Кофти контузия-въпрос
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Re: Кофти контузия-въпрос
bigmurzi написа:за горна баня - по-добре недей, иди при някои от лекарите на футболистите ако можеш по-добре, че поне не са касапи като тия в горна баня .. мен за малко да ме нарежат ей така и после да си вися в гипс 3 месеца преди няколко години .. ако си скъсал, крака трябва да са ти го обездвижили с шина, да ти източат там каквото е имало и отока да спадне .. иди при друг лекар
в пирогов ми усукваха крака и ме караха да го свивам и снимка, и после ми направиха гибсова шина и казаха да слагам яко лед. Не,че съм недоволен даже напротив човека който ми намести крака още на тренировката е детски хирург там и като отидох вече ме чакаха. И доста бързо ми минаха болките а е само 2ри ден, просто ме притеснява тия отоци около коляното нито са сини нито червени просто са подути и не спадат много бързо. Ще си направа ЯМР веднага.
Благодаря,за отговорите още веднъж
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
ще се оправиш... но ще те боли цял живот... и винаги като го натовариш повече ще ти напомня за себе си и ще имаш едно на ум. да не говориме че шанса за рецидив е голям.
свиквай от сега с мисълта и куцук, куцук.. напред и нагоре
свиквай от сега с мисълта и куцук, куцук.. напред и нагоре

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Мен ме пипна проф. Шойлев...бог да го прости. Когато ми каза диагнозата го попитахме дали е нужно да идем на ЯМР. Тогава той каза, че ЯМР в случая е само хвърляне на пари, и че всичко е "тука" сочейки главата си.
Поклон пред паметта му. Иначе операциите ги правеше д.р. Хубенов.
И както каза alx отвреме навреме се усеща, че си опериран.

И както каза alx отвреме навреме се усеща, че си опериран.
BMW_RIDER написа:bigmurzi написа:за горна баня - по-добре недей, иди при някои от лекарите на футболистите ако можеш по-добре, че поне не са касапи като тия в горна баня .. мен за малко да ме нарежат ей така и после да си вися в гипс 3 месеца преди няколко години .. ако си скъсал, крака трябва да са ти го обездвижили с шина, да ти източат там каквото е имало и отока да спадне .. иди при друг лекар
в пирогов ми усукваха крака и ме караха да го свивам и снимка, и после ми направиха гибсова шина и казаха да слагам яко лед. Не,че съм недоволен даже напротив човека който ми намести крака още на тренировката е детски хирург там и като отидох вече ме чакаха. И доста бързо ми минаха болките а е само 2ри ден, просто ме притеснява тия отоци около коляното нито са сини нито червени просто са подути и не спадат много бързо. Ще си направа ЯМР веднага.
само правете разлика с разтегнати разкъсани и скъсани връзки ,
че незнам как го виждате 2 г . да си пич със скъсани кръстни връзки
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Ако нямаш нищо скъсано, осукано и разместено, въпреки отока леко раздвижвай ставата. Усетиш ли болка в някое положение- спираш. Почиваш си и после пак, докато започнеш да движиш коляното свободно. Не бързай, защото това може да ти отнеме месеци и дотогава- никакви сериозни натоварвания на ставата. Все пак коляното е твое и ще ти трябва още доста време
Движение му е майката и търпение му е бащата!

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
Колега, колкото и да ти желаем доброто - мисля, че всички изказали сме се тук сме просто кибици (или лаици иначе казано)
Ние можем да ти дадем кураж, но не можем да ти решим проблема от разстояние (че и на място да дойдем)
Така че изобщо не ни слушай, ами хващах някой спец лекар и после да имаш повод да се похвалиш

Ние можем да ти дадем кураж, но не можем да ти решим проблема от разстояние (че и на място да дойдем)

Така че изобщо не ни слушай, ами хващах някой спец лекар и после да имаш повод да се похвалиш

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
00Cool написа:BMW_RIDER написа:bigmurzi написа:за горна баня - по-добре недей, иди при някои от лекарите на футболистите ако можеш по-добре, че поне не са касапи като тия в горна баня .. мен за малко да ме нарежат ей така и после да си вися в гипс 3 месеца преди няколко години .. ако си скъсал, крака трябва да са ти го обездвижили с шина, да ти източат там каквото е имало и отока да спадне .. иди при друг лекар
Ей така колега може... Но чувстваш нестабилност в колянната става... Бях написа че дори имах срастване на единия менискус... Така че без дори да усещаш болка после пак може да ти е така кракът...
Иначе за д-р Шойлев съм чувал че правел операциите по стария метод... Тоест отваря се изцяло коляното... А не безкръвно както сега го правят... Не твърдя нищо просто така съм чувал... Тогава рехабилитацията е мнооогооо по-тегава....
А иначе колега би ли казал нещо ? Като ходи в Пирогов случайно да ти изписаха една наколенка с две шини отстрани? А и мисля че ги продаваха зад самия пирогов като вървиш в локалното на цар Борис? Ако е така кажи защото това е дооостаа опасно ако са ти го предписали тия ....
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
SaSo написа:00Cool написа:BMW_RIDER написа:bigmurzi написа:за горна баня - по-добре недей, иди при някои от лекарите на футболистите ако можеш по-добре, че поне не са касапи като тия в горна баня .. мен за малко да ме нарежат ей така и после да си вися в гипс 3 месеца преди няколко години .. ако си скъсал, крака трябва да са ти го обездвижили с шина, да ти източат там каквото е имало и отока да спадне .. иди при друг лекар
Ей така колега може... Но чувстваш нестабилност в колянната става... Бях написа че дори имах срастване на единия менискус... Така че без дори да усещаш болка после пак може да ти е така кракът...
Иначе за д-р Шойлев съм чувал че правел операциите по стария метод... Тоест отваря се изцяло коляното... А не безкръвно както сега го правят... Не твърдя нищо просто така съм чувал... Тогава рехабилитацията е мнооогооо по-тегава....
А иначе колега би ли казал нещо ? Като ходи в Пирогов случайно да ти изписаха една наколенка с две шини отстрани? А и мисля че ги продаваха зад самия пирогов като вървиш в локалното на цар Борис? Ако е така кажи защото това е дооостаа опасно ако са ти го предписали тия ....
Така, днес бях на контролен преглед, беше поразминал отока и се разминах с пункцията

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
BMW_RIDER написа:SaSo написа:00Cool написа:BMW_RIDER написа:bigmurzi написа:за горна баня - по-добре недей, иди при някои от лекарите на футболистите ако можеш по-добре, че поне не са касапи като тия в горна баня .. мен за малко да ме нарежат ей така и после да си вися в гипс 3 месеца преди няколко години .. ако си скъсал, крака трябва да са ти го обездвижили с шина, да ти източат там каквото е имало и отока да спадне .. иди при друг лекар
Така, днес бях на контролен преглед, беше поразминал отока и се разминах с пункциятаЯМР ми казаха да направа чак като спадне коляното напълно, така и ще направа. Колегата обаче ме притесни с наколенкта щото точно такава ми казаха да си взема и си зех. Но така или иначе мисля поне още седмица да не стъпвам на крака, така ,че това ще го ползвам да се къпа по лесно просто. После ЯМР и да се надяваме ,че е малкия дявол и няма да е толкова далече деня в който пак ще тренирам.
Колега не ползвай тази наколенка!!! Абсолютно противопоказна е!!! Отслабва ти още повече коляното... Аз преди операцията задати такава глупост имах точно 2см разлика в диаметъра на двата крака... След операцията още 4см и в общи линии 6см... Познай после как се връща в нормалното състояние на крака! Тия от Пирогов са комби с тия от магазинчето и винаги го препоръчват... Супер простотия! Ако искаш пиши ми едно ЛС да ти кажа какво да направиш, зада си сигурен че си добри ръце... Не си прави експерименти с това нещо щото после ще те е яд...
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2