Бесен съм на отворения дифф!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е53 4.4
Мечтае да кара: Е60 V10

Re: Бесен съм на отворения дифф!

Мнение от Demo 9 » 12 Мар 2010, 16:22

Я се стегнете бе, колко хора от форума карат със заварка и не се оплакват изобщо :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 12 Мар 2010, 17:54

Mind_Control написа:Боже, не мога да повярвам, че човек със 290 мнения в авто форум иска да си заварява диференцияла :kuku: До къде деградира младежта...

Ама аз и с 1000 мнения да съм пак ще попитам,дали да го заварявам. Аз тази кола не ми е ежедневна и въобще не я карам всеки божи ден,още повече аз си я правя главно за каране на писта и дрифт,така че мен единственото нещо което ме спира от това да направя заварка е разхода на гуми,щото знам как се търкат гуми от заварка. Аз не карам бмв заради това че е бмв и не съм заклет сектант,ако имам парите ще карам нисан ама ги нямам. Така че дали ще търся калници и капаци не зависи само от диффа.

ВесоПеса ми каза,че имало някакви момчета от Варна, които правели шперове от отворени дифове и даже можели да ми направят до 75% шпер,някой от вас знае ли нещо за тези момчета?

п.п. До тук само първите 3/4 мнения бяха смислени и ми дадоха някаква идея какво представлява отворения дифф.
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 12 Мар 2010, 18:22

BULL3T написа:Аз не карам бмв заради това че е бмв и не съм заклет сектант,ако имам парите ще карам нисан ама ги нямам.

Нищо не каза тука. :mhihi:
(Подсказка - прегледай каталозите на Нисан и BMW)

И не се занимавай с глупости. Хората ти казаха как можеш да прехвърлиш част от усилието на другото колело. А ако искаш блокаж, има си LSD за тая работа.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Мнение от Борис_Малинов » 12 Мар 2010, 19:17

Бе то и шпера да не прави чудеса....на равинчко ще те изкара,но я пробвай на накой наклон да видим какво ще стане????В един момент просто ще отключи и ще има да си въртиш....така,че изобщо не се ядосвай.
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 12 Мар 2010, 19:19

Трябва да въведат по-подробно в учебниците материали за устройството на автомобила.Има една книга "Ръководство за водачи кат. В" на издателство Техника 1978 година.Съвсем не се бъзикам и 100% я има по антикварните книжарници и ще струва 2-3лв. а вътре пише адски много интересни неща.Като се почне от устройство на автомобила,чийто агрегати като цяло са досега са на почти еднакъв принцип и се стигне до различни трикове за каране в по-специални ситуации.Аз съм я чел още преди години и е много зарибяваща ;) Вътре има примерно 2 страници изписани за диференциала,които дават отговор на всичките ти въпроси :)
Изображение
8.32

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 12 Мар 2010, 23:12

Заварявай смело и ще си заобичаш колата...
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 12 Мар 2010, 23:18

Tano написа:Заварявай смело и ще си заобичаш колата...

викаш като отиваш на работа само настрани върви :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06

Мнение от Нено Б. » 13 Мар 2010, 0:16

Мм кофти ли е като ти серат в темата...нека, да знаеш и да не го правиш.
А иначе ти за мен си абсолютен спамер. Купил си си бмв 192 коня и си мислиш, че си дрифтър..чел съм ти и малоумната тема в дрифтинг форума. И в тунинг форума много знаеш...
Карай си лекичко, че ич те няма.
rwd фен

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 13 Мар 2010, 1:52

Нено Б. написа:...Купил си си бмв 192 коня...

Опитай пак :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: BMW e46
Мечтае да кара: BMW

Мнение от batgecko » 13 Мар 2010, 2:01

Да ви кажа аз сам сас шпер диференциал и нямам абсолютно никакви проблеми на лед,сняг,дъжд.С 4 човека в колата по коравите отзад да тежат сам изкачвал такива баири дето другите само гледат и не могат да повярват че БМВ варви по снега а пак техните кочници с предно боксуват и седят на едно място!!! :lol: :lol: :bowdown: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :bowdown: :bgflag:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BULL3T » 13 Мар 2010, 2:23

Нено Б. написа:Мм кофти ли е като ти серат в темата...нека, да знаеш и да не го правиш.
А иначе ти за мен си абсолютен спамер. Купил си си бмв 192 коня и си мислиш, че си дрифтър..чел съм ти и малоумната тема в дрифтинг форума. И в тунинг форума много знаеш...
Карай си лекичко, че ич те няма.

Малиии къф хейт, :mhihi: :mhihi: :mhihi: човек земи си трай щото въобще не знаеш нищо, нито за мен ,нито за колата ми ,нито пък какъв съм и какво мисля за себе си. Аз я пуснах темата за да получа отгвор на един въпрос и го получих,това че пичовете си пишат какво мислят мен ич ме не ме притеснява,всеки има правото да пише каквото си пойска и да изрази мнение.

За разлика от теб аз съм си купил две коли, една за всеки ден и една да си я правя лека по-лека,без да си давам зор. Не съм като теб да искам да си купя е32 В12 и да му набича газчица ,та да съм пич с големата кола у градо.И в твойта тема ти казах,ако го направиш после и ти ще ревеш като мен,аз минах по тоя път и ринах лаината на предишния собсвеник с месеци.Икономията е майка на мизерията и такива хора като тебе и оня с магарето го доказвате.

А за тунинг.бг въобще не ми говори,отдавна го зарязах тоя умрел форум,точно заради такива капацитети като тебе.Трай сега и недей повече говори за други хора без да ги познаваш.

п.п. Моля някой от модераторите да и "турат катинара" на тая тема,получих отговор на въпроса си.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от apple2 » 13 Мар 2010, 17:27

Ей аз от 6 месеца карам с даварен дифф (на лада) и почти не съм закъсвал през зимата. Предницата на лед с скапани гуми наистина като завивам изпуска, но по бавно или като ритнеш съединитела се нагажда. Колкото до дрифта на сняг и на мокро си се свиква. Карал съм и със 150-60 и няма проблем.
Наистина колата става много по малко маневрена, гумите се ядат бързо, но си е кеф. :lalala:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 13 Мар 2010, 17:40

Ти ония с магарето не му бери гайлето щото грам не го познаваш ;) !

АКо имаш нещо да ми кажеш звънни , уговори си среща па ми кажи !

Твойте теми сме ги чели сичките , от началото , та до сега .....мноо страшна 5ца , супер е , на газ е ...незанам кво си що си , после кой ми сра манго в гащите ?

Някъде да съм писал аз тема с проблеми заради със и от газта? Не , няма и да видиш -отговори си сам защо>
АКо не можеш ще ти кажа - щото мога сам да си бърза задника като се из.... разбра ме.
Сега яж шпек Народен , ЛЕки ит.н. карай си малката кола щото ти евтино и остай мен и другите мизерници да си чупим колите .Отплеснах се ама мноо мразим да ме охарактеризират такива като тебе дет неме познават и едни други те си знаят.... Не си чувствай длъжен да отговаряш , изказах си мнението просто ;) !
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 М50Б25
Мечтае да кара: икономично

Мнение от Stiks » 13 Мар 2010, 18:52

BULL3T написа:
Малиии къф хейт, :mhihi: :mhihi: :mhihi: човек земи си трай щото въобще не знаеш нищо, нито за мен ,нито за колата ми ,нито пък какъв съм и какво мисля за себе си.
За разлика от теб аз съм си купил две коли, една за всеки ден и една да си я правя лека по-лека,без да си давам зор.
Трай сега и недей повече говори за други хора без да ги познаваш.

Те хората и по приказките могат да си създадът мнение, което май така и става.
И като си пич с 2 коли ... ми вместо 2 да беше земал нисан бе :dummy: :banghead:

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BULL3T » 13 Мар 2010, 22:51

Stiks написа:
BULL3T написа:
Малиии къф хейт, :mhihi: :mhihi: :mhihi: човек земи си трай щото въобще не знаеш нищо, нито за мен ,нито за колата ми ,нито пък какъв съм и какво мисля за себе си.
За разлика от теб аз съм си купил две коли, една за всеки ден и една да си я правя лека по-лека,без да си давам зор.
Трай сега и недей повече говори за други хора без да ги познаваш.

Те хората и по приказките могат да си създадът мнение, което май така и става.
И като си пич с 2 коли ... ми вместо 2 да беше земал нисан бе :dummy: :banghead:

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :mhihi:

Брат и аз тва се чудя,да си бех купил една за 2000 лв. некфа умрела дизелка и един нисан а не да давам 7000лв за фокус и после да се чуда от де да намера пари.Съвета ти е добър колега ама нещо куца. :dunno:

Магарчо няма и да ти отговарям те и без тва малко хора го правят що реших и аз да го правя,а ти не си мисли че целия форум не те знае къв си. :yes:

apple2 мерси за съвета пич,ти ми каза точно каквото ми трябваше,без да преувеличаваш и да се правиш на гъзар. :bchug:

п.п. Ама аз що не послушам ВесоПеса и не спра и да пиша и аз в тоя форум. То аман от хейтъри,да не си сподели болежките човек,че после ще го изядете ейй! :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата