Facebook хакване!!
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Re: Facebook хакване!!
SuPeR_FLY написа:Най-сетне едно хубаво нещо да направят фесовете![]()
![]()
Дано целия да го хакнат, няма ли къде да гласуваме да го махнат
Бих се регистрирал там само, за да направя група "Да забраним Сурат тефтер със закон"
![]()
![]()
целио форум забегна там ли

Не знам що го карате да си сменя паролата човека, то е ясно, че на толкова хора не може да са налучкали паролите. Ползвали са няква дупка в системата така, че и парола с 20 символа да има пак същия к..р.
Дупка Н1 - троянско конче, няма да се учудя ако в някоя апликация на фейсфък няма такова чудо, сканирай се с авира + spybot search&destroy, щото може не само акаунта за сайра да ти замине ми и паролите за електронно банкиране ако имаш такива
Дупка Н2 - регнъл си се в некой подозрителен сайт със същия юзър и парола, от типа на "безплатен уеб базиран скайп "

Дупка Н2 - регнъл си се в некой подозрителен сайт със същия юзър и парола, от типа на "безплатен уеб базиран скайп "

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
Банкиранията отдавна са с ТАН кодове и СМС потвърждения
до колкото знам в facebook няма как да си триеш акаунта освен ръчно всяко действие едно по едно ... Другото е деактивация на акаунта , но това е лесно поправимо
Но знае ли човек , анти-БГ настроени турски хакери за пръв път се появяват , обикновенно наши морски лъвчета точат евро карти и американ експерс

до колкото знам в facebook няма как да си триеш акаунта освен ръчно всяко действие едно по едно ... Другото е деактивация на акаунта , но това е лесно поправимо

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
ся ако та отъркат и от тука и ще престанеш да съществуваш 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ше го спасим зайо!! донт въри.
тия па кво зло сте им напраили на ората-аз за тва праа лошо савмо на руси фички ,а те могат само да ритат и гледат лошо ,ма за хак не им стигат фъзможностите....
тия па кво зло сте им напраили на ората-аз за тва праа лошо савмо на руси фички ,а те могат само да ритат и гледат лошо ,ма за хак не им стигат фъзможностите....

и на мен ми е смешно, че все повече хора живеят във фейсбук
да вземат да затрият и "фермите", че ми омръзна да слушам овце и крави от компютрите

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
мдам , тва с фермите и на мен ми е прекалено
Но това е за хора с адски много свободно време , реалната полза е в поддържането на постоянна връзка с отдалечени приятели - няма рожден ден дет да пропусна сега 

© написа:вземат да затрият и "фермите", че ми омръзна да слушам овце и крави от компютрите
Брутално

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2