Накъде сме тръгнали?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Трябва ли България да се присъединиява към Европейския Съюз?

Да, определено
38
61%
Не, в никакъв случай.
15
24%
Незная
9
15%

Общо гласове : 62
младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 26 Апр 2005, 12:35

Горди мембъри на EU... :mhihi: жив ташак, ама чак толкова апокалиптично май няма да е, както се опасявате... Баш ташака идва като се приобщиме към най-гроzната валута :mhihi: Еврото, май 2009та, е тогава ше се усети наистина от всеки как става тесно... :roll: Тествано е от други държави и работи :lol:

М/у другото странно ми е как приеха и Румънците... Тия са наистина от кол и въже, така както са тръгнали да вzимат и Молдова и Турция и стана картинката чудна :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Иначе кво zначи ЕУ и zащо Европа ни иска -- 100% не е щото са филнатропи и обичат да помагат :mhihi:, ами zа да ни налагат zакони от горе, zа да могат да вкарат беzпроблемно техните големи корпорации и да налеят на някъде(ако може по-наблиzо) инвестиции не zа друго, ами щото имат много и zастояли пари, които трябва да бъдат zавъртяни иначе идва и при тях инфлация... ама кво ли раzбирам аz с мойта 20годишна глава...

Още нещо -- няма я тая радост от миналата година, и те между другото усетиха, че са се преебали леко, щото се иzхвърлиха миналата година с тия 10 държави и си имат достатъчно проблеми с притока на счупеняци бачкатори :mhihi:, които подбиват паzара на трудна в техните собствени страни. Да се надяваме да ни zабавят до 2008ма, да вкарат малко damage control :lol:, а ако може и до 2009та, така хем по-добре zа нас, хем по-добре zа тях... :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 26 Апр 2005, 14:23

Аз искам в ЕС, не защото ми харесва идеята или се радвам че ще работим и навеждаме за чужд Кеф! И скам в ЕС заради здравната реформа, заради децата от с Гуцал, заради клетите самотни пенсионери... Мога да изреждам още!
Може би ЕС е някаква надежда за тези хора!

Предишна

Назад към Извън Темата