Фалшиви винетки
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Фалшиви винетки
ivan1590 написа:Основния проблем с фалшивите винетки е, че наистина ще се наливат пари в престъпността, както отбеляза колега по горе, затова аз лично ще си купя от държавата.
Аз също ще купя от някоя бензиностанция оригинална,тя държавата не продава,факт е обаче че тея 67 лева,колко отиват за отпечатване в някоя часна фирма,колко отива в банката на ББ,колко после на разпостранителите и за държавата май нек'ви 10 лева накрая,също така за път се взимат от горивото %,от гражданската % и от данъците %
но да не се излагаме за 67 лева,не защото престъпниците ще станат по-богати,то и другите ще станат по-богати,ама не си заслужава да се лъже на дребно
Искам и аз менте кириз винетка, то аз така или инак моята е подвижна та да си имзам подвижна фалшива 

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
ще проверя с UV-лампа една фалшива и една оригинална за разлики.
А иначе по въпроса за винетки и данъци на автомобили,отдавна можешеда се открие топлата вода в БГ по подобие на много страни в Европа където няма нито винетки нито такси--чисто и просто още няколко стотинки да се добавят към акциза на горивото за всеки литър.Така колкото повече караш или ти е по-мощна колата,толкова повече акциз плащаш,но поне реално изразен като време и пробег на ползване на автомобила.Имасемейства с няколко автомобила,с товарен,с кабриолет или просто някакъв тип автомобил който се ползва сезонно,защо за него да се заплаща пълен данък или винетка???
А иначе по въпроса за винетки и данъци на автомобили,отдавна можешеда се открие топлата вода в БГ по подобие на много страни в Европа където няма нито винетки нито такси--чисто и просто още няколко стотинки да се добавят към акциза на горивото за всеки литър.Така колкото повече караш или ти е по-мощна колата,толкова повече акциз плащаш,но поне реално изразен като време и пробег на ползване на автомобила.Имасемейства с няколко автомобила,с товарен,с кабриолет или просто някакъв тип автомобил който се ползва сезонно,защо за него да се заплаща пълен данък или винетка???
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
като искате подвижна, не я залепяте. изрязвате по контура на винетката ,както си е с найлончето,после малко крем,вазелин и седи на стъклото 

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Е.Димитров написа:ivan1590 написа:Основния проблем с фалшивите винетки е, че наистина ще се наливат пари в престъпността, както отбеляза колега по горе, затова аз лично ще си купя от държавата.
Аз също ще купя от някоя бензиностанция оригинална,тя държавата не продава,факт е обаче че тея 67 лева,колко отиват за отпечатване в някоя часна фирма,колко отива в банката на ББ,колко после на разпостранителите и за държавата май нек'ви 10 лева накрая,също така за път се взимат от горивото %,от гражданската % и от данъците %
но да не се излагаме за 67 лева,не защото престъпниците ще станат по-богати,то и другите ще станат по-богати,ама не си заслужава да се лъже на дребно
Определено е адски дразнещо държавата да те лъже, по скоро краде на едро, както и прави

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
ей големи сте тарикати. халал да ви е като забогатеете с 42 лв.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Doberman_vas написа:ей големи сте тарикати. халал да ви е като забогатеете с 42 лв.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
jordanpar написа:ще проверя с UV-лампа една фалшива и една оригинална за разлики.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Ами ако си купувам бензина за косачката, кросарката, атв-то, самолетчето, джета, дърворезачката, нафта за печката, да си чистя разни неща, ...... ще ми го дават ли на по-малка цена бензина след като няма да се ползва за нещо дето ще се движи по пътя ?
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
затова си има горива,освободени от акциз и с друг цвят...-е ,за самолетчето специално не вервам да те бутне акцизчето или да сипваш В-пала..Sharo написа:Ами ако си купувам бензина за косачката, кросарката, атв-то, самолетчето, джета, дърворезачката, нафта за печката, да си чистя разни неща, ...... ще ми го дават ли на по-малка цена бензина след като няма да се ползва за нещо дето ще се движи по пътя ?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Sharo
- старши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:затова си има горива,освободени от акциз и с друг цвят...-е ,за самолетчето специално не вервам да те бутне акцизчето или да сипваш В-пала..Sharo написа:Ами ако си купувам бензина за косачката, кросарката, атв-то, самолетчето, джета, дърворезачката, нафта за печката, да си чистя разни неща, ...... ще ми го дават ли на по-малка цена бензина след като няма да се ползва за нещо дето ще се движи по пътя ?
a какво ми пречи да сипвам от тоя бензин в колата ?
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Sharo написа:Bogat-Beden написа:затова си има горива,освободени от акциз и с друг цвят...-е ,за самолетчето специално не вервам да те бутне акцизчето или да сипваш В-пала..Sharo написа:Ами ако си купувам бензина за косачката, кросарката, атв-то, самолетчето, джета, дърворезачката, нафта за печката, да си чистя разни неща, ...... ще ми го дават ли на по-малка цена бензина след като няма да се ползва за нещо дето ще се движи по пътя ?
Вероятно, това че се продава по 1 литър

- Sharo
- старши ентусиаст
-
///peter написа:Sharo написа:Bogat-Beden написа:затова си има горива,освободени от акциз и с друг цвят...-е ,за самолетчето специално не вервам да те бутне акцизчето или да сипваш В-пала..Sharo написа:Ами ако си купувам бензина за косачката, кросарката, атв-то, самолетчето, джета, дърворезачката, нафта за печката, да си чистя разни неща, ...... ще ми го дават ли на по-малка цена бензина след като няма да се ползва за нещо дето ще се движи по пътя ?
Вероятно, това че се продава по 1 литър
и ако си купувам за джета дето харчи 40 на час или лодката дето резарвоара ти е 100л + кво прайм
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ще има на съответните места от къде да зареждаш.
Но винаги ще се появят тарикати които да продават от този, да мешат и тн...
За тва горивото с акциз - пък ти ако искаш сипвай.
Но винаги ще се появят тарикати които да продават от този, да мешат и тн...
За тва горивото с акциз - пък ти ако искаш сипвай.

62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5