Да се "похваля" !!!
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Да се "похваля" !!!
Huku написа:Face написа:Да беше се прибрал минута по рано
Да изяде и боя ли?!
Това щях да кажа - защо си мислите , че като ги хванете , вие ще ги биете , не те - вас ? Те са 2ма и са подготвени , да си дойде те вие - най-млакото бокс,нож и някоя палка - и какво ще направиш , ако нямаш пистолет ? Ще те счупят от бой , в собствената ти "къща" - не го пожелавам на никой ест ... Не подценявайте и дрогите - тея утрепки са най-опасни - нямат какво да губят и случайно ако с в съзнания след първия шамар (то толкова им трябва) могат и да те заколят .
Не съм страхливец , вероятно бих налетял на крадец в къщи , но това по-горе са нещ които са ми казвали много хора и излгежда съвсем логични

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
acho.rs написа:Huku написа:Face написа:Да беше се прибрал минута по рано
Да изяде и боя ли?!
Това щях да кажа - защо си мислите , че като ги хванете , вие ще ги биете , не те - вас ? Те са 2ма и са подготвени , да си дойде те вие - най-млакото бокс,нож и някоя палка - и какво ще направиш , ако нямаш пистолет ? Ще те счупят от бой , в собствената ти "къща" - не го пожелавам на никой ест ... Не подценявайте и дрогите - тея утрепки са най-опасни - нямат какво да губят и случайно ако с в съзнания след първия шамар (то толкова им трябва) могат и да те заколят .
Не съм страхливец , вероятно бих налетял на крадец в къщи , но това по-горе са нещ които са ми казвали много хора и излгежда съвсем логични
Ми,е за тва си зимате по едно теизърче и проблеми нямате

- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
За колегата незнам,но у нас зад вратата държа метална бухалка и ако заваря крадец,от тук натам ще му викат хематома.
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
acho.rs написа:Huku написа:Face написа:Да беше се прибрал минута по рано
Да изяде и боя ли?!
Ми много ясно, че са логични! Те отиват там да крадът с нагласата, че вие сте излезнали, ама може да сте забравили нещо и да се върнат. Поемат го този риск...най-малкото, че ще трябва да ти теглят един пердах. Дрогите не барат апартаментите...или поне са дроги с малко повече познания по ключалки и т.н. Няма да те убият, защото тогава вече става сериозно и ако ги сбарат ги чака бая приключение и ще си полежат. Е, ако си някоя застаряваща нинджа, може и да ги препарираш двамата, но точно поради тази причина обикновено имат човек, който седи между етажите и ако види, че се прибираш, те приспива изотзадзе. Това са все неща, които мой познат ми ги е казвал, а е бил доста по тарашенето навремето...сега е застрахователен агент

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
Face написа:За колегата незнам,но у нас зад вратата държа метална бухалка и ако заваря крадец,от тук натам ще му викат хематома.
Да...и най-глупавото е, че ще вземеш да го очистиш и после на всичкото отгоре ще те съдят и теб за превишена самоотбрана

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
А кво праиме като влезнат докато си спиш, СОТ-а се включва, сотаджиите звънят на мобилния ти да питат кво става, ти си си го оставил на тоалетката при закачалката до входната врата и джамбаза им вдига и им казава че всичко е ОК и си продължава работата докато ти гол си се уплел сънен в чаршафите?
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
Huku написа:А кво праиме като влезнат докато си спиш, СОТ-а се включва, сотаджиите звънят на мобилния ти да питат кво става, ти си си го оставил на тоалетката при закачалката до входната врата и джамбаза им вдига и им казава че всичко е ОК и си продължава работата докато ти гол си се уплел сънен в чаршафите?
Ехеееее...сега кажи, че и ти се е случило

- Huku
- ПотенЦял
-
Pitbull_Germany написа: ..........и гледат по възможност да тарашат през деня, когато не си вкъщи!
Или гледат да си се прибрал, да не си заключил хубаво (щото вече си си вкъщи и нема смисъл) или балъшки да си си оставил ключа в ключалката, да си си оставил портфейла и бижутата на лесно място и така...
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
При нас се бяха опитвали да ограбват къщата.. Не знам как, но успяха да въведат кода на сота, но глупаците го объркали 1-2 пъти и системата се включила. Тъй, че сота дошъл обаче онези му казали, че са сбъркали кода??
Интересното беше, че нямаше абсолютно нищо взето, но оставили вратата отворена
и кучето се разходило вътре.. И това станало 2 поредни вечери? Като при първата вечер не са го сгрешили.
От тогава къщата е като затвор. 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Huku написа:А кво праиме като влезнат докато си спиш, СОТ-а се включва, сотаджиите звънят на мобилния ти да питат кво става, ти си си го оставил на тоалетката при закачалката до входната врата и джамбаза им вдига и им казава че всичко е ОК и си продължава работата докато ти гол си се уплел сънен в чаршафите?
ми ако е така, значи сота е много прост... трябва да те питат за някаква кодова дума като ти звъннат

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Huku
- ПотенЦял
-
steeN написа:ми ако е така, значи сота е много прост... трябва да те питат за някаква кодова дума като ти звъннат
Те се обаждат и те питат "всичко наред ли е, да идва ли патрула", а дали говорят с тебе те не знаят.
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
сот трябва да са доста глупави да звънят.все пак така се губи ценно време и ако има ситуация и те закъснеят с една минута в повече може да е фатално 

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
djpamboss, много неприятно, но пак си минал с малкия дявол
Вероятно са те видяли, че си идваш и са се омели, иначе не мога да си обясня, че поне лап-топа не са отнесли...
Хубава врата, Сот, застраховка, много-много да не се знае каква техника имаш в къщи, пари и злато в никъв случай под дУшеците и изобщо в къщи...и само чукаш на дърво, да не ти се случва... И да не ги засечеш
Че решат ли, влизат навсякъде
Че близки какви случки имааттт
. Трима възрастни спящи в къщи / единия мъж 2 метра/ + две деца, апартамент на пcрви етаж, без решетки, PVC Дограма - отварят я отвън и телефони, телевизор, сребра... и никой нищо не чул...
Пък една приятелка приди години... буди се през ноща, гледа някой до нея в тъмното, посяга за телефона на нощното шкафче. И като я вижда, че е будна й казва - по-добре затваряй очи, да не ти ги затвора аз
И тя - спеч и ... отмъкнал/ отмъкнали/, изобщо не е знаела колко са... портфейли, фотоапарати, кожени якета, палта от закачалки...
Абе.. ужас, чувството да те оберат и изобщо да ти влязат в дома е ужасно, чувстваш се толкова безсилен и ...

Хубава врата, Сот, застраховка, много-много да не се знае каква техника имаш в къщи, пари и злато в никъв случай под дУшеците и изобщо в къщи...и само чукаш на дърво, да не ти се случва... И да не ги засечеш

Че близки какви случки имааттт

Пък една приятелка приди години... буди се през ноща, гледа някой до нея в тъмното, посяга за телефона на нощното шкафче. И като я вижда, че е будна й казва - по-добре затваряй очи, да не ти ги затвора аз

Абе.. ужас, чувството да те оберат и изобщо да ти влязат в дома е ужасно, чувстваш се толкова безсилен и ...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
На мен ми се е случвало,радвам се че мина без приключения,ето какво се случи:
Спя си аз и по едно време отварям очи и гледам някакъв ми рови в чекмеджето до главата,помислих че е брат ми и викам "брат ми,какво става"и онзи побягна,искам да ви кажа че по това време имах служебно оръжие,даже ми беше под възглавницата,очевидно съм се изживявал нещо,но както си спиш ей така мое да те ръгне (да не дава Господ) та ако ще и гранатомет да притежаваш,когато побягнал взел и една раничка с всички документи дето нося по принцип-разрешително,книжка,лична карта и тн.Отидох с колата до 1 во рпу ,те подадоха уж сигнал на мобилните екипи да търсят,написах обяснения и си тръгнах с колата...и аз да обикалям,ей така както съм без документи с оръжие-никакви милиционери не видях по улиците през ноща,на другия ден ги гледам на кварталното кафе,питам ги дали има нещо от изминалата нощ и че аз съм обрания...викат ми "ааа,ми чухме нещо по станцията..ама не сме видели никои.."
Моето заключение че са партия с милицията айдуците
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Huku написа:steeN написа:ми ако е така, значи сота е много прост... трябва да те питат за някаква кодова дума като ти звъннат
Те се обаждат и те питат "всичко наред ли е, да идва ли патрула", а дали говорят с тебе те не знаят.
Незнам ама в плевен СОТ-а които е към полицията директно тръгват и в същия момент някои звъни на телефона които си посочил ако кажеш че няма проблем те пак си идват да огледат.Няколко пъти така се включваше и идваха зависи от СОТ-а това е ...
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3