Проходим джип
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Re: Проходим джип
Имам един Нисан Терано 2.7 турбодизела дето точно в бюджета ти влиза! Ако си заинтересован ЛС? 

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
за тия пари един галопер къса база, 10-12 годишен, пък и клима, ел-мел си има
мотора е чук, 2,5 тди, а колата общо-взето си е по-по-старото паджеро
демек - кораво парче желязо
не се занимавай с десни волани, ташак си е, няма да го караш само по сокаците и да го зарязваш насред гората

не се занимавай с десни волани, ташак си е, няма да го караш само по сокаците и да го зарязваш насред гората
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
blackgod написа:Нисан Патрол къса база или Терано.

....или защо не "английско Паджеро"(както каза колегата BMWPetar)-ще се вместиш в тези пари!?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- Кара: с натегнат шпер
- Мечтае да кара: ///M3 E36
ka1ZeR написа:Здравейте, колеги! Търся си проходим джип за оф-роуд и за лов, но да не бъде много скъп - до 5000 лева. Та колебая се между Лада Нива, Сузуки Самурай, Газ или Уаз. Бихте ли ми казала кой от тези е най-добър и ако има други по-проходми за тези пари ми препоръчайте.
Колкото по-голям и проходим е един джип толкова по навътре влиза трактора да го дърпа

Шега разбира се

oxam написа:аз съм пристрастен....тойота хайлукс сърф 3.0 турбо дизел. за тези пари си намираш доста читав от англия и с малко късмет вече може да е подготвен - 2 до 4 инча лифт, 33х11.5 гуми и т.н. вярвай ми много проходимо чудовище и с лифт има голям просвет. не се чупи и ъпгрейд части има като за световно (пълен комплетк окачванне с 6 инча лифт е 700 долара ново + 150 доставка)
не случайно е предпочитания избор на талибаните
Не съм много съгласен с теб относно с проходимостта.Като цяло хайлукса е страшен катър,но това се отнася за мъкнене на товари и здравина на колата.Имам преки наблюдения върху този модел,имахме от стария хайлукс и 10 години бащата го счупи от каране и мъкнене,преди нова година взе новия но с двигател 2.5 4Х4,то да го пита чавек защо му е нова кола на 65 годишен човек

ПП Я дай някакъв линк на това окачване ,че ми стана интересно.Цената е доста сносна.

Имам едно предложение за теб, но е по-скъпо.
http://forum.offroad-bulgaria.com/showt ... hp?t=81010
http://forum.offroad-bulgaria.com/showt ... hp?t=81010

- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
не съм много наясно , ама все си мисля, 4е ако става въпрос само за блъскане по чукарите, най добре е УАЗ, верно е че слабъчък, пък харчи( що никога го няма обратното), ама по чукарите няма да се състезава6, пък седи вариянта за АГУ. а далеч не се чупи толкоз много както ладата, и е супер непретенциозен- все пак е военна ма6ина. ако много седне6 да се задълбава6 има вариант за трансплантиране дизелов мотор от МБ, ставало много добре, ама едва ли щи се занимава.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Земи нещо с десен волан... Паджеро (2,8 дизел или 3,5 бенз. с повече късмет), Тойота, Нисан Патрол... и къса база, дългата е за други цели...това са джиповете...
Нивата е ташак, не ти трябва изобщо... УАЗа да, ама да е подготвен (ЛИФТ, гуми...)...
Нивата е ташак, не ти трябва изобщо... УАЗа да, ама да е подготвен (ЛИФТ, гуми...)...

- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Ама вие тия десни волани за нищо ги нямате бе ?! Земи си десен волан земи си ...... Ми тоя десния волан за нивата става ок и за града ще стане ама човека ви е казал че е с 5к лв бюджет .... Тоя десен волан нали трябва да се докара от англия - бензин , винетки , магистрални такси , ферибот и тн ..... /или по евтиният вариант автовоз/ нали застраховка трябва да си направи , повечето дърти таралясници тука нямат MOT и TAX , нали после в БГ трябва да се регистрира .... и то кво излиза .... най- добре от БГ да си вземе

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Защо се предпочитат късите бази ?
DanielzZz написа:Защо се предпочитат късите бази ?
По-трудно се ''окантарват'' и са доста по маневрени в гората.
Иначе за 5000-6000 лева можеда се вземе добър Патрул .
Пийте червено вино за да сте здрави,а здравето е нужно,за да се пие ракия!
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
щот на дългите тучове тревата по баирчетата ги гъдилка по корема здраво 

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
Сузики Витара за тия пари е най-проходимото
Даже може да вземе някое понаправено.

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
И аз бих ти препоръчал Нивата ще ти върши отлична работа. Калеко ми продава неговата 3 или 3 100 мисля, че и търсеше ако нещо си заинтересован драскай 

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Уаз 469Б това е истината минавал съм от къде ли не с тази машина лесна за обслужване и евтини части.
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3