Аматьорско боядисване в домашни условия ?
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Аматьорско боядисване в домашни условия ?
И аз тъй викам, спестил си от покупката, с тия пари ги боядисай както трябва поне. Ква е далаверата от м-кови брони пръснати с левия крак..?
то аз мисля че колегата намери отг. на въпроса си , а пък съветите които даваме те са най- лесни ...
щото като ти изплющат ,че пребоядисване на е30 ще излезне около 3000е почваш да въртиш системи най страшни .
таааааа да он си знае кво да прави
щото като ти изплющат ,че пребоядисване на е30 ще излезне около 3000е почваш да въртиш системи най страшни .
таааааа да он си знае кво да прави
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
porostorm,баце и от 5тия етаж се вижда че калника ти е пребоядисван
за домашни условия някой по дребен детаил иди доиди ама каници брони и тн. несе излагаите

- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
звънни на 07725 082 641 Иван
българи са, работят много добре и може да си говорите за цената
иначе не се занимавай с глупости - два спрея са ти 20 лири + грунд 10 + шкурки + ужасно много загубено време + няма да стане толкова добре като при професионалист = не си струва
българи са, работят много добре и може да си говорите за цената

иначе не се занимавай с глупости - два спрея са ти 20 лири + грунд 10 + шкурки + ужасно много загубено време + няма да стане толкова добре като при професионалист = не си струва

Колега щом не достигат финикийски знаци си ги направи сам.Моя съвет е да пръскаш няколко ръце,и лак накрая.Успех 

Финикийските знаци никога не стигат.
Всеки си има приоритети, но и на мен не ми е понятно как можеш да си позволиш да го правиш с цел икономии.
Ако искаш да се научиш да го правиш сам, тогава бих те разбрал. Хубаво е човек да научи нещо ново, но с цел икономии... ?!
Всеки си има приоритети, но и на мен не ми е понятно как можеш да си позволиш да го правиш с цел икономии.
Ако искаш да се научиш да го правиш сам, тогава бих те разбрал. Хубаво е човек да научи нещо ново, но с цел икономии... ?!

Колега недей така, понякога се случва човек да няма пари или да не може да ги даде точно за това.Аз лично съм имал такива моменти,в това няма нищо срамно,поне според мен.Нека си ги направи както иска, пък някой ден като се опаричи току виж и нова кола си купилliloff написа:Финикийските знаци никога не стигат.

Нека се изясним . 1-во както казах броните не са ми голям зор , където е с Мтех2 там е и без него . 2-ро имам 300£ ако ви валнува много , просто не ми се дават маса пари за някакво си боядисване на брони който дори няма и да е в камера . А в оторизираните БМВ сервизи ме е срам да кажа колко искат ..... . Ето поради тези причини искам да се пробвам сам , до някаде ми е интересно какво би се получило , от друга страна го правя с цел икономия . И както казах ако не се получи нищо , няма да ги слагам и това е.
xristo написа:Колега недей така, понякога се случва човек да няма пари или да не може да ги даде точно за това.Аз лично съм имал такива моменти,в това няма нищо срамно,поне според мен.Нека си ги направи както иска, пък някой ден като се опаричи току виж и нова кола си купилliloff написа:Финикийските знаци никога не стигат.
грешка. когато нямаш пари да направиш нещо (което е по-така) - по-добре не го прави изобщо. защото "по-така" нещата се оценяват от тези които ги разбират а те знаят кога нещо е направено през пръсти... и вместо плюсове, ще трупаш минуси.
в този ред на мисли- винаги е по-добре да имаш една фабрична кола с хубава боя от колкото един визуален тунинг правен със спрей..
и друго.. ако си гледал как боядисват професионалисти... изобщо няма да ти минава през акъла да се опитваш да го правиш при домашни условия и тоя диалог тука няма да го водиме изобщо...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Явно, че само аматьори ще даваме съвети. Ползвай само водна шкурка, на вода естествено. Ако има едри бразди почни с нещо около 200, предполагам кит няма да ползваш така, че трябва да занулиш неравностите. Ползвай шкурки до към 600-800, няма смисъл от по-фини за аматьорски изпълнения. Добре е да ползваш основа в спрей ако има големи разлики в цветовете, ще се покрият по-лесно след това с боята. Следва въпроса за спрейчетата. Аз ползвам прясно напълнени по каталог в магазин за бои. Особено лака от там е по-различен, пръска се на метла и се наслоява повече. Не знам при вас как е.
Резултата е перфектен, но спрея е по 20-на лв, а лака май по 25, основата по 20 и сметката излезе.....
Резултата е перфектен, но спрея е по 20-на лв, а лака май по 25, основата по 20 и сметката излезе.....
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2