Пари..ж-столицата на либофта и там квото -14ти февр....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Re: Пари..ж-столицата на либофта и там квото -14ти февр....

Мнение от bivola » 17 Фев 2010, 16:49

Нямаш грешка ,човек , много ти се радвам , евала :yes: :bowdown:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 17 Фев 2010, 17:40

Готино разказче,ама мечтата ми е да спрат движението на кръговото на Триумфалната.Такъв дрифт ще стане на тия павета... :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 17 Фев 2010, 17:49

има лек наклон към шънзелизе и треа се внимава да не треснеш там у банкета -иначе за пързаляне е екстра...! ма то тва ако дрифтиш с тир-иначе за кола има място и за балъци... :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Фев 2010, 18:24

с риск да ми скочите... хич не ги харесвам тия градове. всичко е много.. дребно. старо. мръсно от времето. винаги са ми приличали на добре измити стари писоари в публични кенефи.

хората в тях- и те не са ми особено приятни- британците са душевни дебили а французите всичките ми лъхат на к..рви и сводници. да не говориме че едните в момента се давят в индийци, пакита и всякакви други оригинални цигани от региона а другите за заляти от араби...

скиса- хубави снимки...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар

Мнение от SKISA » 17 Фев 2010, 18:26

алекс,като кацнах и на другия ден тука се чуствах като в клоака....! не знам мръсно ,ма там има атмосфера няква витае-не мога да го обясна...!в рим е същото! няма обяснение-просто се усеща.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 17 Фев 2010, 18:43

SKISA, страшен разказ, сбъркал си професията :lol: . Поздравления.

P.S. Тази атмосфера я усетих в Западен Берлин през 1989 г. Уж един град, ама в Източен на друго миришеше.....
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 17 Фев 2010, 21:33

Страхотни снимки, но честно да си призная, коментарите ми харесаха мнооого мнооого повече :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 17 Фев 2010, 22:00

alx написа:с риск да ми скочите... хич не ги харесвам тия градове. всичко е много.. дребно. старо. мръсно от времето. винаги са ми приличали на добре измити стари писоари в публични кенефи.

хората в тях- и те не са ми особено приятни- британците са душевни дебили а французите всичките ми лъхат на к..рви и сводници. да не говориме че едните в момента се давят в индийци, пакита и всякакви други оригинални цигани от региона а другите за заляти от араби...

скиса- хубави снимки...

Подкрепям ! Предпочитам Ню Йорк.Не страдам от клаустрофобия,но ме обзема едно паническо чувство като погледна дребните и стари сгради...сякаш съм се пренесъл в 19 век,а аз определено не желая това. :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 18 Фев 2010, 9:05

Escape написа:на най-големия :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
имам чуството че ако не е Скисата, този раздел съвсем ще стане "тиин 13+" пълен с истории от рода на "любовните истрории на един льохман"

Абсолютно! Взел си ми думите от устата!
:yes: :yes:
F**k them all!

Аватар

Мнение от SKISA » 18 Фев 2010, 10:17

DanielzZz написа:
alx написа:с риск да ми скочите... хич не ги харесвам тия градове. всичко е много.. дребно. старо. мръсно от времето. винаги са ми приличали на добре измити стари писоари в публични кенефи.

скиса- хубави снимки...

Подкрепям ! Предпочитам Ню Йорк.Не страдам от клаустрофобия,но ме обзема едно паническо чувство като погледна дребните и стари сгради...сякаш съм се пренесъл в 19 век,а аз определено не желая това. :dunno:

не че ше скоча ,ма ше поспоря...! естествено секи си има вкус и различни неща ни харесват,ма аз да обясна що ми харесват такива градове като париж,москва,рим или флоренция...! начи в един небостъргач има вложена мисъл от инженер и дизайнер,който е построил нещо практично и що годе-красиво. идеята е ,че са сме в пъти повече на земята от преди и требва некъде да спиме и бачкаме. тогава не се е налагало да се търси място и са наблегнали на красивото. плюс тва едно място,събирало съдбите и преживяванията на 80-100 поколения със сигурност има аура ,а ню йорк е на 6-7 поколения живот. усеща се във въздуха и витае няква мистериозност,която попива в теб. като застанеш до колизеума и затвориш очи може да ти се стори ,че шума от колите е шума от врящата тълпа ,викаща вътре за гладиаторите. тва няма как да не впечатли човек...

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 18 Фев 2010, 10:30

SKISA написа:алекс,като кацнах и на другия ден тука се чуствах като в клоака....!

хаха, познато чувство...А га беше преди неколко години старото летище, немаше разлика от авганистан :mhihi: /особено кат идваш от CDG/

Ма френската атмосфера най-добре се усеща в малките градчета, там е евати и спокойствието напрао не ти се прибира за към насам. И верно, че Париж не е франция, прекалено много негър и арабин там. Другио път се завърти около пиринеите, кви замъци има кви гледки не е истина, се едно си в приказките. И на непременно тряя се види замъка на нормандия, как е вътре в океана......

Добра изненада, дано жената не види тая тема :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 18 Фев 2010, 10:39

SKISA написа:
DanielzZz написа:

скиса- хубави снимки...

не че ше скоча ,ма ше поспоря...! естествено секи си има вкус и различни неща ни харесват,ма аз да обясна що ми харесват такива градове като париж,москва,рим или флоренция...! начи в един небостъргач има вложена мисъл от инженер и дизайнер,който е построил нещо практично и що годе-красиво. идеята е ,че са сме в пъти повече на земята от преди и требва некъде да спиме и бачкаме. тогава не се е налагало да се търси място и са наблегнали на красивото. плюс тва едно място,събирало съдбите и преживяванията на 80-100 поколения със сигурност има аура ,а ню йорк е на 6-7 поколения живот. усеща се във въздуха и витае няква мистериозност,която попива в теб. като застанеш до колизеума и затвориш очи може да ти се стори ,че шума от колите е шума от врящата тълпа ,викаща вътре за гладиаторите. тва няма как да не впечатли човек...

То да го впечатли ок, именно за това са почивки... Но да се живее там и аз съм против... Не понасям миризмата на старо и старите сгради и прочие... Дискомфортно ми е някак :dunno: Като бях в Испания, като минех покрай някой подобен квартал и засилвах крачката да се махна от него... УжасТ... Но разни хора, разни идеали :yes:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

Аватар

Мнение от SKISA » 18 Фев 2010, 10:42

и италианската атмосфера се усеща най-добре в сиена,сан джиминиано ,ма и фиренце и рим са си ..... мамата!
ясно ,че париж не е франция ,но хич не е зле. малко кривване по някоя малка прекичка в латинския или в маре и се едно вече не си в париж ,а в некой дребен ,занаятчийски градец... а и насекъде цветя и сърчица накичени и женките се кефят... 8)

аааа за живеене е друга работа! и аз съм вече дърт и не ми се слуша от прозореца как ръмжат разни френски чикии по улицата -рендета и пижа.... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 18 Фев 2010, 10:43

SKISA-запали ме и аз да запаля през лятото до там.
А разказа ти е един път-за толкова малко време си усетил пулса на града :bowdown:
А пътеписа/ако мога така да се изразя/ е просто един път :yes:
Човек сбъркал си си професията :mhihi:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Фев 2010, 10:43

Аз пък бех в египет миналата година-какво да снимам само песък,рай за некой строител

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата