Audi Nuvolari

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nitro^ » 06 Май 2005, 12:06

Според мен му липсва малко агресивност в дизайна на задната част на колата.Отпред радва окото,ама назад е мноо закръглено.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 06 Май 2005, 19:06

Абе само предната им решетка ме дразни на Аудитата, иначе Нуволарито изглежда супер, но наистина има нещо студено в излъчването :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 07 Май 2005, 19:15

Ауди Нуволари няма да излезне на бял свят - никога. Размерите са му точно като на Мерцедес ЦеЕл, демек не е въобще в калса на 6та серия, и там е напълно излишно който и да е да се бърка в този сегмент, при положение на позицията, която са заели Мерцедес - според мен поне.
Почти редом с него бе представен и един друг прототип, ала Ламбо Галардо - Ауди Лю Манс. Евентуално то може да излезе на пазара и да бъде конкуренция на //М6, но едва ли... За него бе предвиден също V10 5.0л двигателя, който ще бъде представен скоро в S6. Но си мисля, че Ауди са прекалено малка фирма за да могат да си позволят толкова скъпи експерименти.

[steeN] написа:А забелязахте ли LED фаровете :shock:

Плановете са 2008ма Ауди да вкарат тази точно техлогия с LED фаровете си в масово производство. Най-странното е че точно миналата седмица видях при мен, Инголщад, по някаква ултра случайност нова А8 с ТОЧНО абсолютно същите фарове - 1:1! Явно хората тестват междувременно, а не говорят празни приказки.
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 07 Май 2005, 20:27

Wizi написа:Ауди Нуволари няма да излезне на бял свят - никога. Размерите са му точно като на Мерцедес ЦеЕл, демек не е въобще в калса на 6та серия, и там е напълно излишно който и да е да се бърка в този сегмент, при положение на позицията, която са заели Мерцедес - според мен поне.
Почти редом с него бе представен и един друг прототип, ала Ламбо Галардо - Ауди Лю Манс. Евентуално то може да излезе на пазара и да бъде конкуренция на //М6, но едва ли... За него бе предвиден също V10 5.0л двигателя, който ще бъде представен скоро в S6. Но си мисля, че Ауди са прекалено малка фирма за да могат да си позволят толкова скъпи експерименти.

[steeN] написа:А забелязахте ли LED фаровете :shock:

Плановете са 2008ма Ауди да вкарат тази точно техлогия с LED фаровете си в масово производство. Най-странното е че точно миналата седмица видях при мен, Инголщад, по някаква ултра случайност нова А8 с ТОЧНО абсолютно същите фарове - 1:1! Явно хората тестват междувременно, а не говорят празни приказки.

Да ,наистина може да не излезе в серийно производство ,но определено в този прототип могат да се видят бъдещите планове за разитие на марката като дизайн...примерно интериорът на А8 е почти 1 към 1 със този от концептулания Avantissimo...А двигателят е същият като в Гаярдо ама по-мощен -600коня...за Ауди Льо Ман Куатро даже беше 610...ако наистина го сложат в новото S6(или RS6) то определено М5 ще види голям зор с този конкурент... :roll:
But does a human form display to those who dwell in realms of day

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 07 Май 2005, 22:44

ngc7052 написа:М5 ще види голям зор с този конкурент... :roll:

Ауди S6 ако не излезне с DSG на пазара - и 700 коня да е пак трудно ще се опре на М5. Тоя launch control изкърти мивката тотално!
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от NESH » 08 Май 2005, 13:49

Определено Ауди задминаха като дезайн и механика Мерцедес ,определено се развиват правилно ,но е далече времето некви би-турбинирани 4,2 мотори да стопят преднината на БМВ в чисто атмосферните мотори! Ако поучастват 3-4 години във Ф1 ще разберат откъде изгрява слънцето ама им е рано още! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Re: re

Мнение от ngc7052 » 08 Май 2005, 19:25

NESH написа:Определено Ауди задминаха като дезайн и механика Мерцедес ,определено се развиват правилно ,но е далече времето некви би-турбинирани 4,2 мотори да стопят преднината на БМВ в чисто атмосферните мотори! Ако поучастват 3-4 години във Ф1 ще разберат откъде изгрява слънцето ама им е рано още! :mhihi:

Абе не са толкова назад Ауди ,Ф1 не е най-точния критерий щото там колкото повече пари налееш толкова по-добър ще бъдеш...ето Тойота с този бюджет вече се борят за победи и имат май най-мощният двигател ,ама тва не ги прави по-добри в правенето на спортни автомобили от бмв... ;)

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от NESH » 08 Май 2005, 20:27

Тойота е следващата марка която ще задмине Мерцедес ! Вече като качество и ексти са по-напред , а дезайна ще си наваксат! А наливането и резултатите не са пропорционални във Ф1 , но това е друга тема!

Потребител
Аватар

Мнение от h3aD1 » 08 Май 2005, 21:29

Само отзад става отпред е кочинка според мен... :puke: :puke: :puke: ....дано не излезе на бял свят :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 09 Май 2005, 1:01

Според мен Аудито изглежда феноменално, поредният шедьовър на Валтер Да Силва. При излизането на концепта миналата година аз бях разбрал, че нямат намерение да го произвеждат серийно. Иначе с удоволствие бих покарал толкова красива кола, но пo въпроса за М6 и нуволарито, колкото и да е добро аудито то просто никога няма да бъде БМВ, така че М6 ruuuulz!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 09 Май 2005, 11:45

Честно казано не е зле ,НО на мен лично ми прилича на доработено ТТ,което от друга страна никога не ми е харесвало !!!!!
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 09 Май 2005, 12:01

Ауди Нуволари е с размерите на Мерцедес ЦеЕл.... На каква основа ги мерите двата автомобила? Защото имат по 2 врати само ли? :roll:

Ако е било излязло на бял свят ще е било с V10 5.0л bi-turbo 600 коня и 750Нм.... теоретични 4.1сек до 100км/ч.
http://www.supercars.net/cars/2003@$Aud ... ceptx.html

Ето ви още един красавец, прототип с шансове да излезне на бял свят някой ден.
http://www.vwvortex.com/artman/publish/ ... _185.shtml

.... това вече е като за М6 ако толкова държите да ги сравнявате.
Изображение

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 09 Май 2005, 12:51

агресия , стил , подчертана изтънченост , НО не и уникалност!
Няма чар...
Линия на ТТ гадория .
Пък с М6 няма място за съревноваване 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 09 Май 2005, 15:11

Wizi написа:Ауди Нуволари е с размерите на Мерцедес ЦеЕл.... На каква основа ги мерите двата автомобила? Защото имат по 2 врати само ли? :roll:

Ако е било излязло на бял свят ще е било с V10 5.0л bi-turbo 600 коня и 750Нм.... теоретични 4.1сек до 100км/ч.
http://www.supercars.net/cars/2003@$Aud ... ceptx.html

Ето ви още един красавец, прототип с шансове да излезне на бял свят някой ден.
http://www.vwvortex.com/artman/publish/ ... _185.shtml

.... това вече е като за М6 ако толкова държите да ги сравнявате.

Audi Quattro Le Mans е по-скоро конкурент на СЛР Макларън и на Мурсиелаго ,не на М6...А М6 мисля че конкурент на Мерц. ЦЛ :roll: Може и да бъркам ,ама ако не е на Цл ,на кой мерцедес е конкурент?...Ама както и да е, не ставаше въпрос за сравнение м/у М6 и Нуволари...Все пак е само концепция ,но показва доста от чертите на будещите модели на Ауди ,както и двигател който може да намери място в някои от спортните версии на моделите ;)

младши ентусиаст
Аватар

Re: re

Мнение от Wizi » 10 Май 2005, 0:18

NESH написа:некви би-турбинирани 4,2 мотори да стопят преднината на БМВ в чисто атмосферните мотори! Ако поучастват 3-4 години във Ф1 ще разберат откъде изгрява слънцето ама им е рано още! :mhihi:

Малко прибързано се изказваш :mhihi:

Ауди R8 (състезанията Le Mans) е най-успешният спортен прототип за всички времена! При 1000 километровото състезание на Спа спечели 50-та си победа.
Невероятно: до ден днешен не е имало нито един единствен проблем с двигателя по време на състезание!
АутоБилд (Германия)

.... така че мисля Ауди не е като да не разбират от двигатели без принудително пълнене ;) А не знам дали знаеш, но новата S6 се готви да е V10 5.0l 550 коня и 7 скоростна DSG скоростна кутия.

Та слънцето е изгляло, само още не е станало достатъчно напечено :winky:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата