равносметка
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: равносметка
Много силно. Не можах да го изгледам до края...
Когато имаш жена и дете виждаш този клип с други очи...

- zxsport
-
X-citer написа:Много силно. Не можах да го изгледам до края...
Лелеее, аз не издържах дори и до средата на клипа ... това е бруталната действителност. Предвид състоянието на пътищата/градските ни улици се замислям, че дори и 50 км/ч са много! А като прибавим и манталитета на българина-пешеходец да си пресича където си поиска без да се оглежда и да се разхожда по платното за движение картинката става СТРАШНА! От друга страна като шофЕри в нашите си очи сме с една идея под уменията на Шумахер, та трагедията е пълна! Случвало ми се е на два пъти да ме удари кола отзад докато намалявам преди пешеходна пътека. Вчера аз щях да ударя един Мерцедес, който без мигач/авариййни по средата на един завой изведнъж реши да спре, та шофЕра му да си купи нещо от близкия магазин ... няма светлина в тунела (мое мнение).
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Ай да не слагам тука един линк, че ще повръща някой. Незнам равносметка ли е или какво, но това е нашия живот, забързан, стресиран, егоистичен, комплексиран и т.н. и т.н. И ето резултатите, на клипове като този. За жалост в България, знайните и незнайни катастрофи, могат да направят цял сериал.....
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Както колегите по-горе казаха - въздействащо.... за 15-20 минути.
Колко от тея, дето го гледахте, си спомнихте по-късно през деня за клипчето?
ПП: да не се приема за заяждане, а по-скоро като констатация...
ПП: да не се приема за заяждане, а по-скоро като констатация...
Si non confectus, non reficiat.
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
така е, колкото и да си добър зад волана понякога съвкупността от обстоятелства е толкова силна, че не може да и се противодейства, ако си спомнисм за Лъчо и Митко. Понякога чуждото невежество и безотговорност те следват и това може би вече е съдба... А когато си тръгнеш сам от болницата ...боли много ...от личен опит.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Zagy написа:
аз си го спомнях всеки път днес докато закопчавах коланите на сина ми в столчето.

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Най-тъжното е, че българина не си взима поука от такива клипове и бързо ги забравя след като ги е гледал.
Просто като гледах клиповете настръхнах, така че е хубаво по-често да се замисляме за живота, както за собствения, така и за живота на останалите.
Просто като гледах клиповете настръхнах, така че е хубаво по-често да се замисляме за живота, както за собствения, така и за живота на останалите.
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
тъжно е колега и мисленето "на мене това няма да ми се случи" Всеки явно се мисли за безсмъртен и не му пука от нищо.. Преди час и половина някъде тъкмо са връщах по околовръстното към нас и някакъв тъп бакшиш с малко такси от насрещното прай ляв завой и ми сече много гадно пътя а имаше нямаше 30тина метра между нас - оттам на спирачките, свих в ляво леко за всеки случай и слава Богу не се ударихме оня все едно няма нищо и изпраши без да спира... и са замислих мамка му като не го е*е за моя живот, за неговия не му ли пука поне малко... аз си карах със 60 горе долу и ако го бях блъснал с таз грамадната кола (пасат б5) щяха да намерят части от жалкото му такси на 100 метра диалметър около удъра. За момент ми дойде на акъла да тръгна след него да го намеля от бой кат го сваля от таксито ама викам си аре нищо ми няма и са прибрах.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)

човекът с пикапа решил да си прави там обратен завой!ама защо да се оглеждаме и какво като нямаме право да минаваме през тревичката, човек трябва да е над тези неща.същото обръщане съм виждал и от други герой в тази снимка, полицайте - на околовръсното, преди отбивката за ботевградско .. що пък, от там е по-напряко, пък и са полицай.
преди месеци, към 8 сутринта, пътувам за работа и спирам на пешеходна пътека, за да минат хората, отивайки към спирката и отзад някой се разсвирва като на сватба, слизам да видя какво става и някаква жена ми ръкомаха вътре нещо от колата все едно съм луд, как може да спра на пешеходна пътека в 8 сутринта, когато всички бързат ..
задминаването от дясно, я в бус лента, я в аварийна на магистралата ми се случва все по-често ..
далеч съм от идеален шофьор, но има хора, които са за разстрел

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
Хах добре се е целнал моториста
Добре, сега как да го обясня, че все пак да ме разберете. Що си мислите, че са измислени ограниченията на скоростта ??? Сигурно за да се дават излишни пари за знаци само ? И пак го казвам за пореден път - в 90% от случайте на катастрофи са по вина и на 2мата водачи (говоря за подобни случаи като на снимката по-горе от поста на колегата. Пикапа е виновен, че прави некакви нереално откачени маневри, а матористчето е виновно, че е карал ... кой знае с колко , всеки случай е било доста над 90
И вероятно (ако не е бил много потрошен) са му написали акт за несъобразена скорост, което си е съвсем в реда на нещата 

днеска щеше да ми влезе една маршрутка във вратата на 20см успя да спре, после вика е айде станало е, станало е
баси нещастника, хвърчи с не знам колко в насрещното и после бие 15 метра черти.. па хора вози поне за тва да помисли
баси нещастника, хвърчи с не знам колко в насрещното и после бие 15 метра черти.. па хора вози поне за тва да помисли
Последна промяна JOGI на 09 Апр 2010, 23:38, променена общо 1 път
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
dimithur написа:Хах добре се е целнал мотористаДобре, сега как да го обясня, че все пак да ме разберете. Що си мислите, че са измислени ограниченията на скоростта ??? Сигурно за да се дават излишни пари за знаци само ? И пак го казвам за пореден път - в 90% от случайте на катастрофи са по вина и на 2мата водачи (говоря за подобни случаи като на снимката по-горе от поста на колегата. Пикапа е виновен, че прави некакви нереално откачени маневри, а матористчето е виновно, че е карал ... кой знае с колко , всеки случай е било доста над 90
И вероятно (ако не е бил много потрошен) са му написали акт за несъобразена скорост, което си е съвсем в реда на нещата
честно казано не ти разбирам сърказма! .. момчето е мъртво, починал е на място след удара.
скоростта с която се е врязал в пикапа е 160км/ч. ако това има значение толкова за теб.
идеята ми беше да покажа как с нехайство зад волана се отнема живот!

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3