НедОразумението "Дянков"
Модератор: Общи модератори
Re: НедОразумението "Дянков"
kiko написа:мен пък ме кефи,дали си разбира от работата?мисля че притежава нужния опит и знания и не се колебае да казва нещата с точните им думи а не овърта и тн.като други политици
а това че първанов се заяжда за глупости с него че даже и оставката да му изка не му прави чест в последния му мандат а просто по глупав начин изка да натрие носа на борисов и да се покаже че е голяма работа
Бате въпроса е в това, че той е важна фигура в правителството, а не Батето за да си прави бъзици налево и на десно с който си иска. Не може на лево и на десно да казва как приличал на Брат Пит или да размотава некакви пици и тем подобни. Може и да си разбира от раотата, но щом е така, нека да си работи и да не се чвява пред камери микрофони и т.н.П росто става смешен и по този начин и институцията която представлява, а в последствие и хората които са му гласували доверие стават за резил.
P.S.
Не подркепям която и да е партия специално, просто не ми харесва когато някой политик се излага публично.
Последна промяна Kris на 05 Мар 2010, 18:36, променена общо 1 път
Може ли да изкажа мнение?
Колкото до Симеон Дянков - много по-добре е да управлява той финансите, защото поне има някакви възможности и неслучайно е в топа на финансистите. Играе го базиктар, което е донякъде добре. Имаше една изцепка, за която се извини, а не постъпи като п****. Да припомняме ли на доган разпределянето? Президентът много се ощипа от няколко думи... За тези, които ще започнат да плюят Борисов и кабинета му - България гласува и това е нейният избор, не изборът на турците в турция, които избират кой да ни управлява. Не е и изборът на "българите" в някои села, в чийто училища говорят на турски.
Е.Димитров написа:Моето мнение е че тоя не е нормален (дянков)гей
Е.Димитров написа:dimithur написа:Мен лично ми е забавен като се гъбарка с комунягите, а те изпадат в истерии
(комунистите ги избиха 1944 та година,моля,пишете само това което знаете,а не каквото говорят родителите ви и познати)
Колкото до Симеон Дянков - много по-добре е да управлява той финансите, защото поне има някакви възможности и неслучайно е в топа на финансистите. Играе го базиктар, което е донякъде добре. Имаше една изцепка, за която се извини, а не постъпи като п****. Да припомняме ли на доган разпределянето? Президентът много се ощипа от няколко думи... За тези, които ще започнат да плюят Борисов и кабинета му - България гласува и това е нейният избор, не изборът на турците в турция, които избират кой да ни управлява. Не е и изборът на "българите" в някои села, в чийто училища говорят на турски.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
kiko написа:мен пък ме кефи,дали си разбира от работата?мисля че притежава нужния опит и знания и не се колебае да казва нещата с точните им думи а не овърта и тн.като други политици
а това че първанов се заяжда за глупости с него че даже и оставката да му изка не му прави чест в последния му мандат а просто по глупав начин изка да натрие носа на борисов и да се покаже че е голяма работа
Ти ако кажеш че тоя си разбира от работата-аз значи съм космонаФт,този от далече се разбира че е страшно некомпетентен,финансист-дедовия,всеки знае да вземе от всеки,ама да балансира...каза на бизнеса дето държавата дължи пари ,да дадат 10 % от дължимото и държавата ще им върне парите,което си е рекет,на аптеките дължи от 2 месеца парите,10% ръст на безработицата и всеки 30дена =30000 безработни-това ако е разбиране от работата...
За мен е смешник,сега се е озовал за 1 ви път в мъжка компания и се набира като "глист на буца" за да се докаже и той какъв мъж е,всичко казано от него в публичното пространство е тъпо,неадекватно и не отговаря на поста му на министър и вицепремиер
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
първанката точно се прави на много заинтересован за народа,че и ще кара дянков да се извинява.
значи откак симеончо се върна,толкова народ има за затвора и за изземване на имотите им,че агента гоце няма право да си отваря устата,като не прави нищо съществено....
значи откак симеончо се върна,толкова народ има за затвора и за изземване на имотите им,че агента гоце няма право да си отваря устата,като не прави нищо съществено....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
liloff написа:Всеки има биография бе пич. Факт е, че президентът ни е добър. Не мога да се сетя за нито една изцепка. Имиджът му е железен. А президентската институция има основно имиджова функция.pesho написа:Пичове нещо много бързо забравихте биографията на пернишкия ..... тип.
КАжи честно

Иначе Дянков не мога да го коментирам, тъй като не съм икономист и не му разбирам работата - то времето ще покаже кой крив, кой прав

Maverick_VS написа:liloff написа:Всеки има биография бе пич. Факт е, че президентът ни е добър. Не мога да се сетя за нито една изцепка. Имиджът му е железен. А президентската институция има основно имиджова функция.pesho написа:Пичове нещо много бързо забравихте биографията на пернишкия ..... тип.
КАжи честно![]()
![]()
!
Иначе Дянков не мога да го коментирам, тъй като не съм икономист и не му разбирам работата - то времето ще покаже кой крив, кой прав! Що се отнася до стила му на говорене - да, остър е, но на моменти ми допада доста
президента каквото и да каже след миналото правителство за мен не е президент, ами обикновен ловец на висок пост

освен това е президент благодарение на Доган, а и той му се реваншира вече
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
+1...Пълна тиня...© написа:Maverick_VS написа:liloff написа:Всеки има биография бе пич. Факт е, че президентът ни е добър. Не мога да се сетя за нито една изцепка. Имиджът му е железен. А президентската институция има основно имиджова функция.pesho написа:Пичове нещо много бързо забравихте биографията на пернишкия ..... тип.
КАжи честно![]()
![]()
!
Иначе Дянков не мога да го коментирам, тъй като не съм икономист и не му разбирам работата - то времето ще покаже кой крив, кой прав! Що се отнася до стила му на говорене - да, остър е, но на моменти ми допада доста
президента каквото и да каже след миналото правителство за мен не е президент, ами обикновен ловец на висок пост![]()
освен това е президент благодарение на Доган, а и той му се реваншира вече

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Какво да кажа честно? Дянков има още мнооооого да си шлайфа поведението. Държи се като комплексирано юпи с бастун в гъза и се плюнчи навсякъде.Maverick_VS написа:КАжи честно![]()
![]()
!
Дано да се задържи, поне да докаже че е добър икономист на такова ниво.
Но тука всички са недоволни от всеки. И Обама да ви докарат, и него ще го оплюете...

- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Е най-мразя разни надъхани юпита да ми цъфнат тука и да ми се правят на супер големи разбирачи. Тотална карикатура е тоя дянков..
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- nnniksannn
- Потребител
-
- Кара: 330d
Прави са от Господари на ефира,че тоя пич Дянков много прилича на Хер Флик от сериала Ало Ало 

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
каквото и да изплюнчат герберчетата във форума ,нека си отговорят тая вечер преди да заспят на няколко въпроса наум--По добре ли съм откакто Дянков и бойко въртят финансите в БГ?Жена ми/съседката/колежката взима ли си детските или социални надбавки навреме?Накъде тръгна науката и образованието у нас?Вдигна ли ми се заплатата или я замразиха,та даже и намалиха?Имаше ли реално криза наистина в БГ,след като главния лакмус за това-банките,са много добре в БГ и на огромна печалба за 2009?Или просто някой използва психологическия момент за да стегне коланите на фирми,предприятия и кредитоплащащи,за да си пълни личния джоб?Не ми ли писна на оная работа вече 9 месеца да слушам как старите били виновни,как ще се оправим юни-юли,ама не се казва коя година , и как ножа е опрял на обикновения човечец до гръкляна и гениталиите му за да може и последния му лев да бъде обложен???????????????????????????????????????????????
Събудете се,защото лошото на еротичните сънища е,че после мокрото трябва сам да си го изчистиш.
Събудете се,защото лошото на еротичните сънища е,че после мокрото трябва сам да си го изчистиш.
Аз не съм "герберче", но ще се опитам да отговоря
Ми, на практика същото.
Не знам. Ама и да бях женен и да имах деца, ако разчитах на 35 лева месечно щеше да ме е срам да се нарека глава на семейство.
А, то отдавна е тръгнало... И става все по-зле за съжаление.
Доскоро всички деца бяха почти еднакво грамотни, но вече една малка част са амбициозните, а повечето хич не ги интересува.
Но за това вина имат почти изцяло родителите - при безплатното образование, от тях зависи каква нагласа и мироглед ще изградят у децата си.
Опитаха се да ме цакат нещо и си намерих по-добра и по-доходоносна работа.
Не знам - от много работа не ми остава време да се замисля имало ли е криза или не.
А и съм на мнение, че колкото и да мисля - с мислене и ядосване няма да променя нищо.
Никога не гледам в канчето на другия - халал да са им големите печалби на банките - утре може да фалират, аз гледам себе си.
Има го тоя момент за съжаление...
Някои псевдо-работодатели извадиха номерата от селски вечеринки...
Нямат никакви икономически затруднения, ама нали е криза - щом другите намалят заплатите и ние трябва да ги намалим да не се минем!
Че аз въобще не ги слушам.
Като mute-на телевизора и им гледам устните как мърдат - знам, че точно за това говорят.
Доста отдавна разбрах 2 неща - 1. Че политиците винаги лъжат и 2. Че ако сам не си помогна - няма кой да ми помогне

jordanpar написа:По добре ли съм откакто Дянков и бойко въртят финансите в БГ?
Ми, на практика същото.

jordanpar написа:Жена ми/съседката/колежката взима ли си детските или социални надбавки навреме?
Не знам. Ама и да бях женен и да имах деца, ако разчитах на 35 лева месечно щеше да ме е срам да се нарека глава на семейство.

jordanpar написа:Накъде тръгна науката и образованието у нас?
А, то отдавна е тръгнало... И става все по-зле за съжаление.

Доскоро всички деца бяха почти еднакво грамотни, но вече една малка част са амбициозните, а повечето хич не ги интересува.

Но за това вина имат почти изцяло родителите - при безплатното образование, от тях зависи каква нагласа и мироглед ще изградят у децата си.

jordanpar написа:Вдигна ли ми се заплатата или я замразиха,та даже и намалиха?
Опитаха се да ме цакат нещо и си намерих по-добра и по-доходоносна работа.

jordanpar написа:Имаше ли реално криза наистина в БГ,след като главния лакмус за това-банките,са много добре в БГ и на огромна печалба за 2009?
Не знам - от много работа не ми остава време да се замисля имало ли е криза или не.

А и съм на мнение, че колкото и да мисля - с мислене и ядосване няма да променя нищо.

Никога не гледам в канчето на другия - халал да са им големите печалби на банките - утре може да фалират, аз гледам себе си.

jordanpar написа:някой използва психологическия момент за да стегне коланите на фирми,предприятия и кредитоплащащи,за да си пълни личния джоб?
Има го тоя момент за съжаление...

Някои псевдо-работодатели извадиха номерата от селски вечеринки...

Нямат никакви икономически затруднения, ама нали е криза - щом другите намалят заплатите и ние трябва да ги намалим да не се минем!

jordanpar написа:Не ми ли писна на оная работа вече 9 месеца да слушам как старите били виновни,как ще се оправим юни-юли
Че аз въобще не ги слушам.

Като mute-на телевизора и им гледам устните как мърдат - знам, че точно за това говорят.

Доста отдавна разбрах 2 неща - 1. Че политиците винаги лъжат и 2. Че ако сам не си помогна - няма кой да ми помогне

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
jordanpar написа:каквото и да изплюнчат герберчетата във форума ,нека си отговорят тая вечер преди да заспят на няколко въпроса наум--По добре ли съм откакто Дянков и бойко въртят финансите в БГ?Жена ми/съседката/колежката взима ли си детските или социални надбавки навреме?Накъде тръгна науката и образованието у нас?Вдигна ли ми се заплатата или я замразиха,та даже и намалиха?Имаше ли реално криза наистина в БГ,след като главния лакмус за това-банките,са много добре в БГ и на огромна печалба за 2009?Или просто някой използва психологическия момент за да стегне коланите на фирми,предприятия и кредитоплащащи,за да си пълни личния джоб?Не ми ли писна на оная работа вече 9 месеца да слушам как старите били виновни,как ще се оправим юни-юли,ама не се казва коя година , и как ножа е опрял на обикновения човечец до гръкляна и гениталиите му за да може и последния му лев да бъде обложен???????????????????????????????????????????????
Ми и аз ещ пробвам да отговоря:заплатата ми се вдигна,се ми е тая кои управлява това не казае заплатата ми.На много хора им е намалена заплатата заради нямането на работа,като чужди фирми спират да наливат пари в тяхни тук сичко се обърква,же жените,колежките и т,н и преди си беше същото,както каза колегата ако разчиташ на тея 35 лева и както всички ни усигоряват на по 350-400 се тая.
Само дето ББ може да говори много,но поне и прави нещо,Дянков ме кефи зверски евала му права,ония мазен гнусен тип Станишев кво кат се правеше на велик политик,държане ала бала ПРОДАДЕ НИ НА ТУРЦИТЕ
Може сегашното рпавителство да не е перфектно,то и не е много неща куцат стават яко гафове,но таак се получава като вкараш нови хора в парламента ще грешат но ще се научат,и щом от Европа им прават евала начи мисля и ние трябва да сме доволни
Я ми кажи преди като беше върхушката Тея от Европа секи ден пращат писма спираме това унова спрете да крадете викат хората ние нема ядовеее още малко ни остана от мандата ще източим държавата и после на ББ ще му се ебе майката и ще изкочи Серго и ще каже ето при нас беше добре,амаСерго нямаше да искара зимата и го знаеше,и че ще загуби изборите и затова еба мамата на държавата.
Като сме европейци и тук ще е като в европа,аам ние искаме хем да не плащаме хем да е като в Швейцария
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
само като се сетя за Петър Димитров от миналото правителство... 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Може и да е смешен, но на доста хора вече не им е смешно заради него, надявам се да расте бройката им, и дано няма някой от писалите досега в темата.