Фалшиви винетки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Фалшиви винетки

Мнение от Е.Димитров » 31 Яну 2010, 14:44

ivan1590 написа:Основния проблем с фалшивите винетки е, че наистина ще се наливат пари в престъпността, както отбеляза колега по горе, затова аз лично ще си купя от държавата.

Аз също ще купя от някоя бензиностанция оригинална,тя държавата не продава,факт е обаче че тея 67 лева,колко отиват за отпечатване в някоя часна фирма,колко отива в банката на ББ,колко после на разпостранителите и за държавата май нек'ви 10 лева накрая,също така за път се взимат от горивото %,от гражданската % и от данъците %
но да не се излагаме за 67 лева,не защото престъпниците ще станат по-богати,то и другите ще станат по-богати,ама не си заслужава да се лъже на дребно

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 31 Яну 2010, 14:47

Искам и аз менте кириз винетка, то аз така или инак моята е подвижна та да си имзам подвижна фалшива :D

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 31 Яну 2010, 14:55

ще проверя с UV-лампа една фалшива и една оригинална за разлики.
А иначе по въпроса за винетки и данъци на автомобили,отдавна можешеда се открие топлата вода в БГ по подобие на много страни в Европа където няма нито винетки нито такси--чисто и просто още няколко стотинки да се добавят към акциза на горивото за всеки литър.Така колкото повече караш или ти е по-мощна колата,толкова повече акциз плащаш,но поне реално изразен като време и пробег на ползване на автомобила.Имасемейства с няколко автомобила,с товарен,с кабриолет или просто някакъв тип автомобил който се ползва сезонно,защо за него да се заплаща пълен данък или винетка???

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 31 Яну 2010, 14:56

като искате подвижна, не я залепяте. изрязвате по контура на винетката ,както си е с найлончето,после малко крем,вазелин и седи на стъклото :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 31 Яну 2010, 14:57

Е.Димитров написа:
ivan1590 написа:Основния проблем с фалшивите винетки е, че наистина ще се наливат пари в престъпността, както отбеляза колега по горе, затова аз лично ще си купя от държавата.

Аз също ще купя от някоя бензиностанция оригинална,тя държавата не продава,факт е обаче че тея 67 лева,колко отиват за отпечатване в някоя часна фирма,колко отива в банката на ББ,колко после на разпостранителите и за държавата май нек'ви 10 лева накрая,също така за път се взимат от горивото %,от гражданската % и от данъците %
но да не се излагаме за 67 лева,не защото престъпниците ще станат по-богати,то и другите ще станат по-богати,ама не си заслужава да се лъже на дребно

Определено е адски дразнещо държавата да те лъже, по скоро краде на едро, както и прави :mhihi: , но все пак не всички форми на протест са приемливи, защото в една или друга степен накрая всичко се обръща срещу нас.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 31 Яну 2010, 15:40

ей големи сте тарикати. халал да ви е като забогатеете с 42 лв.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 31 Яну 2010, 15:47

За 40-50лв да стоя на тръни,не мерси!
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 31 Яну 2010, 15:52

Doberman_vas написа:ей големи сте тарикати. халал да ви е като забогатеете с 42 лв.

:bowdown:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 31 Яну 2010, 16:06

jordanpar написа:ще проверя с UV-лампа една фалшива и една оригинална за разлики.
А иначе по въпроса за винетки и данъци на автомобили,отдавна можешеда се открие топлата вода в БГ по подобие на много страни в Европа където няма нито винетки нито такси--чисто и просто още няколко стотинки да се добавят към акциза на горивото за всеки литър.Така колкото повече караш или ти е по-мощна колата,толкова повече акциз плащаш,но поне реално изразен като време и пробег на ползване на автомобила.Имасемейства с няколко автомобила,с товарен,с кабриолет или просто някакъв тип автомобил който се ползва сезонно,защо за него да се заплаща пълен данък или винетка???
:yes: :yes: и по-малко транзакционни разходи...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 31 Яну 2010, 16:09

Ами ако си купувам бензина за косачката, кросарката, атв-то, самолетчето, джета, дърворезачката, нафта за печката, да си чистя разни неща, ...... ще ми го дават ли на по-малка цена бензина след като няма да се ползва за нещо дето ще се движи по пътя ?
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 31 Яну 2010, 16:16

Sharo написа:Ами ако си купувам бензина за косачката, кросарката, атв-то, самолетчето, джета, дърворезачката, нафта за печката, да си чистя разни неща, ...... ще ми го дават ли на по-малка цена бензина след като няма да се ползва за нещо дето ще се движи по пътя ?
затова си има горива,освободени от акциз и с друг цвят...-е ,за самолетчето специално не вервам да те бутне акцизчето или да сипваш В-пала.. :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 31 Яну 2010, 16:19

Bogat-Beden написа:
Sharo написа:Ами ако си купувам бензина за косачката, кросарката, атв-то, самолетчето, джета, дърворезачката, нафта за печката, да си чистя разни неща, ...... ще ми го дават ли на по-малка цена бензина след като няма да се ползва за нещо дето ще се движи по пътя ?
затова си има горива,освободени от акциз и с друг цвят...-е ,за самолетчето специално не вервам да те бутне акцизчето или да сипваш В-пала.. :mhihi:

a какво ми пречи да сипвам от тоя бензин в колата ?
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 31 Яну 2010, 16:25

Sharo написа:
Bogat-Beden написа:

Вероятно, това че се продава по 1 литър :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 31 Яну 2010, 16:28

///peter написа:
Sharo написа:
Bogat-Beden написа:

Вероятно, това че се продава по 1 литър :D

и ако си купувам за джета дето харчи 40 на час или лодката дето резарвоара ти е 100л + кво прайм

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 31 Яну 2010, 16:32

Ще има на съответните места от къде да зареждаш.
Но винаги ще се появят тарикати които да продават от този, да мешат и тн...
За тва горивото с акциз - пък ти ако искаш сипвай. :D

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата