Може ли ТДС да се кара с олио?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 05 Май 2005, 14:53

XaMaB написа:Зависи и колко вода има долята в олиото.
Че последно време все улучвам едно "хубаво"

Е от това най-вече зависи... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 05 Май 2005, 21:55

хахах Хора майтап няма 325ТДС върви с олио и не пита...

днес имаше в колата около 5-10 литра нафта и и метнахме за майтапа 20литра олио и ходихме до пазарджик и се върнахме...върви си съвсем нормално колата ебаси :shock: :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 05 Май 2005, 21:56

Ще взема да напиша отзад 325_ТДО - турбо дизел олио :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 05 Май 2005, 22:57

Impasse написа:И аз съм чувал,че става с олио,но колко км ще изкара... :arrow: :dunno:

Имам познат с Крайслер Вояджър, кара с Еко дизел от две години, до момента не съм чула оплаквания от него, ни за двигател, нито за проблеми в палене и движение, особено през топлите дни. Е, вярно, че ако си зад него и си гладен... само кюфтета са ти в главата... но пък човека си минава разстояния България - Германия, като "стой, та гледай" :D без да му пука.
Да караш Peugeot е страст!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 06 Май 2005, 2:43

егати пауара .. аз и без тфа имам на село неколко ниви с слънчоглед .. ше си напрая олиице и ше си джиткам аванта :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 06 Май 2005, 8:10

няма нужда - може да го продаваш олиото и след това като го използват да си го взимаш обратно (така хем ще си напред, хем ще джиткаш яко)

на бензините ако им сипем малко биричка ще стане ли шукарско :)

така си мисля един дизел и един бензин да паркираме и да хапваме и мезим :)
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора

Мнение от BigMUZZY » 06 Май 2005, 8:27

BadAngel написа:на бензините ако им сипем малко биричка ще стане ли шукарско :)

Не знам за бира, ама навремето един колега с Москвич 412 разправяше как за да спасят положението (2-3 км ) сипали водка. ресяло, друсало, прекъсвало, но все пак вървяло

Сега се сетих и за една култова сцена: спомнете си Особеностите на Руския Национален Риболов :arrow: малката подводница на какво гориво вървеше и култовата реплика `Искам да погледна човека, конструирал тази подводница, в очите!!! Разсипник!!!`
...Тез` две бири `що ги каза ...?

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 06 Май 2005, 9:13

BigMUZZY написа:
BadAngel написа:на бензините ако им сипем малко биричка ще стане ли шукарско :)

Не знам за бира, ама навремето един колега с Москвич 412 разправяше как за да спасят положението (2-3 км ) сипали водка. ресяло, друсало, прекъсвало, но все пак вървяло

Сега се сетих и за една култова сцена: спомнете си Особеностите на Руския Национален Риболов :arrow: малката подводница на какво гориво вървеше и култовата реплика `Искам да погледна човека, конструирал тази подводница, в очите!!! Разсипник!!!`

по същия начин беше във филма "Боговете сигурно са полудели" когато летяха с някаква бричитайка и им свърши бензина, пилота отвори едно уиски и го исипа в резервоара ;)
No bling at the Ring

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 06 Май 2005, 15:35

BadAngel туку що изгледах въпросния филм пак че нямаше какво да правя и се хилих яко :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата