Накъде сме тръгнали?
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Горди мембъри на EU...
жив ташак, ама чак толкова апокалиптично май няма да е, както се опасявате... Баш ташака идва като се приобщиме към най-гроzната валута
Еврото, май 2009та, е тогава ше се усети наистина от всеки как става тесно...
Тествано е от други държави и работи
М/у другото странно ми е как приеха и Румънците... Тия са наистина от кол и въже, така както са тръгнали да вzимат и Молдова и Турция и стана картинката чудна
Иначе кво zначи ЕУ и zащо Европа ни иска -- 100% не е щото са филнатропи и обичат да помагат
, ами zа да ни налагат zакони от горе, zа да могат да вкарат беzпроблемно техните големи корпорации и да налеят на някъде(ако може по-наблиzо) инвестиции не zа друго, ами щото имат много и zастояли пари, които трябва да бъдат zавъртяни иначе идва и при тях инфлация... ама кво ли раzбирам аz с мойта 20годишна глава...
Още нещо -- няма я тая радост от миналата година, и те между другото усетиха, че са се преебали леко, щото се иzхвърлиха миналата година с тия 10 държави и си имат достатъчно проблеми с притока на счупеняци бачкатори
, които подбиват паzара на трудна в техните собствени страни. Да се надяваме да ни zабавят до 2008ма, да вкарат малко damage control
, а ако може и до 2009та, така хем по-добре zа нас, хем по-добре zа тях... 

М/у другото странно ми е как приеха и Румънците... Тия са наистина от кол и въже, така както са тръгнали да вzимат и Молдова и Турция и стана картинката чудна

Иначе кво zначи ЕУ и zащо Европа ни иска -- 100% не е щото са филнатропи и обичат да помагат

Още нещо -- няма я тая радост от миналата година, и те между другото усетиха, че са се преебали леко, щото се иzхвърлиха миналата година с тия 10 държави и си имат достатъчно проблеми с притока на счупеняци бачкатори

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Аз искам в ЕС, не защото ми харесва идеята или се радвам че ще работим и навеждаме за чужд Кеф! И скам в ЕС заради здравната реформа, заради децата от с Гуцал, заради клетите самотни пенсионери... Мога да изреждам още!
Може би ЕС е някаква надежда за тези хора!
Може би ЕС е някаква надежда за тези хора!
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2