Честити зони за паркиране в София
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Честити зони за паркиране в София
radio_manbg написа:Аиде да видим как някой ще доиде пред дома ми да ми сложи етикетче.... да викне ако ще попският син да се пробва... интересно ми е да видя как около четвърто примерно ще накарат служителите да си плащат за личните коли
Ми ще ти я вдигнат с паяка. Административна принуда се вика, няма как да се опълчиш срещу такова нещо, решават и го правят..
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
"Улиците в София да бъдат разделени на зони и паркирането по тях да е платено, но на различни цени според това къде се намират. Това предложи след днешната комисия по транспорт съветникът от ГЕРБ Радослав Тошев. "Това включва и кварталите, дори и Банкя", обясни Тошев пред комисията. Според него притежателите на коли трябва да плащат дори и когато оставят автомобилите си на общинските паркинги между блоковете. "Не може да се ползва общинска собственост безплатно", аргументира се Тошев."
Уж, кметицата
обещала това да не стане, ама....

Уж, кметицата

Без страх, без спирачка!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Е това вече е тотална наглост!
Така като гледам улиците, виждам че вече са го решили... изграждат и парко места във формата на дупки!
Така като гледам улиците, виждам че вече са го решили... изграждат и парко места във формата на дупки!
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Еми наглеци, какво да кажа... ако нибяха нормални стандартите ок нямаше да ми пука ама тва тяхното си е не за протест а не знам за какво
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
3лв на час
че аз знам платен паркинг в идеален център който е по евтин 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
За тези дето живеят в зоните ще има годишна такса
А за улици и градски транспорт трябват пари от някъде все пак
След 2 или 3 мандата на Софиянски какво очаквате?
Нямам против завишените такси, въпроса е да има подобрение в положението в столицата

А за улици и градски транспорт трябват пари от някъде все пак

След 2 или 3 мандата на Софиянски какво очаквате?
Нямам против завишените такси, въпроса е да има подобрение в положението в столицата

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Е що говорите глупости сичките немога да разбера, кво само се оплаквате.ТВА НИ Е БЪЛГАРСКИЯ МАНТАЛИТЕТ - СЕ РЕВЕМЕ ОТ НЕЩО.
Много ясно че които си живее там ше си паркира, ше му направат стикери или нещо от сорта.
Но така трябва да бъде за да стане грамотен ГРАД.
Сички се оплакват от задръствания, екак нема като са наспирали пшо 2 колони по булевардите.
Е от вчера по Ботев изобщо нема да може да се спира, еми супер, ше си караме в 2 те ленти в посока и нема да заобикаляш и да стават задръствания чак толко.
Тамън ше се стимулира и метрото и ще се разтовари тряфика.
И всички зяят и за дупки - ЕМИ ТО НЕСТАВА С МАГИЕСКА ПРЪЧИЦА, неможе държавата да е разорена от оня плужек Станишев и са сичко да се оправи веднага.
Спокоино бюджета почва да се запълва и едно по едно нещата ще се оправят, които гледа новини е чул че тази година София ще е с по голям Бюджет и тн.
Така че колеги СТИГА РЕВАХТЕ.СТИСКАИТЕ ЗЪБИ И СЕ РАДВАИТЕ ЧЕ НЯКОИ НАИ НАКРАЯ ПРАВИ НЕЩО И СЛАГА В РЕД ШИБАНАТА НИ ДЪРЖАВА.
ПС. Тва е същото като новите правила във форума - всеки реве, ама за да има ред , трябва да има и дисциплина
Много ясно че които си живее там ше си паркира, ше му направат стикери или нещо от сорта.
Но така трябва да бъде за да стане грамотен ГРАД.
Сички се оплакват от задръствания, екак нема като са наспирали пшо 2 колони по булевардите.
Е от вчера по Ботев изобщо нема да може да се спира, еми супер, ше си караме в 2 те ленти в посока и нема да заобикаляш и да стават задръствания чак толко.
Тамън ше се стимулира и метрото и ще се разтовари тряфика.
И всички зяят и за дупки - ЕМИ ТО НЕСТАВА С МАГИЕСКА ПРЪЧИЦА, неможе държавата да е разорена от оня плужек Станишев и са сичко да се оправи веднага.
Спокоино бюджета почва да се запълва и едно по едно нещата ще се оправят, които гледа новини е чул че тази година София ще е с по голям Бюджет и тн.
Така че колеги СТИГА РЕВАХТЕ.СТИСКАИТЕ ЗЪБИ И СЕ РАДВАИТЕ ЧЕ НЯКОИ НАИ НАКРАЯ ПРАВИ НЕЩО И СЛАГА В РЕД ШИБАНАТА НИ ДЪРЖАВА.
ПС. Тва е същото като новите правила във форума - всеки реве, ама за да има ред , трябва да има и дисциплина

///peter написа:Е това вече е тотална наглост!
Какви паркоместа бре, те дупките са си цели гаражи - влизаш и цялата кола изчезва!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Новото предложение:
Сядането по пейките в града също ще се заплаща, щото все пак са общинска собственост и не може току така да се ползва безплатно общинска собственост! За пейките пред блока на живущите ще се издават годишни винетки.
- Код: Избери целия код
"От месец Юни ще бъде въведена и т. нар. "пимбяна" зона, която ще обхваща и околностите на София (от Калиакра до Резово), в която паркирането ще става на преференциални цени, а живущите в тези райони ще заплащат по 100 лева месечно, за това, че търкат асвалта"

Сядането по пейките в града също ще се заплаща, щото все пак са общинска собственост и не може току така да се ползва безплатно общинска собственост! За пейките пред блока на живущите ще се издават годишни винетки.
- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
А таз община от кво ли се храни? Що си мисля, че ако няма граждани като мен и теб няма да има и община? Ако ние като граждани почваме да се чувстваме скубани и прееб*вани от същата тая община дето я храним, що за демагогия е това?
Ама трябва сами себе си да псуваме. Не са виновни тия дето ядат баницата. А ние, дето им я даваме, че и сиренце и мед и слагаме. Чинно и непреклонно.
Ама трябва сами себе си да псуваме. Не са виновни тия дето ядат баницата. А ние, дето им я даваме, че и сиренце и мед и слагаме. Чинно и непреклонно.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
абе незнам ама на следващите кметски избори тия ще го духат, като излезе някой с предизборни обещания за отмяна на синята зона и паяците ще е безспорен фаворит...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Бе те паяците по-добре да не се махат, че тогава не ми се мисли какво ще става по улиците...то сега е страшно, камо ли ако няма от какво да се притеснява шофьора...мани, мани
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Това за крайните квартали и междублоковите паркинги е абсурдно да се случи, тоя явно говори без изобщо да мисли. Тия паркоместа са предвидени за живущите в съответния блок, така че от общината могат да ни хванат за "някои атрибути". Ако ще трябва да си плащаме имам и аз едно предложение: на улицата пред блока ми имаше три дупки с размери около 2м на 1м с дълбочина около 15-20см трите така разположени, че пропадаш в 2 от тях задължително. 3 месеца!!! сигнализираме на общината и на съответните телефони за проблеми по улиците и ги оправиха преди 4 дни. Така че мисля най-честно ще е следното нещо: пред блока ми има голяма дупка, домоуправителя сигнализира в общината и ако до една седмица дупка не бъде ремонтирана - живущите в блока да имат право да заведат дело срещу общината или общината добросъвестно да ги освободи от годишна такса като наказание, че не си е свършила работата.
Защото това си чисто изнудване - ние не можем да си качим колата в хола, трябва да я паркираме на улицата и тогава имаш избор или плащаш или си продаваш колата и готово. Колата е била лукс преди 100г сега не е!
А на всичко отгоре си плащаш и годишен данък за автомобилът на същата тази община, на която ще си плащаш и за паркиране! А за пътуване извън населени места си плащаш винетка! Аз предлагам да се въведе и такса "Булевард" ако не го платиш ще караш само по локалното и квартални улички!!! ИДИОТИ!!!
Защото това си чисто изнудване - ние не можем да си качим колата в хола, трябва да я паркираме на улицата и тогава имаш избор или плащаш или си продаваш колата и готово. Колата е била лукс преди 100г сега не е!
А на всичко отгоре си плащаш и годишен данък за автомобилът на същата тази община, на която ще си плащаш и за паркиране! А за пътуване извън населени места си плащаш винетка! Аз предлагам да се въведе и такса "Булевард" ако не го платиш ще караш само по локалното и квартални улички!!! ИДИОТИ!!!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
spower написа:на следващите кметски избори тия ще го духат, като излезе някой с предизборни обещания за отмяна на синята зона и паяците ще е безспорен фаворит...
Затова според мен по-бавно се развиваме като държава - щото биват избирани не тия, които обещават нещо реално, а тия, които обещават най-много (с ясното съзнание, че няма как да го изпълнят)

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Да и всички ще гласуват за него щот са прости ора,да може и тои да пооткрадне.spower написа:абе незнам ама на следващите кметски избори тия ще го духат, като излезе някой с предизборни обещания за отмяна на синята зона и паяците ще е безспорен фаворит...
колегата по горе го каза спрете да мрънкате навсякъде е така па тука нема да е щот сме специални.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3