Някой да си е купувал тютюн на черно?
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Някой да си е купувал тютюн на черно?
Минават и тука в пощите и аз съм го правил преди година две, ама нещо вече няма далавера , макар че с това новото увеличение отново ще проима
В Молдова или Украйна ги прават, но наистина никак не са лоши, аз съм си поръчвал лъки страйк и парламент и си бяха перфектни. Ама се бавят понякога и по 2 месеца , щото да не забравяваме все пак, че живееме в абсурдистан. Един път ми ги откраднаха и от пощата, но ми пратиха нови безплатно, като се оплаках в сайта 

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Ето тук http://www.topobiavi.com/index.php?acti ... _id=597235 един пич твърди, че срещу 55 лв/кг продава тютюн като на бялото Виктори + аромат по избор. Мисля да рискувам май...
Toя на външен вид поне си изглежда читаво, като го тестваш кажи как е , може и аз да си взема 

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
пиши, но на мен ми се струва едро нарязан, което не е добре
аромат не те съветвам да слагаш - излишна химия...

Nucl3arDru1D написа:пиши, но на мен ми се струва едро нарязан, което не е добре![]()
Ми не е много едро нарязан, баш като бандеролния си я е

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
Може да е заради снимката, но ми се струва едричък...
А 1 кг как ще го запазиш да се изсъхне?
Nucl3arDru1D написа:Може да е заради снимката, но ми се струва едричък...
Проблема е как да го запазиш да НЕ изсъхне.Защото после ще като конска фъшкия.

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Аз си купувам от Турция... Много по- на сметка идва... А качеството е по-добро и от на Викторито ... Доста по-добро... Аз пуша по-принцип бяло или силвър Виктори и с двете ръце съм за турския тютюн... Гори по-бавно цигарата и е по ароматна и мека като вкус...
SaSo написа:Аз си купувам от Турция... Много по- на сметка идва... А качеството е по-добро и от на Викторито ... Доста по-добро... Аз пуша по-принцип бяло или силвър Виктори и с двете ръце съм за турския тютюн... Гори по-бавно цигарата и е по ароматна и мека като вкус...
Викторите са по-зле и от най калпавите вносни цигари като вайсрой, уинстън и ассос

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Знам от сигурен човек че Виктори се прави от тютюн, който е 3то качество 2ра категория... Или почти най-долнопробния тютюн... Първо качество заминава за Куба за Пури и пурети... Второ е за цигарите като Малборо,Камел,Давидоф и други от добрите марки... Но нашето Виктори си е от боклуците... И колкото по-леко е толкова повече химия има в него... Само ще кажа че с турския тютюн ми идва около 4 пъти по-ефтино от сегашните цени на цигарите... Неудобството е че трябва да си ги свиваш сам...
- bojanski
- Потребител
-
- Кара: Гаджето си да готви...
- Мечтае да кара: ///М3
Бяло Виктори-4.70 лв. , Бял Давидоф-5.20 лв. не е ли на сметка Давидовия
Няма смисъл за 50 ст. да пуша нашенски цигари-боклкук 
п.с. вече по спирките в Люлин пише:"Цигари само на нови цени"...явно хората са го закъсали и питат:"абе от тия със старите цени имате ли???"

п.с. вече по спирките в Люлин пише:"Цигари само на нови цени"...явно хората са го закъсали и питат:"абе от тия със старите цени имате ли???"

Speed?

bojanski написа:Бяло Виктори-4.70 лв. , Бял Давидоф-5.20 лв. не е ли на сметка ДавидовияНяма смисъл за 50 ст. да пуша нашенски цигари-боклкук
Че това е било винаги, като вдигат цените - всички пушиме каквото е останало на старите цени

- bojanski
- Потребител
-
- Кара: Гаджето си да готви...
- Мечтае да кара: ///М3
dimithur написа:bojanski написа:Бяло Виктори-4.70 лв. , Бял Давидоф-5.20 лв. не е ли на сметка ДавидовияНяма смисъл за 50 ст. да пуша нашенски цигари-боклкук
Че това е било винаги, като вдигат цените - всички пушиме каквото е останало на старите цениМойто камелче са го вдигнали с левче , ще го преживея
Айде нали и Дянков трябва да пълни хазната
Той ако пълнеше хазната добре,ама не я!

Speed?

67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5