Какво ви е мнението за смъртното наказание?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Какво ви е мнението за смъртното наказание?

Мнение от alx » 08 Фев 2010, 23:29

все едно е.

ако нещо се случи на някои от скъпите хора около мене и виновника е за смъртно наказание- все едно е какво мисли държавата по въпроса. моето мнение е меродавното. и възможностите ми- реалните.

за другите хора около мене - не гледам в чуждата паница. да се оправят.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 08 Фев 2010, 23:32

За мен не трябва да има затвор, за мен най правилното решение за всички престъпници е да се обособи един резерват, в който да бъде отцепен от света, да пуснат хората сред природата и да не могат да излезнат от тоя резерват. Да се научат да живеят като пещерняци и да оцеляват сред природата. Абсолютен сървайвър - който не намери да яде - гние. Кои сме ние че да трепем някой зарди негова постъпка? Щом не е сългласен с ритъма на живот който предлага 21 век, нека се върне в 10 век пр.н.е, да кладе съчки и да яде малини цял ден, да му влезне мозъка в главата. А най доброто нещо е прочистването на паметта. Влиза в стаята убиец и излиза чист като бебе. Има много по съвременни начини от затвора и смъртното наказание.
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 08 Фев 2010, 23:37

LizarD написа:За мен не трябва да има затвор, за мен най правилното решение за всички престъпници е да се обособи един резерват, в който да бъде отцепен от света, да пуснат хората сред природата и да не могат да излезнат от тоя резерват. Да се научат да живеят като пещерняци и да оцеляват сред природата. Абсолютен сървайвър - който не намери да яде - гние. Кои сме ние че да трепем някой зарди негова постъпка? Щом не е сългласен с ритъма на живот който предлага 21 век, нека се върне в 10 век пр.н.е, да кладе съчки и да яде малини цял ден, да му влезне мозъка в главата. А най доброто нещо е прочистването на паметта. Влиза в стаята убиец и излиза чист като бебе. Има много по съвременни начини от затвора и смъртното наказание.

А дали е нужно/заслужено използването на тези съвременни начини за такъф тип хора ?

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 08 Фев 2010, 23:41

bozukov_g написа:Абе и полицаите са ни едни медузи дето са пълен смех, но и докато се чуваше думата Белене престъпниците бая се замисляха кви ги вършат щото бая гладни гусита имало там

И са кво,да върнем белене :mhihi: Докато в МВР се назначава само с връзки и наследствено ще сме на това положение.Завършваш школата и после това ти е обучението до пенсия.А,щях да пропусна 8-те патрона на година. :mhihi: Много по лесно е,особено в малките населени места,да си драпаш макарите по цял ден и да се оглеждаш от къде да измуфтиш някой лев или почерпка.Па тва тактика при задържане ,боравене с оръжие и помошни средства за какво ти е.Те и бронежилетките са за това,да си стоят на задната седалка или в багажника,не ,че при тоя случай щеше да му помогне.
Лека му пръст на човека.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 09 Фев 2010, 0:40

Народен съд и това е - масовки на стадионите! :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Без страх, без спирачка!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 09 Фев 2010, 1:05

Наистина първо да оправят правосъдната система и след това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се въведе, но да не е някакво хуманно с инжекции и т.н. Електрически стол му е майката, да се насират преди да умрат. :ranting:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Съветски зърнокомбайн
Мечтае да кара: ///М3 E36
Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....

Мнение от BMWPetio » 09 Фев 2010, 1:18

barabqga написа:доживотна присъда или смъртна присъда ей тва се питам аз кое е по брутално наказание за изродите :paranoid:
смъртното наказание би следвало да е по хуманно , защото при доживотна до края нямаш свобода... , а иначе кво трепят те и не се мъчиш ... демек по-малко щи е гадно :dunno: кое е по суровото наказание , ако се стремим към най строги мерки

Доживотна е хубаво но при смяна на правителството могат да получат амнистия и да ги освободят.Но и смъртна присъда не е решение.По-скоро трябва да се оправи съдебната система и някой друг закон.Твърдо против поради една прословута фраза " за милиони няма закони , за кокошка няма прошка"
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 320i coupe

Мнение от Simmargal » 09 Фев 2010, 1:44

Плътно ЗА!!! В тази държава трябва да се създаде някакъв респект! То изобщо това държава ли е? Еми то няма една читава институция! Нито образованието-образование, нито правосъдието-правосъдие, нито полицията-полиция. И то не бандитите са за разстрел, а съдийте и като цяло, цялата ни правосъдна система! (никой да не се засяга, вуйчо ми е съдия и знам за какво говоря) Поразчисти 10-20 от тях, пък да видим дали останалите няма да се постреснат и да почнат да си вършат работата като хората! Тогава и бандитите ще видят, че има правосъдие и реални наказания и бързо ще стане мирничко и кротичко. Плевелът се маха от корена, ако само късаш листата, той си вирее... :ranting: :bang:

П.П. Лека му пръст на човека!
BLING-BLING!!! Когато се кача в BMW, в стомаха ми не пърхат пеперуди, а цели птеродактили.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 09 Фев 2010, 1:55

ЗА РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ И ТЪРГОВИЯ С НАРКОТИЦИ

И защо за търговия с наркотици - сичко живо иска амфети,екстази и дал господ кока . Тея дето не им се занимава с такива неща си пушат мизерната требва и тва е . Единственото , което води до смърт е хероина - за трафик на хероин - ок . Ама мен не ме бърка , дали мамини синчета и разни ку*ви ще си намерят шмъркалника по-лесно или по-трудно ... По тая логика , трябва да избият всичко де , що е звезда в и извън България , начело с целия Холивуд . Не съм за наркотиците - гнусни са ми , но не мисля , че трябва да се беси някой , най-малкото защото в БГ ще го отнесе някое дребно дилърче .
За смъртното накзание - твърдо ЗА ! И то по някакъв гаден начин - като на ел. стола например . Това за особено тежки случай - сериини убийци за които има неоспорими доказателства ... Мисля , че и БГ като цяло е ЗА , поради което не наложиха и референдум , защото щяха пак да реват от ЕС :evil:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Фев 2010, 2:03

acho.rs написа:
ЗА РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ И ТЪРГОВИЯ С НАРКОТИЦИ

И защо за търговия с наркотици - сичко живо иска амфети,екстази и дал господ кока . Тея дето не им се занимава с такива неща си пушат мизерната требва и тва е . Единственото , което води до смърт е хероина - за трафик на хероин - ок . Ама мен не ме бърка , дали мамини синчета и разни ку*ви ще си намерят шмъркалника по-лесно или по-трудно ... По тая логика , трябва да избият всичко де , що е звезда в и извън България , начело с целия Холивуд . Не съм за наркотиците - гнусни са ми , но не мисля , че трябва да се беси някой , най-малкото защото в БГ ще го отнесе някое дребно дилърче .
За смъртното накзание - твърдо ЗА ! И то по някакъв гаден начин - като на ел. стола например . Това за особено тежки случай - сериини убийци за които има неоспорими доказателства ... Мисля , че и БГ като цяло е ЗА , поради което не наложиха и референдум , защото щяха пак да реват от ЕС :evil:

написано като човек които няма деца :)

а ако най-скъпото нещо на живота ти (детето ти) го гледаш как потъва защото местния дилър продава на ъгъла срещу училището? мислиш ли че на 12-14 години едно дете има манталитетната дисциплина да не пробва? (а от там пътя е само надолу).

нали такъв ако ми попадне пред очите после няма да го познаят? със и без смъртно наказание....

да не говориме че от написаното си мисля, че нямаш представа от наркотици. ако мислиш че един ъпър не може да те разбие като личност.... не знам на кой свят живееш.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 09 Фев 2010, 2:05

темата е провокирана от реалността ни и в частност случая в енина.та в това село и близкото-крън са си диви селтаци и им се носи славата отдавна.сякакви стопански пособия-брадви,вили,лопати и т.н. влизат в употреба по заведенията им.
надявах се по новините да кажат повечко по случая,но нямаше подробен репортаж.пиян циганин и да не го тушират на време :roll:
а за смъртното-За.такова престъпление си е за такова наказание...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 09 Фев 2010, 2:07

тва е ачо все пак ,той казва кое как и т.н.
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 09 Фев 2010, 2:13

Аз съм против. Какво наказание е всъщност да умреш... Всичко свършва и толкова... И страдат близките ти, които имат най-малка вина...Въпросът е през остатъка от живота си да живееш... ЗАТВОРЕН. Не знам защо много хора като че ли не разбират смисъла и тежестта на това наказание. Да ти отнемат СВОБОДАТА. Да не можеш да ходиш където си поискаш и да правиш каквото си искаш...
За доживотен затвор съм за тежки престъплния, но при по-тежки условия и строги режими. Никакви развлечения, телевизии, книги, работа, свиждания, без възможност за спорт, семпла храна, голи стени, твърдо легло, без слънчева светлина и да лежи и да мисли... часове, дни, месеци, години... какво е направил... :evil: в самота...
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Фев 2010, 2:18

Apassionata написа:Аз съм против. Какво наказание е всъщност да умреш... Всичко свършва и толкова... Въпросът е през остатъка от живота си да живееш... ЗАТВОРЕН. Не знам защо много хора като чи ли не разбират смисъла и тежестта на това наказание. Да ти отнемат СВОБОДАТА. Да не можеш да ходиш където си поискаш и да правиш каквото си искаш...
За доживотен затвор съм за тежки престъплния, но при по-тежки условия и строги режими. Никакви развлечения, телевизии, книги, работа, свиждания, семпла храна и да лежи и да мисли... часове, дни, месеци, години... какво е направил... :evil:

не. не можеш да отговаряш на мъченията с мъчение. когато си доказал че не заслужаваш никога да си в обществото- обществото трябва да те "острани" по най-бързия и безболезнен начин. правосъдието не може да е отмъстително- не е правилно. затова и ел. стол е неверното решение, а инжекцията- правилното (според мене).

да не говориме че като някои е в затвора (особено до живот) аз и ти, и твойте близки го храниме и издържаме и плащаме за инфраструктурата и хората които го пазята.... хайде няма нужда да се фърлят средства по лоша стока.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 320i coupe

Мнение от Simmargal » 09 Фев 2010, 2:24

Apassionata, идеята според мен е, че трябва да се влее малко страх и респект в тази държава. В крайна сметка като го затвориш, дори и да се промени, той е там доживотно. Какъв е смисълът? Хората не ги е страх от затвора, страх ги е от смъртта. И все още съм убедена, че не първо престъпниците трябва да бъдат съдени, а хората, допуснали тази анархия. От там нататък, всичко си върви по ред на нещата.
BLING-BLING!!! Когато се кача в BMW, в стомаха ми не пърхат пеперуди, а цели птеродактили.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата