РЕВЕЕЕЕЕЕЕ МИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
grnka написа:летци пешеходци все едно ман те хеликоптерите не убиват ли?А и най вече каквито и да са в крайна
сметка това са българи застреляни като
кучето без да имат пряка вина за това
Welcome to the jungle...през война всичко и всички са врагове и точка по въпроса ман...не го мъчи повече просто си е така...няма значение дали си летец или пешеходец...истината на войната е такава..Дог ийт дог..око за око
Хората са го казали на война като на война.

grnka написа:А ТИ СЕ НАРИЧАШ МИСЛЕЩ СЕ ИНДИВИД ЛИ?? С ТАКИВА ПРОМИТИ МОЗЪЦИ КАТО ТВОЯ БУШ И КОМПАНИЯ ПРОСПЕРИРАТ ТОЛКОВА ГОДИНИ..ДА ВИДИМ ТЕБЕ КАК ЩЕШЕ ДА РЕАГИРАШ КАТО ТИ ВЗРИВЯТ ДОМА,УБИЯТ ЦЕЛИЯ ТИ РОД ТИ ПОСЛЕ КАКВО ИМАШ ДА ЗАГУБИШ???
ИЗПИТВАМ ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ ЗА ТЕБЕ И СЕБЕПОДОБНИТЕ ТИ..САМО ТОВА ИМАМ ДА ТИ КАЖА..ПЪК ПОСЛЕ ИДИ СИ ПРАЗНУВАЙ ЮБИЛЕЯ НА СМЪРТТА НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ КОЙТО УМРЯЛ ЗА ДА ПРОСВЕТНЕ ХОРАТА ДА СЕ "СЪБУДЯТ" И ДА КАЖАТ КРАЙ НА ОКУПАЦИЯТА ОТ ТУРЦИТЕ...ДА НЕ БИ СЛУЧАЙНО ДА СИ ГО ЗАБРАВИЛ??? НЯМАТЕ НИКАКВА РАБОТА ТАМ И ТОЧКА ПО ВЪПРОСА..ЩОМ ИСКАТЕ ДА СТЕ СЛУГИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ СИ ТРАЙТЕ ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ГИ ВЗЕЛ С ЗОР ДА СЕ ПРАВЯТ НА РАМБО НА МАЙНАТА СИ РАЙНА!АЙДЕ БРАВО
ЕДИНСТВЕНО КОЕТО МОЖЕМ ДА КАЖЕМ В ТАКЪВ СЛУЧАЙ Е ДЪЛБОК ПОКЛОН НА ПОКОЙНИКА И ТОЛКОВА И ДАНО СЕ ИЗТЕГЛИТЕ НАВРЕМЕ ДОКАТО НЕ СТАНЕ ПО-ЛОШО (ВИЖ АТЕНТАТИТЕ В ИСПАНИЯ)
извинявам се за капс лока ама поне се надявам да го разберете...щете не щете
и последно не се вживявам като по-Българин от Българите просто ми е интересна българската история и чета от време навреме..опитвам се да съм широкомислещ се индивид а не овча в стадото
Абе господин grnka като не си Българин кой си ти

Нима нямаме право да почитаме смърта на Български войници от Българска армия

Това е НАТО изпълняваш и чужди каузи, дори и несправедливи.
Но това не значи че неможе да ги почитаме, да сме потресени и възмутени от гибелта им, защото са Български войни, пилоти, шофьори, медици синове и бащи

А ти господин гръкоман що за ценности изповядваш ходи си в гърция какво тражиш тука и в половината ти мнения се заяждаш само с хората на кой ще викаш майна си райна

И един савет от мен като си почнал да четеш Българска история почни от ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА

Извинявам се на модераторите за острия тон но неможах да се сдържа.
Последна промяна sith на 22 Апр 2005, 21:33, променена общо 1 път
Значи, по моему трябва да погледнем нещата от друг ъгъл. Хайде, в началото, 2003-та година бяха 30 страни. Става дума за Албания, Азербейджан, България, Чехия, Дания, Доминиканската република, Естония, Салвадор, Грузия, Хондурас, Унгария, Италия, Япония, Казахстан, Латвия, Литва, Македония, Монголия, Холандия, Никарагуа, Норвегия, Филипините, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Южна Корея, Испания, Великобритания и Украйна.
Сега, вие също добре знаете, кои държави си изтеглиха войниците от там. Ние сме едни от последните.
Какво прави въобще България и Правителството там? Защото, басирам се, че сега всички, които са в Контингента, не могат ей така да си купят билетче, да се качат на самолета и да си се върнат у нас.
Трябва някой да издаде Заповед да се приберат, докато тази Заповед я няма - никой не може и крачка да мръдне в страни! Показваме се много ербапи пред САЩ и Ирак. Аз по скоро се чудя, до кога политиците и военните ни ще се инатят и няма да изтелят Контингента ни от там? Логично е вече да ни мразят в Ирак. "Ние" чий го търсим там? В същото време, в Либия на мед.сестри и на хората ни в Дубай им се "разказва играта".
Дадохме до момента 14 души, в жертва при условие, че сме малка държава, а САЩ са в пъти с по-голямо население и отдавна се знае, че политиката им е такава, че де що има проблем, те първи изпращат войници (платени естествено).
В България нещата не седят така.
За да отидат тези войници там срещу (заплащане естествено, няма кой да се съгласи да изпрати брат си или приятеля си, щото е в казармата, за отбиване на военна служба) начи някой е позволил, това да се случи. Т.е. дал е Заповед, да се свика Контингент. И от 6 000 000 българи отидоха 600. Може да е капка в морето, но всички наистина са жертва на Политиката у нас, не само на личните си интереси, да припечелят някакви пари.
А и на хеликоптера се басирам, че е имало Български инициали. Те не са стреляли, просто щото си хвърчи! Те са стреляли по нещо, което си е имало знаци, бе е Българско! Ако войниците ни не са там, няма да стрелят така, с лека ръка.
Яд ме е най-много, че българските авиатори са едни от най-добрите в света и станаха с трима по-малко. Айде бе, преди избори сме... няма да коментирам повече.
Сега, вие също добре знаете, кои държави си изтеглиха войниците от там. Ние сме едни от последните.
Какво прави въобще България и Правителството там? Защото, басирам се, че сега всички, които са в Контингента, не могат ей така да си купят билетче, да се качат на самолета и да си се върнат у нас.
Трябва някой да издаде Заповед да се приберат, докато тази Заповед я няма - никой не може и крачка да мръдне в страни! Показваме се много ербапи пред САЩ и Ирак. Аз по скоро се чудя, до кога политиците и военните ни ще се инатят и няма да изтелят Контингента ни от там? Логично е вече да ни мразят в Ирак. "Ние" чий го търсим там? В същото време, в Либия на мед.сестри и на хората ни в Дубай им се "разказва играта".

Дадохме до момента 14 души, в жертва при условие, че сме малка държава, а САЩ са в пъти с по-голямо население и отдавна се знае, че политиката им е такава, че де що има проблем, те първи изпращат войници (платени естествено).
В България нещата не седят така.
За да отидат тези войници там срещу (заплащане естествено, няма кой да се съгласи да изпрати брат си или приятеля си, щото е в казармата, за отбиване на военна служба) начи някой е позволил, това да се случи. Т.е. дал е Заповед, да се свика Контингент. И от 6 000 000 българи отидоха 600. Може да е капка в морето, но всички наистина са жертва на Политиката у нас, не само на личните си интереси, да припечелят някакви пари.

А и на хеликоптера се басирам, че е имало Български инициали. Те не са стреляли, просто щото си хвърчи! Те са стреляли по нещо, което си е имало знаци, бе е Българско! Ако войниците ни не са там, няма да стрелят така, с лека ръка.
Яд ме е най-много, че българските авиатори са едни от най-добрите в света и станаха с трима по-малко. Айде бе, преди избори сме... няма да коментирам повече.

Да караш Peugeot е страст!
незнам аз не гледах филмчето...майка им мръсна...гадни педали...
сори за нецензурните думи...ама тия...леле ебати тъпаците...и не забравяйте че ако тъпия
буш не беше започвал скапаната война нямаше да има българи почти в ирак... аз предлагам минута мълчание може някой да го е предложил ама не се сдържах и написах тоя пост...
ПС от яд счупих гардероба...

сори за нецензурните думи...ама тия...леле ебати тъпаците...и не забравяйте че ако тъпия
буш не беше започвал скапаната война нямаше да има българи почти в ирак... аз предлагам минута мълчание може някой да го е предложил ама не се сдържах и написах тоя пост...
ПС от яд счупих гардероба...

Live it like you Love it
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
животни
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
И сега ,ако се замислим малко по глобално само за миг и се върнем само преди 60 години назад в историята ще разберем,4е наи масовия и жесток убиец на на6ето време,можеби е имал право.Дали сега Ирак ,Иран и др. 6тяха да са на картата,ако Фюрера бе6е спе4елил воината.Не искам да правя няква нациска пропаганда или да разспалвам расови комфликти,но колкото пове4е се замислям,толко пове4е се пла6а 4е е бил прав за някои не6та.Това е само мое мнение.
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
............
Е да де-както винаги за вас Американците са виновни за всички беди и нещастия по света-даже четох, че и цунамито те го били предизвикали
Мислете малко бе хора-както някой беше написал-ако се махнат американските войски от МНОГО части на света-лошо се пише на света....Такива малоумни, ограничени и не на последно място адски грозни и нечистополътни изроди като арабите и разните подобни фанатизирани копеленца еб...т ма....а на света, а не Американците. Петрол и пари-ами разбира се-нали все пак трябва да има за какво да водиш война-а самите войници, както се казваше в един велик филм, се бият не за кауза или политика, а за човека до себе си, за своите братя по оръжие-така е в армиите на страните от свободния свят!!!
За скапаняците терористи съм на мнение, че единствено неутронно оръжие с масова употреба ще реши техния проблем. Завинаги.Тая паплач трябва да се изтрие от лицето на Земята-хеликоптери, касетъчни бомби, танкове с монтирани булдозерни гребла отпред, напалм, химическо оръжие с бавно действие, скачащи и осакатяващи мини, куршуми с дебалансиран център на тежестта-това даже им е малко на боклуците ислямисти-Е Американските момчета не си поплюват и използват доста от тези методи като заблуждават идиотите журналисти, че се води едва ли не безопасна война. Евала-DEATH FROM ABOVE-за гадовете. Наскоро се разчу, че е бомбардиран иракски град пълен с терористи от Ал-кайда по метода на килимното бомбардиране, известен още от Втората световна война-това означава ПЪЛНО изтребление на всичко живо в определен квадратен периметър посредством осколочно-фугасни бомби-още доста подобна работа има, но Въздушната кавалерия в лицето на B-52, A-10, F-15Е и останалите смъртоносни и прекрасни машини на Американските военновъздушни сили, заедно с Американската армия и техните съюзници ще отмъстят за смъртта на екзекутираните българи и за всички загинали американски момчета в скапания Ирак.
СИГУРЕН съм, че МНОГО хорица НЯМА да са съгласни с мен
Обаче знаете ли какво-НЕ МИ ПУКА-терористите ще бъдат безмилостно изтребвани ВИНАГИ и НАВСЯКЪДЕ, а Америка ще бди това да става така сигурно, че свободният свят да остане свободен! С и без вашите и моето мнение това ЩЕ стане и става в момента-жалко, че доста от четящите и пишещите тук не го разбират, а живеят с някакви имагинерни и смешни представи за света
IF YOU CAN READ THIS-YOU ARE A RUGHEAD( "парцалена тиква"-жаргон използван от Американските военни за чалмалиите) BORN WITH LUCK!-надпис на 907 килограмов управляем боеприпас GBU 12 Paveway II, окачван на F-15E при рутинна бомбардировка на иракски град с антикоалиционно настроени елементи

Мислете малко бе хора-както някой беше написал-ако се махнат американските войски от МНОГО части на света-лошо се пише на света....Такива малоумни, ограничени и не на последно място адски грозни и нечистополътни изроди като арабите и разните подобни фанатизирани копеленца еб...т ма....а на света, а не Американците. Петрол и пари-ами разбира се-нали все пак трябва да има за какво да водиш война-а самите войници, както се казваше в един велик филм, се бият не за кауза или политика, а за човека до себе си, за своите братя по оръжие-така е в армиите на страните от свободния свят!!!
За скапаняците терористи съм на мнение, че единствено неутронно оръжие с масова употреба ще реши техния проблем. Завинаги.Тая паплач трябва да се изтрие от лицето на Земята-хеликоптери, касетъчни бомби, танкове с монтирани булдозерни гребла отпред, напалм, химическо оръжие с бавно действие, скачащи и осакатяващи мини, куршуми с дебалансиран център на тежестта-това даже им е малко на боклуците ислямисти-Е Американските момчета не си поплюват и използват доста от тези методи като заблуждават идиотите журналисти, че се води едва ли не безопасна война. Евала-DEATH FROM ABOVE-за гадовете. Наскоро се разчу, че е бомбардиран иракски град пълен с терористи от Ал-кайда по метода на килимното бомбардиране, известен още от Втората световна война-това означава ПЪЛНО изтребление на всичко живо в определен квадратен периметър посредством осколочно-фугасни бомби-още доста подобна работа има, но Въздушната кавалерия в лицето на B-52, A-10, F-15Е и останалите смъртоносни и прекрасни машини на Американските военновъздушни сили, заедно с Американската армия и техните съюзници ще отмъстят за смъртта на екзекутираните българи и за всички загинали американски момчета в скапания Ирак.
СИГУРЕН съм, че МНОГО хорица НЯМА да са съгласни с мен

IF YOU CAN READ THIS-YOU ARE A RUGHEAD( "парцалена тиква"-жаргон използван от Американските военни за чалмалиите) BORN WITH LUCK!-надпис на 907 килограмов управляем боеприпас GBU 12 Paveway II, окачван на F-15E при рутинна бомбардировка на иракски град с антикоалиционно настроени елементи

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- deliveryman
- младши ентусиаст
-
Re: ............
Тоо Cool написа: а Америка ще бди това да става така сигурно, че свободният свят да остане свободен!
добра промивка на мозъка са ти направили....направо със сламка са го излочили

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
sid написа:...........Това е само мое мнение.
И мое. Имаш пълната ми покрепа.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
Мир на прахта им.Каквото и да са правили там
не са заслужили такова отношение.............това си беше жива гавра,
да го накарат да стане и като кучче да го ликвидират.
Не знам защо всички взимате страна за място които никога не сме били,дано и да не бъдем.Това което го дават по ТВто с нищо не дава представи за какво иде реч/въпросното клипче прави изклЮчение/.Ако имате приятели или познати които са били в Кербала може да ги попитате за какво става на въпрос........
grnka....с теб не мога да се съглася,защото малко или много пишеш
субективно.Та първо да ти кажа за Иракчаните,казваш загубили роднините и тръгнали да се бият.Повечето терористите които се намират в Ирак,са от Саудитска Арабия,Иран,Афганистан и т.н.
Сиреч не са утишли там заради родината си а заради подбуди които са ясни на всички
Останала та част са хора привърженици на Садамовия режим
и те са нищожна част.
Та по същата логика и ние 98г. трябваше да се прехвърлим в Сърбия
да защитаваме нашите братя от американците.
С нищо не оправдавам терористичните атентати или амерриканската
окупация..................но това което видяхме си е една чиста
комплексарщина на същите такива хора с мислене изостанало на
десетки години позволяващи да бъдат маниполирани като
ОВЦЕ от своите лидери........
не са заслужили такова отношение.............това си беше жива гавра,
да го накарат да стане и като кучче да го ликвидират.
Не знам защо всички взимате страна за място които никога не сме били,дано и да не бъдем.Това което го дават по ТВто с нищо не дава представи за какво иде реч/въпросното клипче прави изклЮчение/.Ако имате приятели или познати които са били в Кербала може да ги попитате за какво става на въпрос........

grnka....с теб не мога да се съглася,защото малко или много пишеш
субективно.Та първо да ти кажа за Иракчаните,казваш загубили роднините и тръгнали да се бият.Повечето терористите които се намират в Ирак,са от Саудитска Арабия,Иран,Афганистан и т.н.
Сиреч не са утишли там заради родината си а заради подбуди които са ясни на всички

Останала та част са хора привърженици на Садамовия режим
и те са нищожна част.
Та по същата логика и ние 98г. трябваше да се прехвърлим в Сърбия
да защитаваме нашите братя от американците.
С нищо не оправдавам терористичните атентати или амерриканската
окупация..................но това което видяхме си е една чиста
комплексарщина на същите такива хора с мислене изостанало на
десетки години позволяващи да бъдат маниполирани като
ОВЦЕ от своите лидери........
ай пич сит или шит наполовина съм българин така че не ми се прави на патриот ок?не минават на мен тия номера (от страната на майка ми)
ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИША ОБЕЩАВАМ!!!

ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИША ОБЕЩАВАМ!!!

Последна промяна grnka на 23 Апр 2005, 11:19, променена общо 2 пъти
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
ебем им маиката мръсна и резеняците гадни мръсни фанатици каде видим такъв там че го претрепам с камани

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
Тоо Cool написа: а Америка ще бди това да става така сигурно, че свободният свят да остане свободен!
Дали бди или не, въпроса не е къде е мястото на Америка там? Големите компании си имат глобални интереси към района и не е тайна, че това е петролът.
Въпроса е къде се бута между шамарите, вече достатъчно малка България и слаба?
Защото сами си го набутахме в много конфликти
- медиците в Либия (всички изтеглиха своите работници от кризата преди да е тръгнало дело, само нашите останаха да чакат ... Надежда Михайлова, да ги изтегли, а тя ги заряза в гонене на пост в Евро Парламента. Сега да ги оправя Паси, пред свършен факт.
- намесата ни в Ирак - сега чакаме някой да се спъне и да предприеме нещо да ги изтегли навреме, преди да е станало късно.
- ето сега назрява поредния проблем в Дубай, стоящ без каквато и да е намеса на дипломатическо ниво (да не се лъжем, но е факт).
Виновни или не, зад всичко стои ненавременната намеса на Правителството и Парламента. Те взимат решенията, вместо нас, защото сме избрали, те да носят нашия общ глас.
Сигурна съм, че никой не може да си представи, дори в най-смелите си фантази, как гръмва Метрото ни (примерно и без това го строим от как се помня). Или гръмва НДК?
Та, аз пак повтарям, по-добре да апелираме да се изтегли контингента от там, отколкото да се оплюваме сами, заради вижданията. Иначе логиката си я знаем, "На чужд гръб и сто тояги са малко"

Да караш Peugeot е страст!
grnka написа:...................................
............................ Много си смел пред монитора ама на живо едвали ще имаш време да псуваш, просто си едно комплексарче избиващо комплекси по форумите.
Имам приятели гърци интелигентни хора, ама ти сигурно не си и грък кой знае какъв мелез си.
И не чустваш ли че обиждаш прятели и роднини на момчетата който загиват нелепо там.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Мир на праха им.
[quote="Тоо Cool"][/quote]
Жал ми е за тебе брато.. 
[quote="Тоо Cool"][/quote]

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3