Еврооптимъзмът: заблуда или да
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Представям си -- нищо особено.Eva* написа:За жилищата... имам един много близък френд, бизнеса му е да изкупува нови жилища. Има много. С нетърпение очаква влизането ни, защото колкото и да ти е чудно и в момента взима по ****,00 евро наем за хубав апартамент в центъра на града и то от Германци. Представи си какво би станало, след като влезнем в ЕС.

Ами трудно е да се каже къде живея, от година и нещо съм постоянно 2 седмици тука, 2 седмици там, имам си причини раzни.Eva* написа:Ти живееш до колкото виждам, от профила във Виена... няма лошо, но аз живея тука от както съм се родила. Мога да ти кажа, че тук живота и икономиката и политиката не са спряли да се въртят около парите, а те вече отдавна не са в България.

Между другото и аz мога да ти дам куп конкретни примери, както zа твойта така и zа мойта гледна точка и така всеки ще е еднакво прав.

Естествено и беz съмнение типично по български нито най-оптимално ще го реалиzират влиzането в ЕС, нито после ще стане Германия zа 2 дни, но просто това zа момента е най-иzгодния вариант и както Azrail каzа по-добре +1, отколкото 0.

- Toledo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90
Ivo, някои хора трудно ще те разберат, но проблемът си е изцяло техен. Заради това "мислене" или по-скоро "немислене", което имат, те ще си останат винаги в ролята на вечно недоволни, онеправдани, измамени, жертва на световната конспирация и т.н. А такива статии в БГ преди избори са нещо нормално. Жалко, че много хора ги приемат сериозно. 

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Знаеш ли бе пич, че съм в частния бизнес от 1990 г, поне до сега. Така, че знам всичко, както зубрач урока си. Първите сериозни удари срещу средният български частник ги започна второто правителство на Иван Костов, а това на царо "разката фамилиите" на останалите що годе честни и принципни предприемачи. То назначи изключително некомпетентни, алчни, корумпирани и без абсолютно никакво чувство за държавност чиновници. "В играта" останаха мошениците, корумпиращите, лумпените и други за които думата принципност не означава нищо. За мениджъри се назначават хора без морал и опит( наричани "юпита", без въобще да са професионалисти), но отговарящи на критериите "знание на език" и "робска вярност към господаря-работодател". Ето начело с тези меко казано лумпен-бизнесмени ние се готвим да влезем в ЕС. Цялата приватизация от "чужди" инвеститори, както ти пише EVA* си е пладнешки обир, съкращаване на работни места и последващо неплащане на данъци. От моят бранш знам какви данъци плащаха неприватизираните заводи и търговците, а сега няма от никого постъпления.Toledo написа: Заради това "мислене" или по-скоро "немислене", което имат, те ще си останат винаги в ролята на вечно недоволни, онеправдани, измамени, жертва на световната конспирация и т.н. А такива статии в БГ преди избори са нещо нормално

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2