ВНИМАНИЕ! Колеги опасност нова камера с радар в София!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: ВНИМАНИЕ! Колеги опасност нова камера с радар в София!

Мнение от dimithur » 24 Мар 2010, 12:01

bum_bum написа:
SKISA написа:ше мина с радара да видя дали ше ми свирне.
25 кадъра в сек айде да не е толко!
надявам се съвсем скоро някой с въздухарка или прашка да и отнесе тимберицата...

С въздухарка няма да стане :confused: Много са им дебели стъклата.

Хаха с Хасана направих една улична лампа метална да свети като дискотечна :mhihi: И все пак айде да спазваме знаците , там има и разни самоубийци дето пресичат малоумно ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 24 Мар 2010, 12:07

Знам, че ще ме изядете за това мнение ама не ми пука. :no:

Направо съм възхитен. :banghead:
На първо място, от автора на темата - герой, следващият път мини с 200км/ч. :dummy:
Второ, от "гениалните" идеи за справяне с "проблема", а именно въздушни пушки, спрейове, еърсофт и т.н.
Аз ще ви кажа по-лесен начин за справяне с проблема - СПАЗВАЙТЕ ШИБАНИЯТ ПРАВИЛНИК!

Голям рев е по другите теми, че държавата била кочина и не знам си какво. Да, така е, ама я се замислете, дали такива тарикати като вас нямат пръст в това, всички да живеем в кочината!
Надявайте се, някога да се оправят нещата, когато всеки се прави на тарикат и не го е*е за никакви правила! Аман! :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от bobih » 24 Мар 2010, 12:15

Fear написа:Знам, че ще ме изядете за това мнение ама не ми пука. :no:

На първо място, от автора на темата - герой, следващият път мини с 200км/ч. :dummy:
Второ, от "гениалните" идеи за справяне с "проблема", а именно въздушни пушки, спрейове, еърсофт и т.н.
Аз ще ви кажа по-лесен начин за справяне с проблема - СПАЗВАЙТЕ ШИБАНИЯТ ПРАВИЛНИК!

Голям рев е по другите теми, че държавата била кочина и не знам си какво. Да, така е, ама я се замислете, дали такива тарикати като вас нямат пръст в това, всички да живеем в кочината!
Надявайте се, някога да се оправят нещата, когато всеки се прави на тарикат и не го е*е за никакви правила! Аман! :roll:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Там е работата пич, че не ми пука! :mhihi: Щом министър-председателя може да минава по-цариградско с 200км.ч. Ние що да не можем ? в Столицата има 3 хубави прави отсечки и сложиха камери! :dummy: :ranting: А такива като тебе дето ушким "спазват правилата" и карат с 40км.ч. Стават едни километрични задръствания, :mhihi: особено като карате и в лявата лента.
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!

Аватар

Мнение от dimithur » 24 Мар 2010, 12:23

bobih написа:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: Там е работата пич, че не ми пука! :mhihi: Щом министър-председателя може да минава по-цариградско с 200км.ч. Ние що да не можем ? в Столицата има 3 хубави прави отсечки и сложиха камери! :dummy: :ranting: А такива като тебе дето ушким "спазват правилата" и карат с 40км.ч. Стават едни километрични задръствания, :mhihi: особено като карате и в лявата лента.

В града лентите са равнозначни , така че с 50 да се кара в най-лявата лента, според правилника няма никакъв проблем ;) А министър ЦЦ нали го дръвнаха едни наркоманчета наскоро на цариградско точно, сигурно и той е оцапал гащите с кафяво както са летели с 200 :mhihi: А може и да се крили от камерата м/у колите на НСО :mhihi:
Н.Хайтов

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 24 Мар 2010, 12:25

bobih написа: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Там е работата пич, че не ми пука! :mhihi: Щом министър-председателя може да минава по-цариградско с 200км.ч. Ние що да не можем ? в Столицата има 3 хубави прави отсечки и сложиха камери! :dummy: :ranting: А такива като тебе дето ушким "спазват правилата" и карат с 40км.ч. Стават едни километрични задръствания, :mhihi: особено като карате и в лявата лента.

На твое място бих се въздържал да изказвам категорични мнения относно карането на човек, когото не съм виждал как кара.
Колкото до въпроса за Цариградско - аз лично не мога, защото съм способен да мисля една стъпка напред и мога да си представя какво ще стане ако докато минавам с 200 в моята лента се окаже някой пешеходец. Защото това, че там не трябва да има пешеходци не означава, че няма. И не е извинение да ги газя. Ебаси въпроса, честно. Ти на колко години си?
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 24 Мар 2010, 12:30

bobih написа:

Задръстванията се правят от тарикати, които карат в бус лентата и когато дойде спирка, запушват другите ленти, опитвайки се да се наврат в тях!
Задръстванията стават, когато тарикати пререждат две колони от третата лента, която е само за надясно и се намърдват в средата на кръстовището и в резултат на това, не виждат кога е светнало зелено и висят като сополи!
Задръствания стават, когато тарикати карат с 200 и след това не успяват да спрат и влизат в багажника на този пред тях!

Стана ли ти ясна картинката или ти трябват и други примери? :roll:

Аватар

Мнение от dimithur » 24 Мар 2010, 12:31

Fear написа:Задръстванията се правят от тарикати, които карат в бус лентата и когато дойде спирка, запушват другите ленти, опитвайки се да се наврат в тях!
Задръстванията стават, когато тарикати пререждат две колони от третата лента, която е само за надясно и се намърдват в средата на кръстовището и в резултат на това, не виждат кога е светнало зелено и висят като сополи!
Задръствания стават, когато тарикати карат с 200 и след това не успяват да спрат и влизат в багажника на този пред тях!

Стана ли ти ясна картинката или ти трябват и други примери? :roll:

+1 :yes:
Н.Хайтов

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 24 Мар 2010, 12:39

Айде да кажем ,че си прав за камерите за скорост, въпреки ,че има малоумни ограничения и на три лентов оживен булевард ми слагат пешеходна пътека ,че да си измият ръцете ,че няма подлез или надлез. Но камерите дето те снимат как последния момент си минал на жълто и как говориш по тела в задръстване са си чисто обирджийство . Мога да ям в колата, немога да говора по тела?
Съжалявам знам ,че не правилно ама ако трябва стриктно да спазвам правилника, трябва по 5 часа на ден да пътувам 15км и да си купувам накладки през седмица. То е табела 40 след нея 80 след още малко 50 накрая табела ремонт, каруца, спри и незнам си кво си.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 24 Мар 2010, 12:51

BMW_RIDER написа:

Айде да кажем ,че си прав за камерите за скорост, въпреки ,че има малоумни ограничения и на три лентов оживен булевард ми слагат пешеходна пътека ,че да си измият ръцете ,че няма подлез или надлез. Но камерите дето те снимат как последния момент си минал на жълто и как говориш по тела в задръстване са си чисто обирджийство . Мога да ям в колата, немога да говора по тела?
Съжалявам знам ,че не правилно ама ако трябва стриктно да спазвам правилника, трябва по 5 часа на ден да пътувам 15км и да си купувам накладки през седмица. То е табела 40 след нея 80 след още малко 50 накрая табела ремонт, каруца, спри и незнам си кво си.

За малоумните ограничения си прав - има ги много. За телефона и яденето също съм склонен да се съглася, особено като се има предвид, че поне 50% от "шофирането" ни е на място в задръстванията. :)
Но не съм съгласен за карането по правилника - аз си го спазвам, не превишавам ограниченията с повече от 10км/ч. и нямам проблеми - всичките ми точки са си на мястото, нямам актове/фишове вече повече от 10 години, пък винаги стигам навреме за където съм тръгнал. ;)

Иначе един приятел "изгоря" с честитка от камера за настъпена STOP линия на Ректората, което си е идиотщина, защото на всеки може да се случи.
Обаче съм твърдо за, ако става въпрос за индивидите, които съм споменал в предното си мнение:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobih » 24 Мар 2010, 12:58

Колега, ако беше чел по-внимателно щеше да разбереш, че съм минал с такава скорост не в 17ч. ами в 02ч. :!: И се си мисля и никога не ги съжалявам, когато има сгазен човек на такива места еми мамка му да пресичат където им е мястото :!: ... Вчера една така щях да отнеса не истина не стига, че пресича на червено пък и телефона в ръката и даже не погледна назад аз спрях на 2метра от нея, :evil: ако не бързах такива тупаници я чакаха не истина!
Колкото до задръстванията не съм съгласен с тебе, стават от други неща :nono: .... Като например, че президента решил в 17ч. да се прибира и спрат цялото движение в София за да мине той или министъра реши да се прибира или катаджията си седи в кабинката и не слезе да регулира движението ;) ...

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 24 Мар 2010, 13:04

Викаш то в 2 часа сутринта си само ти на Цариградско :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 24 Мар 2010, 13:11

добре де, п*чка му лелина, я ми обяснете нещо, преди знака 50км/ч хората могат да карат с 80км/ч, и хубаво виждат знака от 30-40 метра средно, и докато реагират са изминали още 10-20м, и камерата е веднага след знака се оказва.
Какво правим, по баир надолу, кола с средно тегло 1.4т и висока скорост?
Не ви ли се струва малко или много несправедливо?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobih » 24 Мар 2010, 13:14

Нали трябва тая тъпа държава да печели пари за да карат куките E90 БМВ 330xd :mhihi: или управляващите да се движат с бронирани 760Li :kuku: , ето и коза в цялата ситуация камерата снима в лице, а по-закон никой няма право да те снима в лице и в случая в съда директно отпада ;) на мене 2-такива снимки вече ми отпаднаха дето са ме снимали в лице 8) , ако те снимат отзад тогава може кажеш не си карал ти и да доведеш примерно тъщата дето не и трябва книжката :mhihi:

Още нещо, ако Ви снимат за колан, светофар, телефон или друго нещо за, което глобата е до 50лв. Единственото наказание, което би следвало да се налага на нарушителите е глоба с фиш, ясно описано във чл. 186, ал.4 от ЗДвП.

Извадка:
чл.186, ал. 4 от ЗДвП
При маловажни случаи на нарушения, установени с техническо средство или системи, заснемащи или записващи датата, точния час на нарушението и регистрационния номер на моторното превозно средство, за които е предвидена глоба в размер до 50 лв. включително, на собственика, на когото е регистрирано превозното средство, а когато то е собственост на юридическо лице - на управителя му, се изпраща покана с препоръчано писмо с обратна разписка да се яви в съответната служба за контрол в едномесечен срок от получаването й, за да му бъде издаден фиш или за да посочи лицето, на което е предоставило управлението на моторното превозно средство, с което е извършено нарушението. При неявяване в определения срок или при непосочване писмено на лицето, на което е предоставено
управлението на моторното превозно средство, на собственика или на управителя на юридическото лице - собственик на моторното превозно средство, се издава фиш в негово отсъствие, който се смята за връчен от датата на издаване на фиша. :bchug:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 24 Мар 2010, 13:20

Положението е трагично!!

Като се започне от заглавието - 'ВНИМАНИЕ! Колеги опасност..........' ебас*и майката викам, извънземните дойдоха :mhihi: :mhihi:
та се продължи през 'текста' в червено, за който ми трябваше доста време да го разбера (не знам, сигурно аз съм тъп или след точката на '50км.ч.' 'Ограничението' трябваше да е смалка буква за да си продължаваше изречението, иначе, убий ме, никъв смисъл не видях....и то това да беше само....

Колеги явно от 1-2 дена има от Младост посока Орлов Мост по Цариградско Шосе на 200 метра преди Орлов Мост където има знак, че е вече 50км.ч. Ограничението нова камера с радар и светкавица, която снима и нощно време лично аз го отнесох минах със 150км.ч. и направо ослепях така блесна ... Върнах се и гледах за 30минути снима, около 50-60 коли

После не разбрах за някоя ламБа ли става въпрос, че требва д минеш с над 80 за да светне ли????

Ограничението е 50км.ч. Направена е да свети с над 80км.ч. Ако минеш и може да прави до 25 снимки в секунда!!!

Ебаси, то ако е така нема да има тъмна улица в София бе!!?!?!?!!!!!! :mhihi: :mhihi:

И се завърши с предложеното 'решение' от иначе 'зрял' член на 'форумо' за 'прашки' и 'въздухарки' , или може би пак не разбрах - всички дето носят прашки са въздухарки??

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Мар 2010, 13:24

от всички защитници на камерата и полицейското присъствие и спазването на правилника......
искам да споделите тука ....пред този голям форум,пред тези ,толкова много колеги.....!
вие спазвате знаците и правилника ,ма мо-та мо!!!!?!?!?!?!?!? никога през живота си не сте нарушавали знак,никога не сте правили неправилно изпреварване и никога, ама никога не сте превишавали разрешената скорост!?!?!?!?
ако тва е така аз лично ще се покатера на милата камера и ше и изчиствам секи ден стъкълцето да може да снима ,да прави фотки и да взима паричките на лошите в тоя грозен свят!!!!!
извинявам се за предложението за прашките и въздухарките -нека се счита за оттеглено!
баси колко съм зрял!!!!! 8)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата