Продажбите на нови коли на ниво 2003г.
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Продажбите на нови коли на ниво 2003г.
Я кажи къде има цени и оферти на такива върнати от лизинг коли, защото каквото гледах по сайтовете на вносителите цените са супер високи.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
проверяваш на сайтовете на лизинговите къщи и банките ,както и по сайтовете на автомобилните вносители - голямо ровене пада за подходяща кола ,аз избирах 4 месеца ...
Ооо да бе точно по банките, те там са по скъпи отколкото нови със сегашните отстъпки
От първа ръка ти го казвам 

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Alexi написа:намаленията вече са факт ,много марки разпродават наличните си коли с отстъпки до 40% ,а върнатите от лизинг са направо на безценица - аз напазарувах 3 годишно Мондео 2.2 дизел с всички екстри за модела струващо като ново над 50 000 лв ,за 12 000 лв .
Намаления има действително. Доста по-малки са отстъпките от 40%. Винаги е пренадута сумата нарочно, която е зачеркната.
3 годишно Mondeo 2.2 дизел с фордов мотор 155к.с. за 12 000лв. е защото е предишното поколение фейслифт и е на 150 000 км. или това е ти е първоначалната вноска за новото поколение 2.2 Д 175к.с с мотор на Пежо-Ситроен Груп.
Иначе в Мото Пфое и по-обяви най-евтино последно поколение Мондео от старта 2008г. на 90 000 км. с малкия мотор 1.8 бензин и тренд оборудване цената почва от 27 000лв. с ддс.
Новото Мондео 2.2 175 к.с титаниум на 40/45 000 км. върви по 45 000 лв. в България за ляв волан и в Германия!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
България не е Европа,ние пак гледаме от грешната страна........-да вдигнаем заплатите----та всеки ден ли ще вдигаме----ние нямаме нормалното намаление на стока от изминал сезон,а остави празнични намаления.Ще вземеш автомобил от банка почти нова,ако имаш вуйюо владика,ако не и инфо няма да получиш.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
алекси е написал че го е взел, тоест това е цената, не вярвам да е вноска...
просто информативно, таз кола има ли някаква гаранция в този случай
просто информативно, таз кола има ли някаква гаранция в този случай

pistata9889 написа:България не е Европа,ние пак гледаме от грешната страна........-да вдигнаем заплатите----та всеки ден ли ще вдигаме----ние нямаме нормалното намаление на стока от изминал сезон,а остави празнични намаления.Ще вземеш автомобил от банка почти нова,ако имаш вуйюо владика,ако не и инфо няма да получиш.
А защо се стараем по цени да застигаме европа ,ето това е збърканото в тая държава мери ме си оная работа с големите ,а всъщност сме още в пубертета образно казано......

- Демирев
- ентусиаст
-
в Словакия една чисто нова Шкова Октавия дизел със средно ниво на оборудване е 12 000 евро,за справка http://www.skoda-auto.bg/BGR/prices/Doc ... 20v4-0.pdf а до колкото знам в Полша са още по - евтини а за щатите да не говорим. Та кое му е нормалното в държавицата ни.
С каква цел въртиш цигански номера? След като си влязъл в сайта на Еура тек си видял че от тази ценова листа се вади 14% отсъпка?
А да ми сравняваш цени на Шкода в Чехия-Словакия и България е.....

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Демирев написа: трябва да си свръх тъп!
Айде без обиди,всеки има своя гледна точка.Ако знаеш повече обесни,ако не не обиждай!
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
KUM4o написа:Аз не знам кой в България има възможността да си купи нов автомобил ,като не говориме за фирми.Може би хората от столицата ,но в провинцията е мътна индия...
Абе аз незнам защо масово хората си мислят че в софия минималната заплата е 1000лв и всеки е тарикат... няма такова нещо, не ми се задълбава че много ще се отклониме от темата.
Новите коли масово се купуват от фирми, както казаха и други хора в темата - нетрябва да се слагат в статистиката. Колите които са купени от обиновенни граждани са една много малка част от всичките, то и няма как да стане с заплати по 500-700 и тук таме по 1000-1200лв. Това е масата, разбира се има и хора с по-добри възможности, дори и с безкрайни, но процентно не са много. Как да има нови коли при това положение, като за да си позволиш да караш нова кола трябва да зимаш минимуммм 1500-600лв и то ако не плащаш кредити и тн, ако и това имаш на глвата 2ка и нагоре. Пак казвам това е някакъв минимум, и как да стане ,като в това време да си намериш работа за тия пари, некак не е лесно за 70% от народа в Б-я... А това че няма стимулация за изкупуване на старите коли и високите цени е ясно, но главаната причина е че стандарта ни е много нисък, а цените на колите са европейски.Направо не ми се пише...
- Демирев
- ентусиаст
-
pistata9889 написа:Демирев написа: трябва да си свръх тъп!
Айде без обиди,всеки има своя гледна точка.Ако знаеш повече обесни,ако не не обиждай!
Е хубава работа. Да сравнявате цените с производителките.

За сравнението по-назад със САЩ и 280 милионния пазар и нашия 4 милионен/реално едномилионен....че абсолютно всички марки имат заводи за техния пазар....безумие..не знам защо се налага обеснение.
Последна промяна Демирев на 11 Мар 2010, 1:33, променена общо 1 път
vankatagsi написа:KUM4o написа:Аз не знам кой в България има възможността да си купи нов автомобил ,като не говориме за фирми.Може би хората от столицата ,но в провинцията е мътна индия...
Абе аз незнам защо масово хората си мислят че в софия минималната заплата е 1000лв и всеки е тарикат... няма такова нещо, не ми се задълбава че много ще се отклониме от темата.
Новите коли масово се купуват от фирми, както казаха и други хора в темата - нетрябва да се слагат в статистиката. Колите които са купени от обиновенни граждани са една много малка част от всичките, то и няма как да стане с заплати по 500-700 и тук таме по 1000-1200лв. Това е масата, разбира се има и хора с по-добри възможности, дори и с безкрайни, но процентно не са много. Как да има нови коли при това положение, като за да си позволиш да караш нова кола трябва да зимаш минимуммм 1500-600лв и то ако не плащаш кредити и тн, ако и това имаш на глвата 2ка и нагоре. Пак казвам това е някакъв минимум, и как да стане ,като в това време да си намериш работа за тия пари, некак не е лесно за 70% от народа в Б-я... А това че няма стимулация за изкупуване на старите коли и високите цени е ясно, но главаната причина е че стандарта ни е много нисък, а цените на колите са европейски.Направо не ми се пише...
Aбе заеби ти 1500-600 лв

- Демирев
- ентусиаст
-
С 1500/1600лв. чисто месечно само Фабия или Гранде Пунто ще вземеш и поддържаш.
С 3000 лв. месечно може да се дава спокойно 1400лв. мес.вноска.
А си предполага че няма само единия да дава, а другия да лежи по гръб и чака наготово.
Аз не съм чувал тази година някъде в тази държава да се вземат законно 3000 лева месечно с работа. Дори 2000 лв. месечно с работа, не знам къде вземат в момента? Споделете ако знаете Дневен управител на 5 звезди хотел на Зл.Пясъци взема 1200лв. месечно чисто 1000лв., строителните инженери с доста стаж като такива може би доближават 1800лв.
3 бона на месец само ако си наркодилър. Иначе 1500 евро месечно си ги изкарва съвсем спокойно сервитьор в Кипър и Малта
С 3000 лв. месечно може да се дава спокойно 1400лв. мес.вноска.
А си предполага че няма само единия да дава, а другия да лежи по гръб и чака наготово.
Аз не съм чувал тази година някъде в тази държава да се вземат законно 3000 лева месечно с работа. Дори 2000 лв. месечно с работа, не знам къде вземат в момента? Споделете ако знаете Дневен управител на 5 звезди хотел на Зл.Пясъци взема 1200лв. месечно чисто 1000лв., строителните инженери с доста стаж като такива може би доближават 1800лв.
3 бона на месец само ако си наркодилър. Иначе 1500 евро месечно си ги изкарва съвсем спокойно сервитьор в Кипър и Малта
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
трябва да си луд за да вземеш нова кола на лизинг с 1500-600 лева заплата... дори и дачия да е. или следваме глупавата максима "новото си е ново, бате (аз нищо, че умирам от глад)". или другото предложение да даваш 50% от заплатата си за лизинг на кола ? тийм мениджър на екип в call център примерно взима по 3000 лева заплата законно.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
steeN написа:трябва да си луд за да вземеш нова кола на лизинг с 1500-600 лева заплата... дори и дачия да е. или следваме глупавата максима "новото си е ново, бате (аз нищо, че умирам от глад)". или другото предложение да даваш 50% от заплатата си за лизинг на кола ? тийм мениджър на екип в call център примерно взима по 3000 лева заплата законно.
Бе максимата в момента я виждаме, как масово се продават върнати лизингови коли на по 2-3 години. Обаче определено им искат много пари от лизинговите компании, така че халал да са им и да им ръждясат на паркингите

58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4