше да се пише .Не мисля ,че колегата го каза с лошо -за съжеление е прав и те не внимават и не са свикнали с натовареното движение в София /говоря за хора които не са постоянно тук и да са наясно с трафика / ,и ние като ги видим че не знаят накъде да завиват и къде да спират не им помагаме особено освен с клаксон ,светлини и някоя мила дума по отношение на женската част на родата.
Факт не е погледнал знаците ,объркал се е за което си е платил видно от снимките . Не го обвинявам защото знам лятото как се чувствахме в Истанбул -непознат град ,уж с навигация и знаеш къде отиваш ,знаеш дръжки -сто пъти ни нахраниха на всякакви езици
п.с спора София -провинция е толкова глупав ,че няма накъде повече
Факт не е погледнал знаците ,объркал се е за което си е платил видно от снимките . Не го обвинявам защото знам лятото как се чувствахме в Истанбул -непознат град ,уж с навигация и знаеш къде отиваш ,знаеш дръжки -сто пъти ни нахраниха на всякакви езици

п.с спора София -провинция е толкова глупав ,че няма накъде повече

Последна промяна Bella на 19 Яну 2010, 21:33, променена общо 1 път
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Пак се почва София-прованса и т.н..Аз от 7год живея в столицата и си я харесвам като роден град.Старая се да не я мърся,да не паркирам като тираджия в пустиня,да си спазвам знаците и т.н..Тертипа на каране в София отдавна съм го хванал и не мие и грам проблем.Проблемите по пътищата в столицата не идват само от "прованса" а идват от хора които не могат да карат,не виждат знаците и маркировките,не следят движенинието напред,встрани и отздат,идват от комплексарите и да не ги изреждам.Имам приятели кореняк столичани които вярвайте ми са гола вода и имам приятели от провинцията където карат по Сф без никакъв проблем.Спрете да делите хората на провинциалисти и столичани,делети на хора които могат да карат и хора които не могат,делете ги на "селяндури"(без значение мястото на раждане) и на възпитани и да не забравяме че е човешко да се греши и може да се случи на всеки(пази Боже).
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ооо редновно ми изкачат такива патрони, най-често това става на кръстовището на 8ми декември и свети наум.
Та патроните идват от студентски град (само съвпадение с темата за селяните
), правят ляв и влизат в насрещното преди островчето, виждат че идвам и набързо минават през него
Да кажеш, че е супер сложна маневра - не е има достатъчно място...
И най интересното е че това се случва доста често, крайно време беше някой да се нацели в насрещното на цариградско

Та патроните идват от студентски град (само съвпадение с темата за селяните

Да кажеш, че е супер сложна маневра - не е има достатъчно място...
И най интересното е че това се случва доста често, крайно време беше някой да се нацели в насрещното на цариградско

Разбира се всичко идва от възпитанието и човешките ценности.За съжаление, при някой индивиди са малко или въобще липсват. 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
манталитета, манталитета прави играта груба
останалото, което бих ви казал си го знаете или вече сте го написали...

останалото, което бих ви казал си го знаете или вече сте го написали...

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
само на мен ли ми се струва, че това е целенасочен опит за самоубийство с автомобил, без оглед на нищо друго

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Добре че поне някой друг не го е ударил отзад. А пък като гледам как се движат повечето БМВта из София се чудя тука откъде се взеха толкова спокойни и толерантни шофьори.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Иначе с черния кораП чак махат за поздрав, че са ме пуснали да мина някъде... дееба комплексиран народ.
Адски си прав за съжаление - като видят някой джип , независимо стар - нов - всеки ще ти излиже краката и едва ли не червен килим ще ти постеле . В момента в който се качиш на някой трошка , почва свиркане и засичнане , ма те някой хора не могат да разберат , че не бие колата , а тоя дет кара (или по-лошо , тия които са с него) ... някой разбират де , ама късно

За Търново - да много е интересно над централната улица - там ситуацията със забранените улици е

Все пак Търново е 5 км от край до край , дори и през най-голямото задръстване да минеш , пак за половин час ще стигнеш , където си тръгнал

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4