Съвет за избор на МР3-ка (джобна)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Съвет за избор на МР3-ка (джобна)

Мнение от eraziel » 11 Фев 2010, 14:00

Проблема е, че имам 3 телефона, единия е за работа, другия е за гъзария :mhihi: , третия ми е за плаж/планина/гора и т.н. и нито един от трите не ми е удобен за мп3 плеър, при положение, че двата имат по 4гб сторидж, а третия 2гб. Плеъра е по-малък, по-лек, по-устойчив на злоупотреби и т.н. Като ходя да бягам телефон не взимам, щот тежи, а и нямам удобни джобове, като тренирам пак няма къде да го сложа щото все се намира къде да го праснеш в някой диск, така че с мп3 плеъра на армбанда ми е най-добре, а и той си е все пак с протектор, а и дори да му стане нещо няма да ме е толкова яд. Друг е въпроса, че музиката ми е на едно място, а иначе ако искам да имам навсякъде едни и същи песни да правя всичко по 3 пъти няма кой да ме накара...
In Ban We Trust!

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 11 Фев 2010, 14:09

Creative са най-добри от към качество на звука ;)

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 11 Фев 2010, 14:35

Сега пробвах Samsung YP-K3 - качеството на звука е като на стария ми Creative Zen Stone, но менюто е убийствено усложнено и бавно, а и с тая смотана програма за качване на музиката хич не ме очарова. Сега ще проверя в Технополис за Zen Stone Plus 4GB и ако има ще отнеса едно такова. Още повече, че съм му свикнал вече...
Si non confectus, non reficiat.

Предишна

Назад към Извън Темата