Проблем с купуване от ebay.co.uk - shipping to UK only???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Проблем с купуване от ebay.co.uk - shipping to UK only???

Мнение от MaXimal » 13 Фев 2010, 13:23

А от англия като взимаш нещо... дължиш ли някакви такси? Да кажем за неща дето са по над 100 паунда?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 13 Фев 2010, 13:46

не
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335d

Мнение от vvaskoo » 13 Фев 2010, 14:03

speedmaniac написа:Хаха. Колега, и аз много пъти съм си задавал тоя въпрос, и отговорът за мен е един - ТЪПИ на галоши UK юзъри! Тия са много зле, какво му пречи като му платиш с paypal на момента да ти прати стоката нали си плащаш shippinga. Да ама не, "We ship to UK only" тва са некви страшни кретени. Ми да си я държат стоката тогава :banghead: И друго, ако я продаде в Англия, нали пак ще се разкарва до пощата и ще опакова, КАКВО значение има за къде я праща... :banghead: :ranting: :ranting: Идиоти!

Не УК юзърите ами ти не си от най-умните . Аз не от вчера се занимавам с Ибей , купувам , продавам и тн . И никога не съм и няма да се навия да пратя нещо било то ценно или не извън границите на УК . Да си я даржим стоката викаш . Ти май не си наясно с пазара в Англия , никой не е умрял за клиенти като теб от чужбина в УК и без това има голямо търсене . И другото , аз няма да рискувам да пратя никога стоката си в България или където и да било в източна Европа щото видиш ли може да му хареса на някой от митничарите после кво ...? Аз духам супата нали , стоката се "изгубва" от ПейПал-а му връщат парите ииии кво правиме ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 13 Фев 2010, 14:15

Някой пробвал ли е въпросният каспър?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от magareto_yori » 13 Фев 2010, 14:18

ииии кво правиме

ми пускаш го "Signed for" бре,така няма да се "изгуби" ;)

Максимале с еконт излиза същото,не видя ли тарифите :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vvaskoo » 13 Фев 2010, 14:23

magareto_yori написа:
ииии кво правиме

ми пускаш го "Signed for" бре,така няма да се "изгуби" ;)

Максимале с еконт излиза същото,не видя ли тарифите :roll:

На 100% ли си сигурен?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от magareto_yori » 13 Фев 2010, 14:24

Убеден съм :winky: И стоките от UK нямат място на митницата ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vvaskoo » 13 Фев 2010, 14:51

magareto_yori написа:Убеден съм :winky: И стоките от UK нямат място на митницата ;)

Щом си убеден защо на мене ми се изгубиха х2 паспорта който бяха c Singed for next day delivery ? Също така защо след като на една моя позната и откраднаха чантата и си поръча нова кредитна карта . Новата и карта й не беше пристигнала навреме и след като си провери сметката онлайн се оказа че с тази нейна "нова" кредитна карта са плащани някакви магистрални такси в Германия . Най интересното беше че след като се обади в банката веднага и пратиха 3-та карта която идва навреме , а още по интересното е че седмица след като получава тази 3-тата карта идва и 2-рата с която са плащани тези такси . Айде сега кажи ми как да им имаш доверие на всички тези деливъри компаний ?
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 13 Фев 2010, 16:06

MaXimal написа:Някой пробвал ли е въпросният каспър?

пуснал съм линк към тема ако не забелязваш... темата е 4 страници пълни с коментари... там има достатъчно изявени юзъри на бмв форума които са му благодарили и са писали че е точен... колко лесно може да е да прегледаш темата вместо да напишеш тук и после да седиш и да чакаш цял ден някой да ти отговори...

ентусиаст
Аватар

Мнение от magareto_yori » 13 Фев 2010, 16:13

Васко нормално е да има и такива моменти.Сигурността в тва за подписа е, че самата пратка може да се проследи.Имам поне 200 поръчки от нета,пращал съм много от САЩ за Бг,получавал съм много от УК и САЩ не съм получил максимум 3 пратки от УК,като едната беше яке,което съм сигурен,че тоя гей от УК не ми го пусна въобще щото после пак го беше пуснал за продан.Тези,които не съм ги получил не са били "signed for".
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 13 Фев 2010, 16:29

Пускам линк към друг форум (моля да ме извините за което), но имаше тема и тук в БМВ форума за въпросния човек, но така и не я открих. Прегледах горе/долу темата и дано да съм схванал какво иска да каже автора й. Та ето и линка:
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=101&t=132067
Значи човекът доставя стоки до България, които сас възможност за доставка до Англия. Или по просто - ако си харесате някоя стока и в обявата пише, че се доставя до UK то значи този човек за когото ви казвам ще ви свърши услугата и ще ви я прати в България до избрания от вас град. Гарантирам за него, поръчвал съм си няколко пъти - човекът е много коректен и точен.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speedmaniac » 15 Фев 2010, 13:20

vvaskoo написа:
speedmaniac написа:Хаха. Колега, и аз много пъти съм си задавал тоя въпрос, и отговорът за мен е един - ТЪПИ на галоши UK юзъри! Тия са много зле, какво му пречи като му платиш с paypal на момента да ти прати стоката нали си плащаш shippinga. Да ама не, "We ship to UK only" тва са некви страшни кретени. Ми да си я държат стоката тогава :banghead: И друго, ако я продаде в Англия, нали пак ще се разкарва до пощата и ще опакова, КАКВО значение има за къде я праща... :banghead: :ranting: :ranting: Идиоти!

Не УК юзърите ами ти не си от най-умните . Аз не от вчера се занимавам с Ибей , купувам , продавам и тн . И никога не съм и няма да се навия да пратя нещо било то ценно или не извън границите на УК . Да си я даржим стоката викаш . Ти май не си наясно с пазара в Англия , никой не е умрял за клиенти като теб от чужбина в УК и без това има голямо търсене . И другото , аз няма да рискувам да пратя никога стоката си в България или където и да било в източна Европа щото видиш ли може да му хареса на някой от митничарите после кво ...? Аз духам супата нали , стоката се "изгубва" от ПейПал-а му връщат парите ииии кво правиме ?

Абе какво е това УК това нещо повече от БГ ли е? :ranting: Нещо викаш тука в БГ всичко е далавера и "по-добре да не рискуваш" че да не изгориш с некой лев... Ебаси, за тва ли станахме член на European Union та пак да сме изолирани в някой неща. Е как няма да се дразня на такова деление... Ти като гледа пишеш на български, що чиниш тогава в УК и защитаваш хангличаните... :nono:
...E36 Rulzzz... ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Фев 2010, 13:27

Последната ми покупка от UK се забави много, съответно аз пуснах оплакване до Ибей и след 2 седмици ми върнаха парите, които изтеглиха от акаунта на човека. Съответно месец по-късно пратката идва (с близо 3 месеца закъснение). Погледнах човека да се разберем, но си беше изтрил акаунта.
Айде някой да ми даде една причина тоя човек за в бъдеще пак да изпраща до България. Никой не е задължен да ни изпраща каквото и да е било, бяхме, сме и още дълго ще бъдем в третия свят, нищо, че се водим ЕС.
А тия фирмички с тяхните комисионни за доставка и оскъпяване със 100- тина лв за 10 кила пратка .. не мерси. Вие ако имате излишни пари ги хранете, аз не давам. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 15 Фев 2010, 13:36

Ами, при положение, че ако реши да праща е потенциална жертва на БГ-тарикати/корумпирани митничари и други, по-скоро защитава себе си, а не англичаните... И за това, че не доставят до България може да се сърдите единствено на милите си сънародници, които са виновни за това, че по презумпция българина е тарикат и "далавераджия", а не точен и коректен партньор...

Т'ва съм го написал в отговор на спийдманиака...
In Ban We Trust!

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 15 Фев 2010, 14:36

Я сега като сте започнали да се изявявате да ви запозная с моя вече отминал проблем. Става на въпрос за колет от САЩ, 2 RC "играчки" + много части и т.н., естествено аз нищо не получих, но по-интересното е че след като от PayPal разгледаха случая, просто ми отговориха, че не съм предоставил достатъчно информация и един голям и крив от тяхна страна, т.е. сега аз съм без въпросните играчки и назад със ~750лв.
Като изрично бях помолил продавача да направи застраховка (за моя сметка), естествено беше си го спестил, отделно от това самата пратка ми беше пусната 20 дена след като му бях пуснал парите, но явно и това не е било достатъчно PayPal да реагират адекватно...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата