питайте алх нещо...
Модератор: Общи модератори
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
АЛЕКС бате колелото е супер ХОПЕ доста добри спирачки аз карам такива с 4 ботала твойте незнам от кои модел са че новите са със 6 ботала САНТА КРУЗ доста добра марка а за МАРЗОчИТО ПРОСТО няма да говорим МОНСТАР рулзз
аз имам ORANGE S HOPE РОК Сшок вилака БОКСЕР TIME Мавик шини 321 5 елемент заден шок ход на задницата 23 сантиметра
бе супер машина
като доидеш в СОФИЯ (БЪЛГАРИЯ) може да се видим на по бира
да дораскажеш
аз имам ORANGE S HOPE РОК Сшок вилака БОКСЕР TIME Мавик шини 321 5 елемент заден шок ход на задницата 23 сантиметра
бе супер машина
като доидеш в СОФИЯ (БЪЛГАРИЯ) може да се видим на по бира

да дораскажеш
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
err0r написа:Кои са трите най-бързи коли, които си каралС каква най-висока скорост си шофирал
![]()
най-бързи коли? не знам честно да си кажа. имам приятели/ познати със доста бързи коли- всичките съм ги минал по много пъти...
шофирал? по принцип съм патил лошо и съм леко страхлив - затова избягвам да карам бързо- 160 обикновено ми стигат. за най-бързо- не казвам щото много хора четат форума

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
това ме подсети... кога ще пишеш по темата 3а прои3шествията, която ти 3апо4на преди 4-5 месеца 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
[steeN] написа:това ме подсети... кога ще пишеш по темата 3а прои3шествията, която ти 3апо4на преди 4-5 месеца
ако ми доиде музата- ще пиша. не е нещо дето повечето хора ще искат да прочетат така или иначе но мисля че има урок за учене та.. трябва все пак да го напиша.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
затова избягвам да карам бързо- 160 обикновено ми стигат.
Тук за мили ли говорим?

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
малко офтопик ,ама ся ми се пише .. като гледам - това ми беше първия събор ,а от форума не си личи - та повечето са на 20тина годинки ,т.е. доста малко за претендиране за добър шофьор според мене ,пергелите и бърнаута ги изключвам ,там и 15 години стигат .. но едно е да си 10-12 години зад волана ,друго е да са 2 .. за това не се смейте като казва човека че 160 км/ч му стигат .. и то не по наще пътища предполагам .. мене честно казано по нашите пътища и 120- 140 ми стигат ,щото такива неща съм видял ,хора са умирали в ръцете ми по пътищата ,и няма как да не се сетя за това като вдигна 200 ,просто няма .. за това си карам разумно ,а България е толкова малка че дали ще караш с 180 или 120 разликата е 1 час най много за цялата дистанция.. дано не съм досадил на някого ..
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Такива
свине ли са американките ???
По-готини ли са мулатките от белите американки ???
П.С. Надявам се на 2-ия въпрос да отговориш положително
Георги Пенчев

По-готини ли са мулатките от белите американки ???
П.С. Надявам се на 2-ия въпрос да отговориш положително

Георги Пенчев
Оффф айде по темата де...нитрота митрота ...айде стига...карай си там както пише в профила E21 325
....
По темата за въпрос към alx...На кои автомобилни шампионати си фен?И какви други спортове обичаш да гледаш и да практикуваш освен автомобилизма

....
По темата за въпрос към alx...На кои автомобилни шампионати си фен?И какви други спортове обичаш да гледаш и да практикуваш освен автомобилизма

But does a human form display to those who dwell in realms of day
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Добре де, помайтапих се малко.
Нищо лошо няма да кара бавно. Уважавам такива хора.
Нищо лошо няма да кара бавно. Уважавам такива хора.
БИАД Авто-Пазар Тийм
blqsu4ko написа:незнам дали е по темата и сигурно е писано по темата ама:
какво точно прави нитрото
какви са тия детонации
нитрото вкарва повече кислород (студен) във двигателя. резултата е повече коне
детонации са когато поради куп причини (много аванс, малко гориво, висока температура) горивната смес се запали преди да я "щракне" свеща.. обикновено това става докато буталото още върви нагоре и е много вредно за двигателя.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила