Антония подлива вода и на Кристалина

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Антония подлива вода и на Кристалина

Мнение от flame » 02 Фев 2010, 15:28

jordanpar написа:хич не ме топли кой и кога ще става еврокомисар,от това джоба ми няма да стане по-тежък.

Един човек с принципна гражданска позиция, достойна за уважение! :clap:
Един човек, който плюе хората с тежки джобове, но може би няма да има нищо против и неговия да натежее :clap:
Един човек, за който може би гроздето е кисело, но ако се качи на клона няма да има нищо против да го яде :clap:

jordanpar написа:Направете тема защо все повече икономически специалисти се отдръпват от ББ,защо все повече се говори че БВП на наща мила родина е силно сгрешен,защо в БГ всички банки са на печалба и за чия сметка,защо се задава буря,а Дянков лъже че ще вали летен дъждец??????

Верно - що да гледаме от светлата страна на живота, като можем да гледаме от тъмната?!
Що да се радваме на малките неща, които имаме, когато винаги можем да намерим нещо, което да ни ядосва?!
Що чашата да е полупълна, като може да е полупразна?!

jordanpar написа:Хвърляш една година все още топла оборска тор по бившите управляващи.После втората година обясняваш колко трудно било,но все пак има резултати,но те ще бъдат видяни след 800 дни.След това ,тъй като си наясно че нищо по-различно от старите не си направил,хвърляш хляб и зрелища на народа,за да забравят и да не задават съществените въпроси.

:yes: Ми тва си е самата истина за съжаление.
И при това положение най-общо има 3 опции:
1. Ти да се кандидатираш за управник следващият път
2. Да не се кандидатираш, а вовеки веков да се оплакваш от управниците
3. Да се примириш, че навсякъде по света политиците лъжат и крадат и да се радваш на живота

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 02 Фев 2010, 15:53

Абе ти си много странен тип - някой ако не е доволен от управляващите веднага го почваш - или да се кандидатира или да мрънка или друго. Значи ако не съм доволен, но не искам да управлявам трябва да си мълча така ли? Нека всеки си изкаже мнението свободно и да каже от кое не е доволен и кои държавници не му се нравят. Не е задължително да каже как да се оправи държавата или да започне да търси начини да се качи във власта. Аз не виждам лошо човек да се жалва от скапаната държава, щото е истина и би трябвало всички да го видят и разберат и чак тогава може целият народ да се обедини и покаже силата си. А сега повечето гледат през розови очила.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 02 Фев 2010, 16:03

Мордехай написа:Значи ако не съм доволен, но не искам да управлявам трябва да си мълча така ли? Нека всеки си изкаже мнението свободно и да каже от кое не е доволен и кои държавници не му се нравят.

:yes: Това е и моето убеждение - свобода на словото и всеки да каже това, което иска. :D
Някъде да си видял да кажа "Айде стига с ....", "Стига сте се оплаквали от..." или нещо от сорта? ;)
Конкретно в случая изразявам мнение защо СПОРЕД МЕН е нелепо някой нон-стоп да се оплаква - имаш ли против да си изразя мнението? ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 02 Фев 2010, 16:04

Докато плащаме заплатите тия кратуни ще си мрънкаме на воля :mhihi:И е нормално хората да искат резултати от тези, хора, които са им обещали, че ще подобрят живота им.
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 02 Фев 2010, 23:49

абе сърдехме се на оня поляк, дето ни изобрази като турска тоалетна..... ама защо ли??? и щом на западняците им е ясно ква стока сме, кво има за чудене?тука всеки си прави, квото си знае, и никой дума не казва.... краде се нагло, явно, всичко се знае, и пак си траят....
овчаров, масларова, мургина и още стотици като тях вече трябва да гният в панделата.... да, ама не...

най-ме дразнят като почнат да хвърлят прах в очите.... всички много работели, нам кво си, имало резултати, малки пици, големи пици..... бившите изедници и те скачат около ББ, плюейки и надявайки се да лапнат още нещо..... а тоя ББ вече не мога да му гледам мутрата - държи се все едно е вързал на каишка всички и държи всичко под контрол и всичко е 6.... ще се повторят само кофти последиците от бай-тошовото време.... как не се намери един атентатор камикадзе, дето няма за кво и за кого да живее, да ги овършее всички наред и да се гръмне насред парламента, да измрат всички крадливи гадове - само такива са всички управници и чиновници - крадливи лекета, лайнари, дрисльовци, бивши/настоящи комунисти и долни крадливи к**ва..... стрелят, бият, крадат, лъжат, мажат и накрая пак са те отгоре - ей тва е наща държавица

всичко си е по старому - вместо жан/костов/серГЕЙ сега има ББ, вместо орешарски/велчев сега има дянков и т.н. - същите скици с други имена..... всички са един дол дренки, направиха хотели, фирми, фабрики, окрадоха земи, изпотрошиха сума пари на данъкоплатцьите за неща, които дори и няма да разберем.... сегашните хубостници пак тръгнаха с голямата кошница, и се оказа, че е празна - познатият сценарий...... и са нагли - твърдят, че всико се подобрява.....и другите са нагли - сергейчо скача като ощипана мома и всеки ден ръси нови бисер - днес последния - 'имали МИСИЯ да спасят държавата и знаел пътя за оправията на страна' ..... да та еба в съсела грозен нагъл, направо ми се смее и реве като се замисля колко са нагли с всичкото си..... то не бяха педала янев, серго, болен сидеров и свитата му псевдомутри и биячи, то не бяха соколи рязани..... вече не им помня и бройката, но майка България вече е такава к**ва, че дори не помни що народ я е наебал..... и то без да си платят

едно се моля - дано има Господ, да им се върне триж по-страшно един ден, дето ебават майката на всичко.......
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 03 Фев 2010, 0:11

аз за сега съм доволен
поне около мен корупцията намаля в пъти, ще видим какво ще стане по-нататък
а за да станеш вицепрезидент на Световната банка мисля че е нужно да си се справил с много по-тежки противници от Антония Първанова, така че нека си подлива щом и е кеф :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 03 Фев 2010, 7:18

Вицепрезидент и корпоративен секретар-което ми звучи като някаква измислена длъжност :conf:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 03 Фев 2010, 8:36

Механджията написа:...

:clap:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 03 Фев 2010, 10:39

flame написа:
Мордехай написа:Значи ако не съм доволен, но не искам да управлявам трябва да си мълча така ли? Нека всеки си изкаже мнението свободно и да каже от кое не е доволен и кои държавници не му се нравят.

:yes: Това е и моето убеждение - свобода на словото и всеки да каже това, което иска. :D
Някъде да си видял да кажа "Айде стига с ....", "Стига сте се оплаквали от..." или нещо от сорта? ;)
Конкретно в случая изразявам мнение защо СПОРЕД МЕН е нелепо някой нон-стоп да се оплаква - имаш ли против да си изразя мнението? ;)

Да бе пич, лошо няма, но имам чувството че по въпросите които те интересуват има две мнения, едното е твоето, другото е грешно (според теб). Банално е вече във всеки втори твой пост да се чете как всичко е ОК, но видиш ли ти хората само мрънкат без да полагат "нужните" усилия и проблема дефакто си е техен?! И много ми е интересно ти като не "мрънкаш", а си трайкаш, какво реално погледнато постигаш или по-скоро кучето си лае, кервана си върви... :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 03 Фев 2010, 11:07

Projektzwo написа:Да бе пич, лошо няма, но имам чувството че по въпросите които те интересуват има две мнения, едното е твоето, другото е грешно (според теб). Банално е вече във всеки втори твой пост да се чете как всичко е ОК, но видиш ли ти хората само мрънкат без да полагат "нужните" усилия и проблема дефакто си е техен?! И много ми е интересно ти като не "мрънкаш", а си трайкаш, какво реално погледнато постигаш или по-скоро кучето си лае, кервана си върви... :dunno:

Човече, да не мислиш, че аз нямам проблеми? Да не мислиш, че не съм имал трудности? Имал съм - и сега имам. Няма човек на тази земя без проблеми. ;)
И да ти кажа опитвал съм с оплакване и мрънкане - не става - точно както ти го каза, кучетата си лаят, а кереванът си върви :yes:
Опитвам се да убедя и другите колеги да гледат по-позитивно на нещата - но не ги задължавам по никакъв начин! :nono:

"Всичко е ОК" - няма такъв филм ;) Има и хубави неща, има и лоши. Чашата никога не е пълна догоре или изпита до дъно. ;)
И според мен е по-добре да е полупълна, отколкото полупразна. По-добре да се гледат хубавите неща, отколкото лошите (а такива винаги ще се намерят) ;)

ПС Подливането на вода е от "лошите" неща за мен - за да не се отклоняваме от темата ;)

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 03 Фев 2010, 11:21

flame написа:ПС Подливането на вода е от "лошите" неща за мен - за да не се отклоняваме от темата ;)

Добре знаеш, че "монетата" има две страни, сега в конкретния случай да речем, че повечко са минусите, но може пък и да има резон действията на Първанова.
Принципно и аз се радвам на малките неща, във всяка една ситуация гледам да си извличам нужните ми "плюсове", но не винаги това е достатъчно, когато сивото ежедневие те притиска постоянно и мисълта за финансово благоденствие прерастне във фиксидея...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 03 Фев 2010, 15:26

В момента върви прослушването на живо: http://www.europarl.europa.eu/hearings/default.htm
Достатъчно е да гледате 5 мин за да видите огромната разлика която има между Желева и настоящият кандидат. За мен въпроса защо изобщо човек като Желева беше на позиция министър на МВнР ( :!: ) и кандидат за тази важна Европейска институция си остава отворен. И също така колко още такива министри и политически "експерти" има в това правителство. Боко си го знаем вече колко е зле, но съм убеден че има и други такива, дето не са на мястото си но просто им се осигурява необходимият комфорт (за който flame намеква, че е необходим на всеки политик :) ).
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 03 Фев 2010, 19:19

36436
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 03 Фев 2010, 20:46

saleen написа:Вицепрезидент и корпоративен секретар-което ми звучи като някаква измислена длъжност :conf:

и аз мисля така, то и световната банка е някаква измислена - все пак само 180 държави участват в нея :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Фев 2010, 20:55

световната банка мисля, че може да се сравни по разхищение, безполезност, приповдигнат патос и умение да разсмива с безпомощността си само с оон-ето...

по темата - кристалина звучи, изглежда и тежи доста по-добре от предшественицата си.

проблема е- колко още такива недомислици/обекти за (международна) излагация има в управленското ядро на бойко?
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата