Чие е това БМВ----САххххххх ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Чие е това БМВ----САххххххх ?

Мнение от vlad0 » 17 Мар 2010, 16:30

почти става с 166 :censored:

тел. 112 -> прехвърлиха ме към 02 / 987 55 55 - столичен инспекторат
от столичния инспекторат ми обясниха, че контрола на пътя се осъществява от КАТ
и ме прехвърлиха към тел. 165
02 / 987 55 55 -> тел. 165
обясниха ми, че това не е тяхна работа да се обадя на 166 и да ме свържат с 5то райнно, където имало катаджии, които бъркали по багажниците и те трябвало да отидат на мястото. Това с бъркането по багажниците не разбрах дали искаше да каже, че нямат работа.

тел. 165 -> тел. 166
Казах от къде са ме прехвърлили и се изсмяха по телефона... Казах, че са казали да ме прехвърлят на 5то райнно и последва: "хах ми добре 5то райнно" и ме прехвърлиха.....

тел. 166 -> 5то райнно
Слушах музики около 3-4 мин. след което ми даде два пъти свободно и не съм сигурен дали ми вдигнаха и веднага затвориха слушалката. Следва пак 166.

тел 166. Казаха, чакайте пак да опитаме... и пак ме прехвърлиха

тел. 166 -> 5то Райнно
Този път ми вдигнаха след около 2мин. Не се знае кой е ... И аз му казах и той отговори, че патрулите са заети с обществения ред, когато се освободят щели да се заемат със пътните проблеми. Почнах да му обяснявам, че това изнервя шофьорите и създава предпоставки за инциденти и той отговори: "Абе вие чувате ли ме какво ви обяснявам и ТРЯС - затвори телефона".

Обадих се на 166 да ги питам как седи въпроса с оплакване и те казаха на място в районното.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 17 Мар 2010, 16:31

bigmurzi написа:щото младост 4 е малко под джунглата :mhihi:

така е, над центъра на джунглата - младост 3 е :mhihi:
:yes:

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 17 Мар 2010, 16:37

"София - джунгла, дивото зове! Соофия - джунгла .. " /димна завеса/
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Трамвай по Графа
Мечтае да кара: Подводница
Детайли за колата: F10 530 xd

Мнение от icog » 18 Мар 2010, 1:25

тел. 112 -> прехвърлиха ме към 02 / 987 55 55 - столичен инспекторат
от столичния инспекторат ми обясниха, че контрола на пътя се осъществява от КАТ
и ме прехвърлиха към тел. 165

Столичен инспекторат. Лично съм им псувал служителите в район Витоша. Обесниха ми по втория начин, че няма да си свършат работата, фирмата дето се беше насрала си била платила на някой. Те са едно безсмислено звено, което върши работа само при PR акциите на шефовете си. А като разбра, че и куките не помагат до кой точно извод стигнахме? Че ония, дето са измислили дрането на боя са препатили и им е писнало да разчитат на мафиотизирани организации.

Ти си на 50, аз съм на 35. И съм много спокоен човек, докато някой ей такъв идиот не ми припомни колко много луд бях преди години. Винаги наоколо има по някой остър камък. Все пак живеем в София.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 18 Мар 2010, 1:28

Аз на един пич му строших колата :mhihi:
Само че бех с Опелчето (Кадетко) и ме беше запушила пред моя си блок няква Фиеста със не софииска регистрация.
Много бързах и имах важна работа :banghead:
опитах какво ли не, накрая побеснях - качих се в колата ЗАДНА , леко на тласъци и не става .
Викам аааа :shock: слизам гледам и ръчната дръпната.Викам краи до тука беше.
От там ГАЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ зЗАДНА и го избутах :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ПОСЛЕДСТВИЯТА:
На мен мис е избърса прахта от бронята

На него - шчупен фар , броня , огънат калник и други дреболии(мигач и тн) :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Мислех да си оставя и телефона на чистачката - та като ми звънне да му тегля и един бои, ма викам много ше му доиде :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ситуацията се разиграва 6 и 30 сутринта - аз съм костюмар и отивам на важна среща :banghead: :banghead: :banghead: а пича решил че може да спре зад мене, без да види че до мене има стълб, от другата страна кантон и о пред няколко коли :ranting: :ranting: :ranting: :banghead: :banghead: :banghead: :dunno:
Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 18 Мар 2010, 1:30

Поне колегите да си оставят телефоните като запушват, че да няма случки като гореспоменатата.
Изображение

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 18 Мар 2010, 2:14

X-citer написа:
Georgieff написа:Колега, нещата стават с обаждане на телефон 166 - до минути кварталните полицаи ще дойдат.
От там нататък те си знаят.
Един преди така правеше проблеми, след случката престана.

Това в България ли? :shock:
Щото аз си мисля, че като звънне ще кажат, че не е тяхна работа да се обади в "паркинги и гаражи" От там ще му кажат, че ще изпратят паяк, но ще трябва да заплати ХХ сума за репатрирането.

:lol: Много верно
Хубавото е,че поне бърза помощ още идва
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 18 Мар 2010, 3:35

Вземете записвайте тия разговори и после писъмца към медиите да види България на какви идиоти плащаме заплатите, а после протестират, че не трябвало да си плащат осигуровки ами държавата да ги поема (от наш джоб). :bang: :banghead: :ranting:
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 18 Мар 2010, 8:47

На нас в несебър ни се случи да бутаме един голф ,понеже ни беше запушил и след 30 минутно свиркане бибкане никой не дойде .Добре че беше на скорост та го бутнахме без да му нанасяме последствия
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 18 Мар 2010, 10:36

Toneloker написа:Поне колегите да си оставят телефоните като запушват, че да няма случки като гореспоменатата.

Аз така правя, макар че гледам да не запушвам никого. Винаги си оставям визитка на предното стъкло, в случай че съм спрял на "нечие" място и бих могъл да преча. :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 18 Мар 2010, 11:11

Fear написа:...визитка на предното стъкло, в случай че съм спрял на "нечие" място и бих могъл да преча. :)
Въобще не става въпрос за "нечие" място. Става въпрос грозно да запушиш някой, да му спреш пред колата в паркинга и да отидеш да си бъркаш в носа в някое кафе...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 18 Мар 2010, 11:25

liloff написа:
Fear написа:...визитка на предното стъкло, в случай че съм спрял на "нечие" място и бих могъл да преча. :)
Въобще не става въпрос за "нечие" място. Става въпрос грозно да запушиш някой, да му спреш пред колата в паркинга и да отидеш да си бъркаш в носа в някое кафе...

E, това си е вече ГСП отвсякъде. Няма величина, която да характеризира простотията на индивида, направил такова нещо. :mhihi:

Каобой
Аватар
Кара: 318

Re: Чие е това БМВ----СА2362МХ ?

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 18 Мар 2010, 11:25

bigmurzi написа:В Младост само простаци с БМВ-та :mhihi:

Некво комби ми скъса нервите в паркинга на Била тия дни :mhihi: ама видях номера и съм сезирал съответните органи 8)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 18 Мар 2010, 11:31

Fear написа:E, това си е вече ГСП отвсякъде. Няма величина, която да характеризира простотията на индивида, направил такова нещо. :mhihi:
Това е ежедневие пред вкъщи. В началото им говорих на цървулите/пачите, вече дори не си хабя приказките. Да се качва в колата си и да се мести и това е.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 18 Мар 2010, 12:02

Едно приятелче си купи въже за теглене и ги влачи като :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата