Какво мислите за Iphone
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Re: Какво мислите за Iphone
Колега, един съвет.
Изчакай този телефон и не се занимавай с нищо друго! Nexus One

Или Моторола MileStone, също е добър вариант.
Ако искаш да коментираме с подробности и защо съм твърдо против Iphone пиши ЛС, че не ми се влиза в излишни конфронтации с потребители, които не са запознати с другите платформи и спорят без обосновка, не визирам никого от дотук писалите
Изчакай този телефон и не се занимавай с нищо друго! Nexus One

Или Моторола MileStone, също е добър вариант.
Ако искаш да коментираме с подробности и защо съм твърдо против Iphone пиши ЛС, че не ми се влиза в излишни конфронтации с потребители, които не са запознати с другите платформи и спорят без обосновка, не визирам никого от дотук писалите

E34, E38
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
За Айфона с 5 ръце и 10 крака
Всичко, което ми трябва го има, дизайна е уникален, free space колкото искаш, apps също. 

justboy написа:.....
ти препоръчваш нещо, което не си ползвал и се доверяваш на чие мнение ?
- justboy
- Олдскул фен
-
Препоръчвам, колега телефон с ОС Андроид, като в момента не ползвам конкретния модел, но ползвам конкретната ОС.
А ти като гледаш характеристиките на телефона на гугъл, според теб той по какво отстъпва на Iphone? Процесор? Камера? Памет? Стабилност на ОС? По-добър интерфейс? Дисплей? Не мисля...
Интересно ми айфон-феновете как си качват контактите към телефона? Даречем от друга симкарта или от друг телефон?
Дори Моторола Майлстоун е по-добрия вариант, като МайСтоун не е необходимо да съм чувал от някого за какво става на въпрос
А ти като гледаш характеристиките на телефона на гугъл, според теб той по какво отстъпва на Iphone? Процесор? Камера? Памет? Стабилност на ОС? По-добър интерфейс? Дисплей? Не мисля...
Интересно ми айфон-феновете как си качват контактите към телефона? Даречем от друга симкарта или от друг телефон?
Дори Моторола Майлстоун е по-добрия вариант, като МайСтоун не е необходимо да съм чувал от някого за какво става на въпрос

E34, E38
Мани го тоя Андроид, че ми се плаче всеки път като хвана Андроид... няма такова умряло копие на тъч интерфейс. Хем да е малко като бозата, хем като айфона... не става работата.
А характеристиките хич не искам да ги гледам.
Все едно да сравняваш Saxo VTR на картинг писта с 325-ица...
Хардуера няма значение.
justboy: чувал ли си за sync на контактите? Можеш и от сим карта да си ги копираш!
А характеристиките хич не искам да ги гледам.
Все едно да сравняваш Saxo VTR на картинг писта с 325-ица...

justboy: чувал ли си за sync на контактите? Можеш и от сим карта да си ги копираш!
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Имам преки лични наблюдения върху HTC Hero и моето лично мнение е, че бие отвсякъде Айфона. Андроида вече има страшно много приложения и е с отворен код така, че въпрос на време е да задмине нахапаната ябълка.
Въпроса с батерията е важен защото е супер тъпо и досадно да зареждаш всяка нощ да не говорим да останеш без тел заради това. Херо изкарва до 4 дена спрямо смешните макс. 2 на Айфон. Херо е моя избор или друг но със Сенсе и Андроид задължително.
Въпроса с батерията е важен защото е супер тъпо и досадно да зареждаш всяка нощ да не говорим да останеш без тел заради това. Херо изкарва до 4 дена спрямо смешните макс. 2 на Айфон. Херо е моя избор или друг но със Сенсе и Андроид задължително.
http://www.youtube.com/watch?v=tuVyExV8SYo по всички показатели гугълския е по-добър, няма какво да си говориме 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
justboy написа:...
http://www.google.com/mobile/sync/ - за синхронизация на контакти
за импорт от сим карта си има опция в settings "import sim contacts"
google-ския е по-добър по всички показатели обаче пропада на тези, които наистина имат значение. touch screen-а му e нечувствителен и екрана като светне слънцето не вижда нищо. и това не съм го гледал в youtube.
страшно много приложения? в apple appstore в момента има 160000 приложения. в android store има 16000.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Ейч ти си-тата са по-добрите, за мен де. В смисъл много по функционални от айфона. Ако си падаш по тъпи и безполезни глезотии и разни шарении - айфон, ако държиш на стабилност и по принцип ако ти трябва за по-специфични нужди - ейч ти си .

- justboy
- Олдскул фен
-
За контактите е мой пропуск - при това груб.
@steen, искаш да кажеш, че си ползвал Nexus One? Или че си ползвал друг Андроид? И как точно определи по-лошата чувствителност? Абсолютно с цел информация си задавам въпроса, не целя друго.
@liloff
Това само заслепен фен на iphone може да го каже, че хардуера нямал значение.
Как да няма ти по какво си избираш телефона? По шаренийки, закачки разни, лок/унлок слайдове, sheke calling.
И какви ли не глупости, които съществуват за всеки телефон с акселерометър.
Интересно ми е като забие iphone-а какво го правиш, стоиш, гледаш, чакаш и се надяваш.
За едно оптимално използване, точно тези характеристики са важни, процесор, памет, дисплей, стабилност и т.н. (камерата няма да я споменавам).
Поразгледай видеото, което е дал колегата преди теб и пак ми кажи пак, че е умряло копие на тъч интерфейс. Изобщо не виждам кое му е умрялото. И изобщо кое пък му е гениалното на айфоуна.
Явно найстина много зависи колко шум ще се вдигне покрай появяването на дадено устройство, защото това държи влага и самото появяване. Не виждам друга логична причина просто...
НЯма да коментирам колко несъстоятелно е да правиш каквато и да е аналогия между сравнението на мобилниапарати и автомобили, факторите влияещи на едното са... както и да е.
За приложенията съм съгласен, може да не са толкова много на брой, но все пак андроида проби скоро на пазара, доста по-скоро от айфоун, за който найстина има много повече приложения, няма и как да бъде иначе.
Но основните приложения, а и не само са налични. Като че ли кой знае какви приложения са необходими за нормално ежедневно ползване. Една поправка приложенията за андроид са 20 000
и това инфо е със стара дата.
@dimithur, абсолютно, не само нексусоне е по-добър от айфоун, има и други по-добри апарати, та дори и винмоб.
За ГПС навигация не говорим също, нали?
Факт е, че нещата до немалка степен опират до въпрос на вкус.
Но също така е факт, че за доброто усещане от даден телефон, са важни бързината, стабилността, надеждността, където според мен айфоун изостава, другото е външния вид, където нещата найстина са различни за всеки
@steen, искаш да кажеш, че си ползвал Nexus One? Или че си ползвал друг Андроид? И как точно определи по-лошата чувствителност? Абсолютно с цел информация си задавам въпроса, не целя друго.
@liloff
Това само заслепен фен на iphone може да го каже, че хардуера нямал значение.
Как да няма ти по какво си избираш телефона? По шаренийки, закачки разни, лок/унлок слайдове, sheke calling.
И какви ли не глупости, които съществуват за всеки телефон с акселерометър.
Интересно ми е като забие iphone-а какво го правиш, стоиш, гледаш, чакаш и се надяваш.
За едно оптимално използване, точно тези характеристики са важни, процесор, памет, дисплей, стабилност и т.н. (камерата няма да я споменавам).
Поразгледай видеото, което е дал колегата преди теб и пак ми кажи пак, че е умряло копие на тъч интерфейс. Изобщо не виждам кое му е умрялото. И изобщо кое пък му е гениалното на айфоуна.
Явно найстина много зависи колко шум ще се вдигне покрай появяването на дадено устройство, защото това държи влага и самото появяване. Не виждам друга логична причина просто...
НЯма да коментирам колко несъстоятелно е да правиш каквато и да е аналогия между сравнението на мобилниапарати и автомобили, факторите влияещи на едното са... както и да е.
За приложенията съм съгласен, може да не са толкова много на брой, но все пак андроида проби скоро на пазара, доста по-скоро от айфоун, за който найстина има много повече приложения, няма и как да бъде иначе.
Но основните приложения, а и не само са налични. Като че ли кой знае какви приложения са необходими за нормално ежедневно ползване. Една поправка приложенията за андроид са 20 000

@dimithur, абсолютно, не само нексусоне е по-добър от айфоун, има и други по-добри апарати, та дори и винмоб.
За ГПС навигация не говорим също, нали?
Факт е, че нещата до немалка степен опират до въпрос на вкус.
Но също така е факт, че за доброто усещане от даден телефон, са важни бързината, стабилността, надеждността, където според мен айфоун изостава, другото е външния вид, където нещата найстина са различни за всеки

E34, E38

Виж, там е работата, че аз съм си купил телефона напълно целенасочено, понеже ми трябваше една особена функция, която я няма на нито един друг телефон, който съм ползвал, синквам си го отлично, работи машината и няма грижи.
Наистина няма никакво значение за мен какъв е хардуера, стига да работи... Тоя телефон от както го имам, не е забил. Няколко пъти отнесе рестарт на спрингборда и точка.

Имах удоволствието да държа в ръцете си HTC Hero с Cupcake (джапанката). То няма толкова умряла машина.

Нямам за цел да убеждавам който и да е в каквото и да е. Ако ти искаш да ми обясниш аргументите си против iphone-а, давай, но не се излагай. Сигурен съм че F-350 са много по-мощни от Порше и имат повече Nm, но едва ли доставят такава усмивка на лицето. Но щом ви кефят, ползвайте си бозите и Андроида.
М/у другото вярвам в Гугъл много, но просто в ситуацията не са пионер, а претендент (при това изоставащ). Не са свикнали да са в такава ситуация... трудно им е да намерят конкурентно предимство все още.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Телефонът трябва да е телефон... Незнам как набирате в движение от тези "джаджи".
И все пак ХТЦ ХД2 в момента кътри мивки и лепи плочки в областта на покетите.
А тоя телефон на гугъл - докато не го видя, няма как да разбера колко е гаден всъщност (също като И-фон, И-под и другите ябълкови недоразумения)
И все пак ХТЦ ХД2 в момента кътри мивки и лепи плочки в областта на покетите.
А тоя телефон на гугъл - докато не го видя, няма как да разбера колко е гаден всъщност (също като И-фон, И-под и другите ябълкови недоразумения)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- justboy
- Олдскул фен
-
Само пак ще ти кажа, че телефоните и колите са много различни неща и изобщо не е уместно да правиш съпоставки, ама никак. Камо ли пък за нютон метри и т.н.
За останалото няма да коментирам, аз също не искам да убеждавам някого в нещо. Всеки прави избор за себе си, на база някакъв опит, базирайки се на моя, поне на този етап не бих дал пари за Iphone като "Hi-End" устройство, ако изобщо се вписва, не и на нашият пазар, ако някой използва iTunes, Mac и т.н. ми се вижда по-обосновано.
Гугъл особено, чрез съдействието на хтц, моторола и другите по-големи производители в момента развиват може би платформата, която най-много ще се ползва след години.
Факт е, че има недоизкусурени неща, като първа вълна телефони с тая ОС, но те ще бъдат коригирани с времето.
Все пак и с Iphone не беше много лесно в началото(дори беше много по-зле) откъм отключване на основни приложения и т.н. но това е друга тема за разговор.
За останалото няма да коментирам, аз също не искам да убеждавам някого в нещо. Всеки прави избор за себе си, на база някакъв опит, базирайки се на моя, поне на този етап не бих дал пари за Iphone като "Hi-End" устройство, ако изобщо се вписва, не и на нашият пазар, ако някой използва iTunes, Mac и т.н. ми се вижда по-обосновано.
Гугъл особено, чрез съдействието на хтц, моторола и другите по-големи производители в момента развиват може би платформата, която най-много ще се ползва след години.
Факт е, че има недоизкусурени неща, като първа вълна телефони с тая ОС, но те ще бъдат коригирани с времето.
Все пак и с Iphone не беше много лесно в началото(дори беше много по-зле) откъм отключване на основни приложения и т.н. но това е друга тема за разговор.

E34, E38
tngeorgiev написа:барнеш ли айфон и няма връщане назад![]()
Аз пък колкото пъти го барна - и все го връщам

Абе убава работа - ама... американска

Правен е изключително за американския пазар и функциите му в Европа много куцат

Първата генерация беше уникално куца и направо смешна (примерно не можеше да снима видео)

Та аз лично освен гъзарията и красивото меню (и двойната и тройна цена) - нищо друго не намирам в тоя телефон

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3