Бесен съм на отворения дифф!
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
Re: Бесен съм на отворения дифф!
Я се стегнете бе, колко хора от форума карат със заварка и не се оплакват изобщо 

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Mind_Control написа:Боже, не мога да повярвам, че човек със 290 мнения в авто форум иска да си заварява диференциялаДо къде деградира младежта...
Ама аз и с 1000 мнения да съм пак ще попитам,дали да го заварявам. Аз тази кола не ми е ежедневна и въобще не я карам всеки божи ден,още повече аз си я правя главно за каране на писта и дрифт,така че мен единственото нещо което ме спира от това да направя заварка е разхода на гуми,щото знам как се търкат гуми от заварка. Аз не карам бмв заради това че е бмв и не съм заклет сектант,ако имам парите ще карам нисан ама ги нямам. Така че дали ще търся калници и капаци не зависи само от диффа.
ВесоПеса ми каза,че имало някакви момчета от Варна, които правели шперове от отворени дифове и даже можели да ми направят до 75% шпер,някой от вас знае ли нещо за тези момчета?
п.п. До тук само първите 3/4 мнения бяха смислени и ми дадоха някаква идея какво представлява отворения дифф.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
BULL3T написа:Аз не карам бмв заради това че е бмв и не съм заклет сектант,ако имам парите ще карам нисан ама ги нямам.
Нищо не каза тука.

(Подсказка - прегледай каталозите на Нисан и BMW)
И не се занимавай с глупости. Хората ти казаха как можеш да прехвърлиш част от усилието на другото колело. А ако искаш блокаж, има си LSD за тая работа.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Бе то и шпера да не прави чудеса....на равинчко ще те изкара,но я пробвай на накой наклон да видим какво ще стане????В един момент просто ще отключи и ще има да си въртиш....така,че изобщо не се ядосвай.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Трябва да въведат по-подробно в учебниците материали за устройството на автомобила.Има една книга "Ръководство за водачи кат. В" на издателство Техника 1978 година.Съвсем не се бъзикам и 100% я има по антикварните книжарници и ще струва 2-3лв. а вътре пише адски много интересни неща.Като се почне от устройство на автомобила,чийто агрегати като цяло са досега са на почти еднакъв принцип и се стигне до различни трикове за каране в по-специални ситуации.Аз съм я чел още преди години и е много зарибяваща
Вътре има примерно 2 страници изписани за диференциала,които дават отговор на всичките ти въпроси 

8.32
Заварявай смело и ще си заобичаш колата...
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Tano написа:Заварявай смело и ще си заобичаш колата...
викаш като отиваш на работа само настрани върви

- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06
Мм кофти ли е като ти серат в темата...нека, да знаеш и да не го правиш.
А иначе ти за мен си абсолютен спамер. Купил си си бмв 192 коня и си мислиш, че си дрифтър..чел съм ти и малоумната тема в дрифтинг форума. И в тунинг форума много знаеш...
Карай си лекичко, че ич те няма.
А иначе ти за мен си абсолютен спамер. Купил си си бмв 192 коня и си мислиш, че си дрифтър..чел съм ти и малоумната тема в дрифтинг форума. И в тунинг форума много знаеш...
rwd фен
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Нено Б. написа:...Купил си си бмв 192 коня...
Опитай пак

- batgecko
- Потребител
-
- Кара: BMW e46
- Мечтае да кара: BMW
Да ви кажа аз сам сас шпер диференциал и нямам абсолютно никакви проблеми на лед,сняг,дъжд.С 4 човека в колата по коравите отзад да тежат сам изкачвал такива баири дето другите само гледат и не могат да повярват че БМВ варви по снега а пак техните кочници с предно боксуват и седят на едно място!!!

- BULL3T
- ентусиаст
-
Нено Б. написа:Мм кофти ли е като ти серат в темата...нека, да знаеш и да не го правиш.
Малиии къф хейт,

За разлика от теб аз съм си купил две коли, една за всеки ден и една да си я правя лека по-лека,без да си давам зор. Не съм като теб да искам да си купя е32 В12 и да му набича газчица ,та да съм пич с големата кола у градо.И в твойта тема ти казах,ако го направиш после и ти ще ревеш като мен,аз минах по тоя път и ринах лаината на предишния собсвеник с месеци.Икономията е майка на мизерията и такива хора като тебе и оня с магарето го доказвате.
А за тунинг.бг въобще не ми говори,отдавна го зарязах тоя умрел форум,точно заради такива капацитети като тебе.Трай сега и недей повече говори за други хора без да ги познаваш.
п.п. Моля някой от модераторите да и "турат катинара" на тая тема,получих отговор на въпроса си.

Ей аз от 6 месеца карам с даварен дифф (на лада) и почти не съм закъсвал през зимата. Предницата на лед с скапани гуми наистина като завивам изпуска, но по бавно или като ритнеш съединитела се нагажда. Колкото до дрифта на сняг и на мокро си се свиква. Карал съм и със 150-60 и няма проблем.
Наистина колата става много по малко маневрена, гумите се ядат бързо, но си е кеф.
Наистина колата става много по малко маневрена, гумите се ядат бързо, но си е кеф.

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Ти ония с магарето не му бери гайлето щото грам не го познаваш
!
АКо имаш нещо да ми кажеш звънни , уговори си среща па ми кажи !
Твойте теми сме ги чели сичките , от началото , та до сега .....мноо страшна 5ца , супер е , на газ е ...незанам кво си що си , после кой ми сра манго в гащите ?
Някъде да съм писал аз тема с проблеми заради със и от газта? Не , няма и да видиш -отговори си сам защо>
АКо не можеш ще ти кажа - щото мога сам да си бърза задника като се из.... разбра ме.
Сега яж шпек Народен , ЛЕки ит.н. карай си малката кола щото ти евтино и остай мен и другите мизерници да си чупим колите .Отплеснах се ама мноо мразим да ме охарактеризират такива като тебе дет неме познават и едни други те си знаят.... Не си чувствай длъжен да отговаряш , изказах си мнението просто
!

АКо имаш нещо да ми кажеш звънни , уговори си среща па ми кажи !
Твойте теми сме ги чели сичките , от началото , та до сега .....мноо страшна 5ца , супер е , на газ е ...незанам кво си що си , после кой ми сра манго в гащите ?
Някъде да съм писал аз тема с проблеми заради със и от газта? Не , няма и да видиш -отговори си сам защо>
АКо не можеш ще ти кажа - щото мога сам да си бърза задника като се из.... разбра ме.
Сега яж шпек Народен , ЛЕки ит.н. карай си малката кола щото ти евтино и остай мен и другите мизерници да си чупим колите .Отплеснах се ама мноо мразим да ме охарактеризират такива като тебе дет неме познават и едни други те си знаят.... Не си чувствай длъжен да отговаряш , изказах си мнението просто

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
BULL3T написа:
Малиии къф хейт,![]()
![]()
човек земи си трай щото въобще не знаеш нищо, нито за мен ,нито за колата ми ,нито пък какъв съм и какво мисля за себе си.
За разлика от теб аз съм си купил две коли, една за всеки ден и една да си я правя лека по-лека,без да си давам зор.
Трай сега и недей повече говори за други хора без да ги познаваш.
Те хората и по приказките могат да си създадът мнение, което май така и става.
И като си пич с 2 коли ... ми вместо 2 да беше земал нисан бе

- BULL3T
- ентусиаст
-
Stiks написа:BULL3T написа:
Малиии къф хейт,![]()
![]()
човек земи си трай щото въобще не знаеш нищо, нито за мен ,нито за колата ми ,нито пък какъв съм и какво мисля за себе си.
За разлика от теб аз съм си купил две коли, една за всеки ден и една да си я правя лека по-лека,без да си давам зор.
Трай сега и недей повече говори за други хора без да ги познаваш.
Те хората и по приказките могат да си създадът мнение, което май така и става.
И като си пич с 2 коли ... ми вместо 2 да беше земал нисан бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Брат и аз тва се чудя,да си бех купил една за 2000 лв. некфа умрела дизелка и един нисан а не да давам 7000лв за фокус и после да се чуда от де да намера пари.Съвета ти е добър колега ама нещо куца.

Магарчо няма и да ти отговарям те и без тва малко хора го правят що реших и аз да го правя,а ти не си мисли че целия форум не те знае къв си.

apple2 мерси за съвета пич,ти ми каза точно каквото ми трябваше,без да преувеличаваш и да се правиш на гъзар.

п.п. Ама аз що не послушам ВесоПеса и не спра и да пиша и аз в тоя форум. То аман от хейтъри,да не си сподели болежките човек,че после ще го изядете ейй!

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3