Бихте ли се възползвали от подобна услуга?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Бихте ли се възползвали от подобна услуга?
На тойотата гумите (зимните,не съм ги сменявал още защото не я карам) са именно в подобен сервиз за гуми
Mollov]...[/quote]
Темата няма за цел реклама, просто проучване. Няма да се превърне в реклама, за което гарантирам![]()
[quote="Huku написа:...

Попринцип целта на темата е да покаже дали има интерес към дадената услуга, не какви са минусите и плюсовете й. Дали това би ви било удобно и дали бихте се възползвали при благоприятни условия (като цена, качество на обслужване, отношение и т.н.).
Ясно е, че всеки тръгва с тази нагласа, тук сме в България, сега ще ме прецакат, ще ми сложат други гуми и т.н., но всичко това според мен трябва да се промени с времето. Ако някога, реша да предлагам някаква услуга, то тя няма да бъде примерно както в този случай едно сменяне и складиране на гумите, ами по-скоро позитивно изживяване, но не само на физическо ниво, което е свързано с развъртане на болтовете сменяне на джантите и затягане наново. Рано или късно хора, мислещи по-глобално, които не гледат съотношението време/печалба, или иначе казано за колко месеца мога да достигна такава печалба, ами хора, които искат да предложат нещо, което с времето да стане нарицателно едва ли не, хора мислещи по-глобално и гледащи на нещата в перспектива, а не от днес за утре.
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Факт е обаче, че и този глобалномислещия като го прее*ат после става малко параноиден, а и този дето се пази отвсякъде пак се намери някой да го прецака... но да не гледаме толкова негативно наистина...
По темата: аз не бих, защото имам гараж и си ги пазя там, съгласно изискванията за съхранение... а и още първата есен с колата, когато купувах зимните гуми си взех железни джанти (втора ръка разбира се, но след тест при гумаджия) и съм спестил доста пари от гумаджиите след това... ако се наложи само баланс и това е...
Гледам колега от Перник си - и тук предлагат тази услуга и мисля беше около 35лв за сезон - ако нямах къде да ги оставя гумите поради липса на пространство бих ги оставил при гумаджиите - познавам ги, само там ходя, доволен съм и им имам доверие до някаква степен (обаче чираците, които вземат за монтаж/демонтаж на колата са некадърни - на Фиат-а не давам да пипат тасовете, че ми счупиха щипката на единия, а на БМВ-то дори сам си свалям гумата от колата и им я давам да я работят, че "само крик от БМВ може да вдига такова
"... и както колегата бе писал - вися им на главата)... ако те интересува на ЛС ще ти кажа за кои става дума...
А да си дам колата на непознат да ми я кара по улиците както той желае без мен... няма как да се получи... виж на приятел я давам и дори на ремонт/реглаж я кара докато съм зает или си върши работа...
По темата: аз не бих, защото имам гараж и си ги пазя там, съгласно изискванията за съхранение... а и още първата есен с колата, когато купувах зимните гуми си взех железни джанти (втора ръка разбира се, но след тест при гумаджия) и съм спестил доста пари от гумаджиите след това... ако се наложи само баланс и това е...
Гледам колега от Перник си - и тук предлагат тази услуга и мисля беше около 35лв за сезон - ако нямах къде да ги оставя гумите поради липса на пространство бих ги оставил при гумаджиите - познавам ги, само там ходя, доволен съм и им имам доверие до някаква степен (обаче чираците, които вземат за монтаж/демонтаж на колата са некадърни - на Фиат-а не давам да пипат тасовете, че ми счупиха щипката на единия, а на БМВ-то дори сам си свалям гумата от колата и им я давам да я работят, че "само крик от БМВ може да вдига такова

А да си дам колата на непознат да ми я кара по улиците както той желае без мен... няма как да се получи... виж на приятел я давам и дори на ремонт/реглаж я кара докато съм зает или си върши работа...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Само не разбрах...защо мнението ми бе изтрито 

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
iceblast написа:Mollov]...[/quote]
Темата няма за цел реклама, просто проучване. Няма да се превърне в реклама, за което гарантирам![]()
[quote="Huku написа:...
![]()
Попринцип целта на темата е да покаже дали има интерес към дадената услуга, не какви са минусите и плюсовете й. Дали това би ви било удобно и дали бихте се възползвали при благоприятни условия (като цена, качество на обслужване, отношение и т.н.).
Ясно е, че всеки тръгва с тази нагласа, тук сме в България, сега ще ме прецакат, ще ми сложат други гуми и т.н., но всичко това според мен трябва да се промени с времето. Ако някога, реша да предлагам някаква услуга, то тя няма да бъде примерно както в този случай едно сменяне и складиране на гумите, ами по-скоро позитивно изживяване, но не само на физическо ниво, което е свързано с развъртане на болтовете сменяне на джантите и затягане наново. Рано или късно хора, мислещи по-глобално, които не гледат съотношението време/печалба, или иначе казано за колко месеца мога да достигна такава печалба, ами хора, които искат да предложат нещо, което с времето да стане нарицателно едва ли не, хора мислещи по-глобално и гледащи на нещата в перспектива, а не от днес за утре.
Хахахха пич ,то е ясно че си правиш проучване за нов бизнес - дали ще има интерес или не.Само да те светна нещо : Объркал си реиса пич

1-во заради всичките неща които ти изброиха колегите по горе
2-ро което не го видях никъде засегнато но е НАИ-СЪЩЕСТВЕНОТО В ТОЗИ ФОРУМ - НИКОИ ама НИКОИ НЯМА ДА СИ ДАДЕ КОЛАТА да му я кара някъв бездарен гумаджия до незнаино къде(може би Перник) и незнаино как, за да му смени гумите и същевремемнно да и скъса задника и да и липсват половината пласмаси от долу(щото половината са на 4 пръста от земята)

Аз лично не си давам колата никои да ми я пипне с пръст в мое отсъствие ,камо ли някои да се качи да я кара

Пусни си анкетка в некои друг форум ,за да са по реални резултатите.
Заеби ни нас тука сме доста изтрещели и не можеж да придобиеш РЕАЛНА преценка за бизнеса които си замислил

ПС Пусни в Мерцедес,там може да се закачат повечко народ

Успех

- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Харесвам идеята-добра е,практична е.
Но,много тома-невернисъм станал бе
Но,много тома-невернисъм станал бе

Еми аз не бих си оставил нищо на някой непознат, нито да ми прави колата нито гуми да ми слага нито да ми зарежда гориво без мой надзор.Какво остава да си оставя гумите на някой. А да дам колата на някой
. Точно па БМВ макари и евтино и не вървящо, мечтата на полвината келеши е да се качат в такова и да му спукат задника.
Но ако е някой познат или поне познат на познат и препоръчан, и нямах къде да ги държа може би бих се възползвал.
По скоро биха се възползвали хора които не се интересуват толкова от колите си. Имат ги само като средство за придвижване и толкоз. Поне аз така си мисля де.

Но ако е някой познат или поне познат на познат и препоръчан, и нямах къде да ги държа може би бих се възползвал.
По скоро биха се възползвали хора които не се интересуват толкова от колите си. Имат ги само като средство за придвижване и толкоз. Поне аз така си мисля де.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2