ЗА или ПРОТИВ свалянето на президента
Модератор: Общи модератори
Re: ЗА или ПРОТИВ свалянето на президента
За какво ни е президент въобще, направо предлагам да изберем Бойко за главен секретар на ЦК на БКП и да му пожелаем в седващиоте 20-30 години да ни води към светлото бъдеще 

аз гласувах "против".
на хората убягва функцията на президента. а тя е да е фронт-мен на държавата.
в това отношение първанов е може би най-подходящия "едрокалибрен" политик в българия. че е кадър и че служи на определени интереси- това е факт. всеки политик в българия е впрегнат по такъв начин. но до този момент аз не съм чул този човек да каже една грешна дума като е във "фокуса на прожекторите"... той е представителен, мери си приказките, има вярна "стъпка/темпо" като се изразява и държи всички на една ръка растояние... за мене това е форма на професионализъм която като цяло е недостъпна за 99.9% от политиците ни. дали зад него стои една добра пр организация? без значение. гледа се крайния резултат. дали първанов му идва отвътре, научил го е в моска или слуша добре пр съветниците си- президента ни си е на мястото си.
като говориме за пр- в това отношение дянков е абсолютно фиаско. човека е изпълнен с добри намерения и изглежда, че е добър със сметалото. аз съм убеден че мерките които прилага са в правилната посока (просто школата ни е еднаква). но пр-а му е под всякаква критика. нещата които този човек си позволява да ги каже и начина по които ги прави е... абсолютно, недвусмислено недопустим. този човек трябва да говори само на ауто-кю и да не се позволява да му се задават въпроси... защото... просто се лута от една манталитетна крайност в друга и в желанието си да бъде максимално реалистичен и коректен поставя програмата си и действията си в такава светлина че сам си усложнява реализацията им. дянков винаги ми е напомнял на добър юникс админ - интелигентен, всеотдаен, разбира си от работата, но... затваряш го в един килер с машините му и не го оставящ да припари до клиентите си защото... просто сам си пречи в отношенията си с другите.
на хората убягва функцията на президента. а тя е да е фронт-мен на държавата.
в това отношение първанов е може би най-подходящия "едрокалибрен" политик в българия. че е кадър и че служи на определени интереси- това е факт. всеки политик в българия е впрегнат по такъв начин. но до този момент аз не съм чул този човек да каже една грешна дума като е във "фокуса на прожекторите"... той е представителен, мери си приказките, има вярна "стъпка/темпо" като се изразява и държи всички на една ръка растояние... за мене това е форма на професионализъм която като цяло е недостъпна за 99.9% от политиците ни. дали зад него стои една добра пр организация? без значение. гледа се крайния резултат. дали първанов му идва отвътре, научил го е в моска или слуша добре пр съветниците си- президента ни си е на мястото си.
като говориме за пр- в това отношение дянков е абсолютно фиаско. човека е изпълнен с добри намерения и изглежда, че е добър със сметалото. аз съм убеден че мерките които прилага са в правилната посока (просто школата ни е еднаква). но пр-а му е под всякаква критика. нещата които този човек си позволява да ги каже и начина по които ги прави е... абсолютно, недвусмислено недопустим. този човек трябва да говори само на ауто-кю и да не се позволява да му се задават въпроси... защото... просто се лута от една манталитетна крайност в друга и в желанието си да бъде максимално реалистичен и коректен поставя програмата си и действията си в такава светлина че сам си усложнява реализацията им. дянков винаги ми е напомнял на добър юникс админ - интелигентен, всеотдаен, разбира си от работата, но... затваряш го в един килер с машините му и не го оставящ да припари до клиентите си защото... просто сам си пречи в отношенията си с другите.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Toneloker написа:Е аз явно съм тъп, но не виждам причина за свалянето на президента? На негово място да дойде някой смехуранко от Герб или направо СИдеров.Още една причина да се имигрира в чужбина.
Тези причини са достатъчни за мен-
1- заради създаването на тройната коалиция, и всичко, което направи тя с неговото знание и благословия
2- заради допускането на това парламентарните избори да се превърнат в бизнес
3- заради доклада 'Петрол срещу храни'
4- заради липсващите страници в досието му като ДОНОСНИК Гоце
?????????????
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз гласувах "Против" защото има излъчване,има стойка и говори добре,по-добър е като президент от зелката,ония кон предишния президент и тн.
То кой пък не е бил агент от политическата върхушка,боли ме дали е агент или не,освен това има други проблеми за решаване,това сегашното е фарс...
То кой пък не е бил агент от политическата върхушка,боли ме дали е агент или не,освен това има други проблеми за решаване,това сегашното е фарс...
Против и веднага казвам защо. Първо ако се свали президента ще има нови избори, следователно пак ще ни наспамят с тъпи реклами и диспути по телевизията и огромни разходи за изборите.
И второ- от президента нищо не зависи. Той е просто представително лице. Ако ще мен да сложат за президент нищо няма да се промени, просто защото президента няма никакви правомощия. Това да не е САЩ !?
Пък и ако падне кой ще е новия президент- Волен-болен ли?
И второ- от президента нищо не зависи. Той е просто представително лице. Ако ще мен да сложат за президент нищо няма да се промени, просто защото президента няма никакви правомощия. Това да не е САЩ !?
Последна промяна Spoony на 10 Мар 2010, 21:34, променена общо 1 път
.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Е.Димитров написа:Аз гласувах "Против" защото има излъчване,има стойка и говори добре,по-добър е като президент от зелката,ония кон предишния президент и тн.
Това да подкрепя някой защото е красив,а не умен и способен според мен е много неуместно.То май защото през тия години ги избираха по красота и дар слово,сега сме на тоя хал.
Последна промяна LiTtLeRoCk на 10 Мар 2010, 22:01, променена общо 1 път
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Spoony написа:Против и веднага казвам защо. Първо ако се свали президента ще има нови избори, следователно пак ще ни наспамят с тъпи реклами и диспути по телевизията и огромни разходи за изборите.
Сашо Дойнов бе нали ти казвам

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Какво точно искате от него ? Не забравяйте,че не сме Президентска,а Парламентарна република.
Гласувам "Против".
Гласувам "Против".
- FaceOff
- ентусиаст
-
DanielzZz написа:Какво точно искате от него ? Не забравяйте,че не сме Президентска,а Парламентарна република.
Гласувам "Против".
И понеже сме парламентарна, а не президентска република да го оставим да си прави каквото иска ли?
LiTtLeRoCk написа:Е.Димитров написа:Аз гласувах "Против" защото има излъчване,има стойка и говори добре,по-добър е като президент от зелката,ония кон предишния президент и тн.
Това да подкрепя някой защото е красив,а не умен и способен според мен е много неуместно.
Освен ако не е за 'мис' или 'мистър'

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
DanielzZz написа:Какво точно искате от него ? Не забравяйте,че не сме Президентска,а Парламентарна република.
Гласувам "Против".
Да бъде обективен 8 години мълча,чак сега ли намери да се прави на президент докато се крадеше и разграбваше всичко къде беше той.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Още когато Европа уличи няколко сектора във корупция, президента си мълчеше и така целият народ трябваше да чака една година и нещо просто да изтече мандатът на правителството. От Дпс депутат си строи къща покрай кое езеро беше, че забравих, те само се прикриват. Само БСП и ДПС против новото гласуване с пръстов отпечатък. Последните 2-3г. президента беше потънал някъде. Къде ни беше президентът когато получавахме отрицателни писма от Европа, къде му бяха критиките към правителството на тройната коалиция ?
http://www.vbox7.com/play:435bc05c&al=1&vid=929180
Къде беше президентът тука да защити българското, беше на к..а на Доган.
http://www.vbox7.com/play:435bc05c&al=1&vid=929180
Къде беше президентът тука да защити българското, беше на к..а на Доган.
Последна промяна ditko1 на 11 Мар 2010, 0:39, променена общо 1 път
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Е.Димитров написа:Аз гласувах "Против" защото има излъчване,има стойка и говори добре,по-добър е като президент от зелката,ония кон предишния президент и тн.
Колега обръщам внимание на всичките ти постове,и оставам с обеждението,че винаги си срещу тълпата!
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- FaceOff
- ентусиаст
-
pistata9889 написа:Е.Димитров написа:Аз гласувах "Против" защото има излъчване,има стойка и говори добре,по-добър е като президент от зелката,ония кон предишния президент и тн.
Колега обръщам внимание на всичките ти постове,и оставам с обеждението,че винаги си срещу тълпата!
Аз пък задължително ги прескачам

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
alx написа:дянков винаги ми е напомнял на добър юникс админ - интелигентен, всеотдаен, разбира си от работата, но... затваряш го в един килер с машините му и не го оставящ да припари до клиентите си защото... просто сам си пречи в отношенията си с другите.
systems people personality disorder

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
За съм защото,докато 3 ната коалиция източваше България Виждах президента само по нова година да си дръпне речта,а са стана много публична личност,да хваща пътя,дрогарчетата му ги няма и него да го няма 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3