Пак катастрофа,пак на Цариградско!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Re: Пак катастрофа,пак на Цариградско!

Мнение от spens_82 » 19 Яну 2010, 20:37

аз не съм съгласен със колегата "ивчо" че селяци и от провинцията карат зле :confused: шофйорлъка нети ли идва от вътре макар и да си кореняк софиянец или от по големите градове да си,по добре се качвай във автобус или такси :smoke:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 19 Яну 2010, 20:42

не е знаел,че е насрещно и се е излил или от светофара на локалното или макдоналдс.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xristo » 19 Яну 2010, 21:20

аз не съм съгласен със колегата "ивчо" че селяци и от провинцията карат зле шофйорлъка нети ли идва от вътре макар и да си кореняк софиянец или от по големите градове да си,по добре се качвай във автобус или такси

Само ще кажа ,че преди да падне софийското жителство такива,а и много други неща просто не се случваха.Не е лошо да си селянин по рождение,лошо или ужасно е да си по манталитет.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 330 xd , 2003
Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL

Мнение от Bella » 19 Яну 2010, 21:28

Селянин -гражданин да не го е искал човека.Ако беше софиянец в провинциален град какво щеше да се пише .Не мисля ,че колегата го каза с лошо -за съжеление е прав и те не внимават и не са свикнали с натовареното движение в София /говоря за хора които не са постоянно тук и да са наясно с трафика / ,и ние като ги видим че не знаят накъде да завиват и къде да спират не им помагаме особено освен с клаксон ,светлини и някоя мила дума по отношение на женската част на родата.

Факт не е погледнал знаците ,объркал се е за което си е платил видно от снимките . Не го обвинявам защото знам лятото как се чувствахме в Истанбул -непознат град ,уж с навигация и знаеш къде отиваш ,знаеш дръжки -сто пъти ни нахраниха на всякакви езици :lol:

п.с спора София -провинция е толкова глупав ,че няма накъде повече :no:
Последна промяна Bella на 19 Яну 2010, 21:33, променена общо 1 път
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 19 Яну 2010, 21:30

Пак се почва София-прованса и т.н..Аз от 7год живея в столицата и си я харесвам като роден град.Старая се да не я мърся,да не паркирам като тираджия в пустиня,да си спазвам знаците и т.н..Тертипа на каране в София отдавна съм го хванал и не мие и грам проблем.Проблемите по пътищата в столицата не идват само от "прованса" а идват от хора които не могат да карат,не виждат знаците и маркировките,не следят движенинието напред,встрани и отздат,идват от комплексарите и да не ги изреждам.Имам приятели кореняк столичани които вярвайте ми са гола вода и имам приятели от провинцията където карат по Сф без никакъв проблем.Спрете да делите хората на провинциалисти и столичани,делети на хора които могат да карат и хора които не могат,делете ги на "селяндури"(без значение мястото на раждане) и на възпитани и да не забравяме че е човешко да се греши и може да се случи на всеки(пази Боже).
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 19 Яну 2010, 21:38

Ооо редновно ми изкачат такива патрони, най-често това става на кръстовището на 8ми декември и свети наум.
Та патроните идват от студентски град (само съвпадение с темата за селяните :mhihi: ), правят ляв и влизат в насрещното преди островчето, виждат че идвам и набързо минават през него :kuku:
Да кажеш, че е супер сложна маневра - не е има достатъчно място...
И най интересното е че това се случва доста често, крайно време беше някой да се нацели в насрещното на цариградско :mhihi: :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xristo » 19 Яну 2010, 21:47

Разбира се всичко идва от възпитанието и човешките ценности.За съжаление, при някой индивиди са малко или въобще липсват. :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 19 Яну 2010, 23:32

манталитета, манталитета прави играта груба ;) ;) ;)
останалото, което бих ви казал си го знаете или вече сте го написали...
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 20 Яну 2010, 0:58

само на мен ли ми се струва, че това е целенасочен опит за самоубийство с автомобил, без оглед на нищо друго
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 20 Яну 2010, 1:06

Сещам се за доста по-ефективни такива. Няма логика...

Потребител
Аватар

Мнение от designer » 20 Яну 2010, 1:11

Нали помните темите за руската рулетката.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 20 Яну 2010, 1:23

Добре че поне някой друг не го е ударил отзад. А пък като гледам как се движат повечето БМВта из София се чудя тука откъде се взеха толкова спокойни и толерантни шофьори.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 20 Яну 2010, 2:40

Иначе с черния кораП чак махат за поздрав, че са ме пуснали да мина някъде... дееба комплексиран народ.

Адски си прав за съжаление - като видят някой джип , независимо стар - нов - всеки ще ти излиже краката и едва ли не червен килим ще ти постеле . В момента в който се качиш на някой трошка , почва свиркане и засичнане , ма те някой хора не могат да разберат , че не бие колата , а тоя дет кара (или по-лошо , тия които са с него) ... някой разбират де , ама късно :mhihi:
За Търново - да много е интересно над централната улица - там ситуацията със забранените улици е :help: Някой улица за едно посочни други - двупосочни , таблеата която ги разграничава , обикновено е лепната на дърво , което грижливо я е прегърнало с листата си ... От своя страна , пък търновци си карат двупосочно в еднопсочното и става много весело :angel:
Все пак Търново е 5 км от край до край , дори и през най-голямото задръстване да минеш , пак за половин час ще стигнеш , където си тръгнал :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 20 Яну 2010, 4:13

http://www.youtube.com/watch?v=J4Mn45LCfOY
Ето това е доста добра демонстрация на ситуацията при нас :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d