Въпрос за регистрация(или по-точно НЕрегистрация)
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Въпрос за регистрация(или по-точно НЕрегистрация)
.
Последна промяна Spoony на 22 Мар 2010, 13:36, променена общо 1 път
.
Spoony написа:А ако искам точно определен номер, примерно 1970 колко ще ми струва?
Номер по избор- 50 лв. и късмет да го има в КАТ по това време, или да ти кажат горе долу кога ще излезе.

Между другото преди време се говореше, че ще вдигат цените на тези 30 и 50 левови номера ама дали са го направили нямам идея.
Последна промяна GRIPEN на 20 Мар 2010, 16:08, променена общо 3 пъти
- Shishmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 520i
Хубавото в този случаи при мен е че не държа на точно определен номер. Просто искам някой по хубав - 2525, 5050,7878,6767, 5656 и т.н. смятам че все някой от тези ще е наличен, освен ако не съм пълен карък 

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Късмет мога да ти пожелая само,на късмет сложихме на един бус 6999 без да даваме нищо,птосто някои си го поръчал но не дишъл и го сложиха на нас.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
а колко ще струва 4 еднакви цифри някой знае ли?
[url="http://www.nikgrey.com/smokefree/"]

[/url]
[/url]
Shishmanov написа:Хубавото в този случаи при мен е че не държа на точно определен номер. Просто искам някой по хубав - 2525, 5050,7878,6767, 5656 и т.н. смятам че все някой от тези ще е наличен, освен ако не съм пълен карък
Ами за нещо такова ще е 30лв, освен ако наистина не са сменили цените както каза че се чувало колегата

- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
Колега след като си купил колата, предполагам си направил договор за покупко продажба - с този договор отиваш в даначното и си регистрираш колата на свое име. В КАТ може изобщо да не ходиш, ако един ден ти се наложи глобата е 20лв. за това че не си спазол срока.
За номерата чифт или огледални - 30лв. / ако ти кажат че няма 20лв на лелката зад гишето/
3 еднакви - 50лв.
четири еднакви 800лв.
Номер по избор като цитирания --1970-- се взема с молба и изчакване докато му дойде реда.
Номер от една кола не се прехвърля на друга кола, може да си вземеш друг от друга серия но да се прехвърли НЕ става аз опитах / въпреки че имам вътрешен човек и пак не стана /
Въпреки всичко "като казвут булгарите кое не става со пари - става с много пари"
За номерата чифт или огледални - 30лв. / ако ти кажат че няма 20лв на лелката зад гишето/
3 еднакви - 50лв.
четири еднакви 800лв.
Номер по избор като цитирания --1970-- се взема с молба и изчакване докато му дойде реда.
Номер от една кола не се прехвърля на друга кола, може да си вземеш друг от друга серия но да се прехвърли НЕ става аз опитах / въпреки че имам вътрешен човек и пак не стана /
Въпреки всичко "като казвут булгарите кое не става со пари - става с много пари"

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Колега за прехвърляне на номер,от една кола на друга,след бракубване ще напиша в поеделник,какво е полужението.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Shishmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 520i
Колега, не може да се регистрира колата в данъчното без да си я прехвърлил в кат. Искат да видят новия талон на "твое" име в данъчното.
Jessy написа:а колко ще струва 4 еднакви цифри някой знае ли?
1000 лв е за самия номер + останалите пари както си му е реда за регистрацията на колата
за чисто нова кола общата сума е 1057.60 лв.
и са преди некои да е попитал колко струват 6 цифри - отговора е 8000 лв =))
1970 е 50 лв. води се номер по избор, но става само с разписана молба
тия за 30 лв. в софийския кат не ги пускат
5656, както и 5665 е 50 лв. също
100 лв са 3 еднакви
No bling at the Ring
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2