Audi Nuvolari
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nitro^
- кандидат ентусиаст
-
Според мен му липсва малко агресивност в дизайна на задната част на колата.Отпред радва окото,ама назад е мноо закръглено.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Абе само предната им решетка ме дразни на Аудитата, иначе Нуволарито изглежда супер, но наистина има нещо студено в излъчването 

Ауди Нуволари няма да излезне на бял свят - никога. Размерите са му точно като на Мерцедес ЦеЕл, демек не е въобще в калса на 6та серия, и там е напълно излишно който и да е да се бърка в този сегмент, при положение на позицията, която са заели Мерцедес - според мен поне.
Почти редом с него бе представен и един друг прототип, ала Ламбо Галардо - Ауди Лю Манс. Евентуално то може да излезе на пазара и да бъде конкуренция на //М6, но едва ли... За него бе предвиден също V10 5.0л двигателя, който ще бъде представен скоро в S6. Но си мисля, че Ауди са прекалено малка фирма за да могат да си позволят толкова скъпи експерименти.
Плановете са 2008ма Ауди да вкарат тази точно техлогия с LED фаровете си в масово производство. Най-странното е че точно миналата седмица видях при мен, Инголщад, по някаква ултра случайност нова А8 с ТОЧНО абсолютно същите фарове - 1:1! Явно хората тестват междувременно, а не говорят празни приказки.
Почти редом с него бе представен и един друг прототип, ала Ламбо Галардо - Ауди Лю Манс. Евентуално то може да излезе на пазара и да бъде конкуренция на //М6, но едва ли... За него бе предвиден също V10 5.0л двигателя, който ще бъде представен скоро в S6. Но си мисля, че Ауди са прекалено малка фирма за да могат да си позволят толкова скъпи експерименти.
[steeN] написа:А забелязахте ли LED фаровете
Плановете са 2008ма Ауди да вкарат тази точно техлогия с LED фаровете си в масово производство. Най-странното е че точно миналата седмица видях при мен, Инголщад, по някаква ултра случайност нова А8 с ТОЧНО абсолютно същите фарове - 1:1! Явно хората тестват междувременно, а не говорят празни приказки.
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Wizi написа:Ауди Нуволари няма да излезне на бял свят - никога. Размерите са му точно като на Мерцедес ЦеЕл, демек не е въобще в калса на 6та серия, и там е напълно излишно който и да е да се бърка в този сегмент, при положение на позицията, която са заели Мерцедес - според мен поне.
Почти редом с него бе представен и един друг прототип, ала Ламбо Галардо - Ауди Лю Манс. Евентуално то може да излезе на пазара и да бъде конкуренция на //М6, но едва ли... За него бе предвиден също V10 5.0л двигателя, който ще бъде представен скоро в S6. Но си мисля, че Ауди са прекалено малка фирма за да могат да си позволят толкова скъпи експерименти.[steeN] написа:А забелязахте ли LED фаровете
Да ,наистина може да не излезе в серийно производство ,но определено в този прототип могат да се видят бъдещите планове за разитие на марката като дизайн...примерно интериорът на А8 е почти 1 към 1 със този от концептулания Avantissimo...А двигателят е същият като в Гаярдо ама по-мощен -600коня...за Ауди Льо Ман Куатро даже беше 610...ако наистина го сложат в новото S6(или RS6) то определено М5 ще види голям зор с този конкурент...

But does a human form display to those who dwell in realms of day
ngc7052 написа:М5 ще види голям зор с този конкурент...
Ауди S6 ако не излезне с DSG на пазара - и 700 коня да е пак трудно ще се опре на М5. Тоя launch control изкърти мивката тотално!

re
Определено Ауди задминаха като дезайн и механика Мерцедес ,определено се развиват правилно ,но е далече времето некви би-турбинирани 4,2 мотори да стопят преднината на БМВ в чисто атмосферните мотори! Ако поучастват 3-4 години във Ф1 ще разберат откъде изгрява слънцето ама им е рано още! 

Re: re
NESH написа:Определено Ауди задминаха като дезайн и механика Мерцедес ,определено се развиват правилно ,но е далече времето некви би-турбинирани 4,2 мотори да стопят преднината на БМВ в чисто атмосферните мотори! Ако поучастват 3-4 години във Ф1 ще разберат откъде изгрява слънцето ама им е рано още!
Абе не са толкова назад Ауди ,Ф1 не е най-точния критерий щото там колкото повече пари налееш толкова по-добър ще бъдеш...ето Тойота с този бюджет вече се борят за победи и имат май най-мощният двигател ,ама тва не ги прави по-добри в правенето на спортни автомобили от бмв...

ре
Тойота е следващата марка която ще задмине Мерцедес ! Вече като качество и ексти са по-напред , а дезайна ще си наваксат! А наливането и резултатите не са пропорционални във Ф1 , но това е друга тема!
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Според мен Аудито изглежда феноменално, поредният шедьовър на Валтер Да Силва. При излизането на концепта миналата година аз бях разбрал, че нямат намерение да го произвеждат серийно. Иначе с удоволствие бих покарал толкова красива кола, но пo въпроса за М6 и нуволарито, колкото и да е добро аудито то просто никога няма да бъде БМВ, така че М6 ruuuulz!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Честно казано не е зле ,НО на мен лично ми прилича на доработено ТТ,което от друга страна никога не ми е харесвало !!!!!
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
Ауди Нуволари е с размерите на Мерцедес ЦеЕл.... На каква основа ги мерите двата автомобила? Защото имат по 2 врати само ли?
Ако е било излязло на бял свят ще е било с V10 5.0л bi-turbo 600 коня и 750Нм.... теоретични 4.1сек до 100км/ч.
http://www.supercars.net/cars/2003@$Aud ... ceptx.html
Ето ви още един красавец, прототип с шансове да излезне на бял свят някой ден.
http://www.vwvortex.com/artman/publish/ ... _185.shtml
.... това вече е като за М6 ако толкова държите да ги сравнявате.

Ако е било излязло на бял свят ще е било с V10 5.0л bi-turbo 600 коня и 750Нм.... теоретични 4.1сек до 100км/ч.

- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
агресия , стил , подчертана изтънченост , НО не и уникалност!
Няма чар...
Линия на ТТ гадория .
Пък с М6 няма място за съревноваване
Няма чар...
Линия на ТТ гадория .
Пък с М6 няма място за съревноваване

Wizi написа:Ауди Нуволари е с размерите на Мерцедес ЦеЕл.... На каква основа ги мерите двата автомобила? Защото имат по 2 врати само ли?![]()
Audi Quattro Le Mans е по-скоро конкурент на СЛР Макларън и на Мурсиелаго ,не на М6...А М6 мисля че конкурент на Мерц. ЦЛ

Re: re
NESH написа:некви би-турбинирани 4,2 мотори да стопят преднината на БМВ в чисто атмосферните мотори! Ако поучастват 3-4 години във Ф1 ще разберат откъде изгрява слънцето ама им е рано още!
Малко прибързано се изказваш

Ауди R8 (състезанията Le Mans) е най-успешният спортен прототип за всички времена! При 1000 километровото състезание на Спа спечели 50-та си победа.
Невероятно: до ден днешен не е имало нито един единствен проблем с двигателя по време на състезание!
АутоБилд (Германия)
.... така че мисля Ауди не е като да не разбират от двигатели без принудително пълнене

Та слънцето е изгляло, само още не е станало достатъчно напечено

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2