проблем с паркиране пред гараж?
Модератор: Общи модератори
Re: проблем с паркиране пред гараж?
Тук миналата година се разяри такъв междусъседски спор на който станах свидетел. Накрая човека извика поллиция и подаде жалба. Онзи повече не посмя да паркира пред гаража му. Смятам, че това е нормалния и циливизован начин. Успех. 

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат

Викни спаидърмен,и като не са вразуми викаш някой познат

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
прежали 1-2 пъти кинти за паяка виж какъв ще е резултата, едва ли и на тоя бастун ще му е много приятно да плаща всеки път некви суми и да му пишат актове, може и да му дойде малко акъл у празната манерка

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
don_mimo написа:Имам един комшия ,бивш затворник на около 30,който все спира пред гаража ми ... е с този човек все се разправяме и му казвам с нормален тон да не спира , гаража се ползва всеки ден (не че не го вижда това)... еднта ми кола е в гаража, другата ми стои пред него ... мръдна ли на някаде все спира там ...
ей сега в зимата особено на изринатото спира човека![]()
ми писна ми вече ...
дайте идеи и съвете какво да направя в тази ситуация ...
Добре де имаш 100+ кила живо тегло... що още го бавиш?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Поговори с него, ако не вземе от дума и почне да се репчи или да те заплашва-жалба срещу него (не че ще му направят нещо, ама ще го дърпат за обяснения в полицията и ще му писне в крайна сметка).
Никой не мое ма връне на селу!
Като нямаме държава ползата от жалбите в КАТ или РПУ са равносилни точно на една голяма нула! Личен опит!
Викам полиция и те ми обясняват на място, че човека заслужавал да му спукам гумите. Издириха го по номера на колата и се оказа, че ГСМ-ма му е изключен, а на адреса му в съседство не откриха никой. Полицая ми каза, че нищо не могат да направят и след малко си тръгнаха
Предложиха ми да викам паяк срещу 15 лв., но тогава бе ден, в който не работят паяците.
Бях си решил, че ще чакам и ще го спукам, но след като дойде някакъв дядо се отказах .....
Викам полиция и те ми обясняват на място, че човека заслужавал да му спукам гумите. Издириха го по номера на колата и се оказа, че ГСМ-ма му е изключен, а на адреса му в съседство не откриха никой. Полицая ми каза, че нищо не могат да направят и след малко си тръгнаха

Бях си решил, че ще чакам и ще го спукам, но след като дойде някакъв дядо се отказах .....
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
RSxRacer написа: Добре де имаш 100+ кила живо тегло... що още го бавиш?
бавя го ,защото искам цивилизовано да се разберем ... но явно няма да стане , следващия път викам полиция и да се разправят,нз дали в Русе има паяк ... мисля че има един частен

все пак благодаря на колегите за съветите ... ще пиша като има развитие тези дни ...
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Баси кви нахални хора има.
Пиши, като има развитие, найстина ми стана интересно, а и предполагам не само на мен, това е проблем засягащ доста хора.
Пиши, като има развитие, найстина ми стана интересно, а и предполагам не само на мен, това е проблем засягащ доста хора.

E34, E38
Сложи си скоба срещу паркиране,иначе жалба до кварталния.Ако нещо ти направи някой на колата него ще викат.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Щом не се разбира от дума, значи, или оставаш без паркинг, или му поставяш "ребром"нещата, пък ако има малко акъл ще се замисли дали да рискува да се прави на мъж за такава глупост, щом е бил веднъж в затвора!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Icco написа:Звъниш на паяка и го отнасят !

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
xristo написа:Сложи си скоба срещу паркиране
.. ама от тия здравите и я хвани яко за земята.... да не може да я изкърти, освен ако не си изкърти колата...
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Mollov написа:xristo написа:Сложи си скоба срещу паркиране
.. ама от тия здравите и я хвани яко за земята.... да не може да я изкърти, освен ако не си изкърти колата...
Взе ми думите от клавиатурата

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Аз мисля да си купя такава скоба и да я монтирам, но знам че е незаконно. Живея на една централна улица и срещу мен има ресторант пред който има сложени жалони за около 4-5 парко-места. Тия са толкова нагли, че не си спират там служебните коли, а ги паркират пред блока, за да може като дойде мазняра със софийския ML, да може да си паркира спокойно дебелия гъз. До тях пък има бинго-зала и съответно и те са си заградили към десетина места. Щом те могат, защо и аз да не си направя едно местенце? Някой знае ли колко е глобата за това ако ме надушат тия от общината?
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
zigo написа:Mollov написа:xristo написа:Сложи си скоба срещу паркиране
Взе ми думите от клавиатурата
Аха, а така междувременно как да си влезе в гаража ?
Нали идеята е да го премахне, не да го остави там на ваканция.