Ваканция + работа ?
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Ваканция + работа ?
alx написа:Chapai написа:Синчето е на 16 год. но ме натиска да му намеря работа за през лятната ваканция. Някакви идеи ?
още един глас за мкдоналдс.
младежа е много важно да се научи на ред, порядък и йерархия.
това, че те гони мисля, че е едно добро начало.

1. Това е нещо, към което няма да привикне - и съответно няма да се занимава с него цял живот. Ако започне тенекиджия, комбайнер или подобни "професии" има огромен шанс като го питаш след време "Сине, в кой ВУЗ ще кандидатстваш?" той да ти отговори "Не ща - свикнах с Пешо малкия, Тиквата и Генчо мастиката и ми е добре".
2. Абсолютен ред и дисциплина! Йерархия изградена, всичко до най-малкия детайл написано. Няма да има "Вчера на обяд опънах една биричка и се поосеферих малко" или пък "Шефче, ше ме покриваш ли да изляза половин час по-рано да забера Марчето?".
3. Определено ще се научи да казва думичката "Моля" във всяко изречение. "Заповядай", "Приятен ден" и др. подобни ще станат част от речника му вместо "Кво искате?", "Кат ви е скъпо идете си го намерете другаде!".
4. Ще види отблизо, че не е лошо да си завършил висше и да си мениджър. Което ще повиши смятам желанието му да учи.
5. И не на последно място по цял ден ще слуша европейска, а не анадолска музика.
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2