Ваканция + работа ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Ваканция + работа ?

Мнение от flame » 07 Мар 2010, 20:43

alx написа:
Chapai написа:Синчето е на 16 год. но ме натиска да му намеря работа за през лятната ваканция. Някакви идеи ?

още един глас за мкдоналдс.

младежа е много важно да се научи на ред, порядък и йерархия.

това, че те гони мисля, че е едно добро начало.

:yes: Перфектен вариант!

1. Това е нещо, към което няма да привикне - и съответно няма да се занимава с него цял живот. Ако започне тенекиджия, комбайнер или подобни "професии" има огромен шанс като го питаш след време "Сине, в кой ВУЗ ще кандидатстваш?" той да ти отговори "Не ща - свикнах с Пешо малкия, Тиквата и Генчо мастиката и ми е добре".

2. Абсолютен ред и дисциплина! Йерархия изградена, всичко до най-малкия детайл написано. Няма да има "Вчера на обяд опънах една биричка и се поосеферих малко" или пък "Шефче, ше ме покриваш ли да изляза половин час по-рано да забера Марчето?".

3. Определено ще се научи да казва думичката "Моля" във всяко изречение. "Заповядай", "Приятен ден" и др. подобни ще станат част от речника му вместо "Кво искате?", "Кат ви е скъпо идете си го намерете другаде!".

4. Ще види отблизо, че не е лошо да си завършил висше и да си мениджър. Което ще повиши смятам желанието му да учи.

5. И не на последно място по цял ден ще слуша европейска, а не анадолска музика.

Предишна

Назад към Извън Темата