Дупки,дупки,дупки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Кара: Seat Cordoba
Мечтае да кара: Leon 4x4 1.8T cupra
Детайли за колата: Hyundai Coupe 2.0 FX 139 hp

Re: Дупки,дупки,дупки

Мнение от copce » 23 Фев 2010, 9:50

AGT написа:
ME4KY написа:е в Пловдив нали голем скандал им стана там с пътищата след снеговете :mhihi: :mhihi:

Да бе и сега вървят едни манговци с асфалт и лопати и няма да ти казвам какъв е резултата :kuku: :banghead: :censored:

Ефекта на Цариградско точно до Инфинити една дупка я правят вече незнам за кой пореден път и издържа точно до следващият сняг с кърпене няма да стане и то с нашето некачествено кърпене където както каза минавт 2ма манговци с лопати и хвърлят 2 лопати и го затъпкват с крака :ranting: но нали трябва да остане нещо и за джоба на бедните политици и бизнесмени и те са хора и те си чупят колите по дупките трябват пари за ремонти :dummy:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 23 Фев 2010, 9:51

А пък във Варна да видите какво е. Тук в Сф сме си рахат. Там е като след бомбардировка. Трябва да се преасфалтира целия град. Просто няма улица по която да минеш и през 2 метра да няма трапове. Трябваше да направя филмче като ходих и да видите за какво става въпрос.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 23 Фев 2010, 9:55

Голям ад е в София. Вчера си размазах едната гума на ежедневката по Цариградско около МакДоналдс. Направо отидох и купих две нови гуми по 45лв и не искам да се ядосвам повече. (Dayton -испански някакви, не съм ги чувал) Тая кметица за нищо не става, не че заслужаваме по-добра, ама тая е много зле. Вече много съжалявам, че обичам купетата, а не си купих някой Дефендер. Просто за пореден път се чудя на тия, дето се гордеят.....
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 23 Фев 2010, 10:11

а едно време кви кръпки имахмее...!!! пътя пада-кръпката не! а са....!?!?
бахти ,верно е станало ужасно и наистина ,ама наистина е с опасност за каращите.
в събота ходих до копривщица-има на места дупки по "първостепенния им път" ,дето ако я уцелиш си се преметнал през таван ,а ако я избегнеш си у оня отсреща....

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 23 Фев 2010, 10:11

абе то ене е да се кърпат ама не е и наново целите да ги асфалтират, имаше някои преди време квартални улички така от-до сичко ново и за една година вече сичко дупка, а па сняг ли нещо зима да има става страшно, не спрат ли да пестят от тва от онова хубаво няма да видиме. ммда.

Spiro написа:Понеже връткам из София така често...може да се каже,че надежда, части от люлин западен парк,красна поляна и овча купел са най-зле...За това си купих една астра точно по тоя повод да си се пукат гумите на нея и да се троши пък количките си ги пазя еби му майкта...аз лично може да се каже,че София колко и да е пробита станала по пробита не съм я виждал дееба и европейския град и било се намалило движението ми да се намалява бе ма е така да фалира сичко ааа сичко да пропадне майка да се опразни тоя град криза да има обичам кризи да има е така хора да нема най-добре :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ахахахахахаах

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 23 Фев 2010, 10:12

Честити ЯМИ пролет 2010 !
Навсякъде е ад - особено сега , по време на топенето и дъждовете , локвите крият страхотни ями :evil:
Това е резултат от малоумното и некадърно пълнене на дупките - някакви камъчета с малко смола , дето с ръка ги рониш , а пък ако се пълнят с асфлат , се сипва направо върху прахта , от негодник , който на вързано псе , хляб не може да даде .
Единствената причина да не си пръсна джантите са 65ците ми , но дори с тях е ужас . За това , поне докато не закърпят малко положението си карам Кадета :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 23 Фев 2010, 11:36

В Търново е просто ад - неможе да се кара нормално

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 23 Фев 2010, 11:43

Навсякъде е така колега-дано ги оправят че слд месец като сложим летните не ми се мисли какво чудо ще бъде

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 23 Фев 2010, 12:11

Като гледам няма да вадя скоро 17-ките а ще си карам и лете с 15-ките :mhihi:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 23 Фев 2010, 12:20

Малеййй... Налага ми се да пътувам по пътя Русе-Свищов-Русе и поради стечение на обстоятелствата вчера го пътувах отиване-връщане... Е няма такова минно поле :shock: :shock: :shock: :shock: :bang: :bang: :bang: :bang: Имам чувството, че съм готов за някое WRC :winky: То тъкмо избегнеш някой кратер наляво и аха си го избегнал, то нов и айде пак у десно... и хоп отново нов :shock: Големи слаломи, голямо нещо... Особено около Две Могили пътя... По пътя за Русе.... Не минеш ли в насрещното, си пропаднал някъде :shock: :ranting: :ranting: :censored: :kuku: :kuku:
Бе такова нещо само у наща циганизация ли има или по цЕл свят става така на пролет :shock: Тия трябва да се осъдят, по-голяма предпоставка от това за ПТП, аз не съм виждал :bang: :bang: Както казах, има места, в които е по-безопасно да караш в насрещното, отколкото в собствената си лента... :banghead:
П.С. След малко пак ще го пътувам, така че ми пожелайте успех :mhihi: :censored:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 23 Фев 2010, 12:22

uCnaHeTcA написа:Малеййй... Налага ми се да пътувам по пътя Русе-Свищов-Русе и поради стечение на обстоятелствата вчера го пътувах отиване-връщане... Е няма такова минно поле :shock: :shock: :shock: :shock: :bang: :bang: :bang: :bang: Имам чувството, че съм готов за някое WRC :winky: То тъкмо избегнеш някой кратер наляво и аха си го избегнал, то нов и айде пак у десно... и хоп отново нов :shock: Големи слаломи, голямо нещо... Особено около Две Могили пътя... По пътя за Русе.... Не минеш ли в насрещното, си пропаднал някъде :shock: :ranting: :ranting: :censored: :kuku: :kuku:
Бе такова нещо само у наща циганизация ли има или по цЕл свят става така на пролет :shock: Тия трябва да се осъдят, по-голяма предпоставка от това за ПТП, аз не съм виждал :bang: :bang: Както казах, има места, в които е по-безопасно да караш в насрещното, отколкото в собствената си лента... :banghead:
П.С. След малко пак ще го пътувам, така че ми пожелайте успех :mhihi: :censored:

ходих миналата седмица в софия ... по добре не се оплаквай че ще ни се смеят ...
колегите от софия наистина ги съжалявам
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 23 Фев 2010, 12:23

Zubcho написа:А пък във Варна да видите какво е. Тук в Сф сме си рахат. Там е като след бомбардировка. Трябва да се преасфалтира целия град. Просто няма улица по която да минеш и през 2 метра да няма трапове. Трябваше да направя филмче като ходих и да видите за какво става въпрос.

Мдааа, Варна е ужас- ако не забравя ще щракна някоя дупка... Тука казаха, че тази седмица ще почват да ги правят дупките, ама докато не видя не им вярвам... И не е вярно, че няма здрава улица- моята пред блока е идеална :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забелязвам друго- асфалта дето е от на бай ви Тошо времето почти не е мръднал, но където е кърпено или изцяло асфалтирано скоро има дупки в изобилие. То да бяха "дупки" бива, ама то си е направо лунни кратери :evil:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 23 Фев 2010, 12:24

BT9028BA написа:В Търново е просто ад - неможе да се кара нормално

Колега с най-добри чувства ти го казвам снимките ти са за тук : viewtopic.php?f=45&t=30063 :yes:
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 23 Фев 2010, 12:30

svilgg написа:ходих миналата седмица в софия ... по добре не се оплаквай че ще ни се смеят ...
колегите от софия наистина ги съжалявам

То хубаво, ма едно е да си караш градско с 50 и да фокусираш кратер, друго е извънградско с 90 да фокусираш кратер... Да не говоря нощно време при мокър асфалт... Станах ясновидец... :mhihi: През 2мин хвърлях боб кой кратер е по-голям, за да скоча в другия :mhihi:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 23 Фев 2010, 12:34

....обаче пък сме европейци!
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата